Marga Fleminks Waarom kom ik niet verder en wordt het gemis van mijn liefde erger en zwaarder.
afbeelding van Marga Fleminks
Storm
Marga Fleminks Waarom kom ik niet verder en wordt het gemis van mijn liefde erger en zwaarder.

En dan moet je dat ook nog een plek geven,

Op 1 mei 2010 vond ik op marktplaats een pup,zo mooi, zo lief, ik riep mijn man.joh kijk nu eens.Het resultaat was dat we die dag om 5 uur ons huis binnen liepen met een zwarte pup.Het was mijn moederdag kado alvast.We noemden hem Boss, naar Bruce Springsteen,waar we allebei grote fan van zijn.Ik was helemaal gek op mijn kado,zo lief,zo mooi.Op 24 november 2010 is mijn man overleden ,een ziekbed van amper 2 weken.In die 2 weken hebben we Boss uit huis moeten doen,omdat mijn man aan de zuurstof moest en Boss de slangen doorbeet.Goed tehuis voor hem gezocht en afscheid van hem genomen.Na het zo plotseling overlijden van manlief,kon ik de hond tereughalen en het werd mijn alles, mijn steun,mijn rots......mijn laatste lijn met manlief.Tot vorig jaar,Boss had watbulten en jawel.alvleesklierkanker.Boss op de wietolie gezet maar afgelopen 29 mei was het klaar,Boss kon niet meer overeind,benauwd.Ik heb Boss op de leeftijd van 7 jaar moeten laten inslapen.Mijn rots is er niet meer.mijn laatste prachtige kado van mijn allerlliefste...ben ik kwijt.

Mijn verdriet is bijna niet te begrijpen,de dagen gaan langs me heen, eten is niet belangrijk.Vanaf 2010 hielp Boss mij de dagen in te vullen,alle dagen toch naar buiten,toch een praatje maken met andere hondenbazen en nu...............Ik hoef niks,niet aankleden want waarom?...Ik zie de zon wel schijnen maar zit liever binnen.Nu eens te meer komt alles weer boven.en mis mijn mannetje eens te meer.ik hoop dat hond en baas boven elkaar kunnen vinden.

Ze zeggen dat de pijn minder wordt,nee het gemis wordt erger...........bij elke tegenslag, en je komt er zoveel tegen, wordt je geconfronteerd met het feit....je bent je liefste kwijt,je alles..........en niemand kan dat verhelpen.

 

Hartjes 1

Er zijn 4 reacties op dit bericht

Ronneke Binnen 4 jaar 2 keer weduwe
afbeelding van Ronneke
Bewolkt
Ronneke Binnen 4 jaar 2 keer weduwe
#1

Beste Marga

Ja dat herken ik. Hoe langer het gemis  duurt hoe moeilijker het wordt en moet je steeds meer loslaten van wat ooit zo vanzelfsprekend was.. Gewoon omdat het er was . Heel erg voor je dat je je hond het mooie cadeau van je man nu ook moet verliezen. Zware tijd voor je. 

Sterkte en heel veel moed wens ik je.

Groetjes

Ronneke

 

Loves 0
afbeelding van gerardverdriet
Storm
#2

Wat erg dat nu ook je hond is overleden. Ik kan me voorstellen stellen dat je alles opnieuw  beleeft. Volgens mij gaat het nooit over. Wat je de ene dag wint, ben je de andere dag weer kwijt. Mijn man is 7 maanden geleden overleden. In de eerste maanden liepen ze de deur plat. Nu gaan ze verder met hun leven. Mijn 2 broers zijn 1x geweest. Ik had een lieve schoonzus , de vrouw van mijn overleden oudste broer. Zij overleed op dezelfde dag als mijn man.

Ik wens je veel sterkte. 

Liefs Gerardverdriet 

 

Loves 0
afbeelding van Eric
Bewolkt
#3

Hoi Marga,

Het leven is niet wat we ervan verwachten. Het is keihard. Ik lees je verhaal en ik word er verdrietig van. Het is namelijk heel herkenbaar voor mij. Mijn vrouw overleed 7 maanden geleden en we hebben samen nog een boxerpup aangeschaft want dat leek haar zo mooi. Niet wetend dat ze zeven maanden later zou overlijden. Hij zorgt ervoor dat ik eruit ga en dat heeft mij wel geholpen. Je komt ook ándere mensen tegen en maakt een praatje. Allemaal dingen die je helpen om de dag door te komen. Misschien is het een idee om weer een hondje aan te schaffen! Ik heb er veel steun aan. Meer dan van de meeste mensen. Ik wens j ou veel sterkte en kracht.

Groet Eric

Loves 0
Marga Fleminks Waarom kom ik niet verder en wordt het gemis van mijn liefde erger en zwaarder.
afbeelding van Marga Fleminks
Storm
Marga Fleminks Waarom kom ik niet verder en wordt het gemis van mijn liefde erger en zwaarder.
#4

Beste Eric.ten eerste gecondoleerd met het verlies van je vrouw.En ik begrijp idd dat je hond je er doorheen trekt.ook voor jou is die hond nu heel speciaal.jullie hebben de hond nog samen gekocht.dat had ik ook.de hond sleepte me mee nu is het huis superstil.ik neem echt weer een nieuwe hond  maar nog even wachten.nog even verwerken.dankjewel voor lieve reactie en geniet van je hond.

Loves 0