Ronneke Binnen 4 jaar 2 keer weduwe
afbeelding van Ronneke
Bewolkt
Ronneke Binnen 4 jaar 2 keer weduwe

Ik mis hem zo

Wat is het toch moeilijk om alleen te knokken en wat mis ik die steun en toeverlaat toch zo. Eerst mijn lieve sterke man en daarna mijn lieve vriend mijn rots in de branding. Ik kan terug kijken op mooie jaren. Laatst liep ik in de dierentuin en zag daar al die gezinnetjes en kwam tot het besef dat ik dat gelukkig wel heb mogen meemaken. Er zullen ook mensen genoeg zijn die nooit liefde hebben gehad en geen partner. Ik heb het geluk gehad dat er 2 mannen in mijn leven waren die mij op handen droegen/dragen. Ik denk dat ze dit aan de andere kant nu nog steeds doen. Daar vertrouw ik op. Maar gisteravond was ik met mijn lieve schoonzus zus van mijn man op het strand en bedacht me dat het fijn was daar maar zo heel anders dan met iemand die veel van je houdt. De glans is eraf.

Vandaag vaderdag. Mijn zoon van 25 en bijna 4 jaar zonder zijn vader gaf aan dat dit voor hem ook eenzaam voelt zo'n dag. Dat breekt mijn hart.

Ik wens iedereen sterkte met deze dag en hoop dat de fijne herinneringen de overhand voeren tov het verdriet.

Maar ojee wat mis ik mijn mannen.

Ronneke

Hartjes 0

Er zijn 2 reacties op dit bericht

Zebraatje53 Weduwnaar sinds 30- 9- 2016
afbeelding van Zebraatje53
Bewolkt
Zebraatje53 Weduwnaar sinds 30- 9- 2016
#1
Hallo, ronneke, ja het gemis op dit soort dagen is extra hard, bij mij wordt het eind deze maand al negen maanden dat ik mijn vrouw moet missen, wij waren op drie weken na veertig jaar getrouwd, ook ik heb een dochter die vandaag ook wel zal komen met haar vriend voor vaderdag, maar ook dit zal anders zijn dan voorheen, ik ben vanmorgen al op ons lievelingsplekje geweest een dorp verderop, dat plekje kwamen we vaak samen, dat geeft me altijd een goed gevoel als ik daar geweest ben, ik wens jou ronneke ook veel sterkte vandaag, maar ook alle andere dagen, groeten, mario
Loves 1
afbeelding van gerardverdriet
Storm
#2

Lieve  Ronneke,

Heel veel sterkte  vandaag hoor. 2 geliefden in 4 maanden is toch bijna onmogelijk  om  verder te gaan. Maar in n je berichtjes  lees ik dat je een sterke vrouw  bent. Maar dat maakt het gemis niet minder. 

Een knuffel Gerardverdriet 

Loves 1