afbeelding van Rema
Zonnig

Edit functie

Het zou prettig zijn als de mogelijkheid tot het editten van de geschreven tekst ingebouwd kan worden. Je ziet - en merk uit eigen ervaring - dat schrijven met emotie niet altijd helemaal gaat zoals je dat wilt. Type fouten, kromme zinnen.. als je de mogelijkheid krijgt om dit na het plaatsen nog te bewerken... of eventueel te verwijderen, dat zou voor mij een mooie toevoeging zijn voor dit mooie forum initiatief.

Hartjes 1

Er is 1 reactie op dit bericht

Wie Troost Mij Forumbeheerder
afbeelding van Wie Troost Mij
Zonnig
Wie Troost Mij Forumbeheerder
#1

Hoi Rema,

Bedankt voor je suggestie, dat waarderen we enorm. 

Op dit moment zijn we naar aanleiding van een gebruikersonderzoek bezig met wat aanpassingen aan Wie Troost Mij. Daarin nemen we op dit moment geen edit functie in mee, maar ik vind het wel goed om even naar de mogelijkheden te kijken. Want je hebt gelijk: soms wil je gewoon even een storend typfoutje oplossen, of een verkeerd jaartal aanpassen.

Dus nogmaals bedankt voor je waardevolle suggestie. Ik ga even overleggen met onze techneuten en ik kom er nog op terug. In de tussentijd kun je mij altijd (via privébericht) om aanpassingen verzoeken. Niet ideaal, maar voor nu even de manier.

Vriendelijke groet,

Mark

Wie Troost Mij

Loves 0