Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een account aan?

Om berichten te kunnen plaatsen heb je een account nodig. In de kolom aan de rechterkant zie je een blokje staan waarin je kunt klikken op de link ‘registreer’. Je krijgt dan een scherm te zien waar je je gegevens kunt invullen om een account aan te maken. Na het registreren, ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging. Je bent dan ook meteen ingelogd op het forum en kunt meteen berichten plaatsen.

Waarom moet ik mijn stemming aangeven?

Het aangeven van je stemming hoeft niet per se. We bieden deze mogelijkheid, omdat je je in een rouwproces soms heel goed kunt voelen en soms wat minder goed of zelfs heel verdrietig. Dankzij het icoontje van je stemming bij je bericht weten andere bezoekers hoe je je voelt of voelde bij het plaatsen van een bericht. Je kunt je stemming op elk moment veranderen via ‘Mijn profiel’.

Ik weet mijn inloggegevens niet meer

Als je een account hebt aangemaakt, ontvang je hier altijd een bevestigingsmail van met je inloggegevens.  Heb je deze e-mail niet meer? Klik dan in het inlogscherm op de link: ‘Ik ben mijn wachtwoord vergeten’ of hier en vraag een nieuw wachtwoord aan. 

Hoe verander ik de foto die bij mijn naam staat?

Als je bent ingelogd, zie je dit in het blokje aan de rechterkant van de pagina. Hier staat ook een button ‘Mijn profiel’, als je daarop klikt krijg je een scherm waarin je je profielgegevens kan aanpassen en ook je foto.

Ik mis een onderwerp op het forum, waar kan ik dat melden?

Als er een onderwerp is wat volgens jou toegevoegd zou moeten worden aan het forum, dan kun je de forumredactie mailen. De redactieleden kunnen eventueel een nieuw onderwerp aanmaken waar je vervolgens een bericht in kunt plaatsen. Je kunt de forumredactie bereiken via het contactformulier.

Hoe verwijder ik mijn account?

Je kunt je account verwijderen door via het contactformulier contact op te nemen met de forumbeheerder. De forumbeheerder kan je account deactiveren. 

Mijn vraag staat hier niet tussen, waar kan ik mijn vraag stellen?

Als je een andere vraag hebt, kan je de forumredactie een e-mail sturen via het contactformulier.