Verloren 4 jaar geleden; mijn vader

4 Jaar geleden, in de zomerperiode, en ook nog eens een maand nadat ik zelf jarig ben, heb ik mijn vader verloren aan die verschrikkelijke ziekte Kanker. Hij was al wel een tijdje ziek maar opeens is het allemaal heel hard gegaan en dat is soms ook gewoon niet te bevatten. We waren erbij maar als we naar huis waren gegaan voor wat te eten zou hij zonder iemand erbij zijn overleden. Dat vind ik ook moeilijk. Hoe het ook allemaal gegaan is, spookt ook soms door mijn hoofd.

 

En dan op dagen zoals vaderdag en alles, het blijven nog steeds moeilijke dagen. Weet gewoon soms ook niet waar dan rust te vinden, of ontspanning.

 

Kan er ook niet altijd met iemand over praten. Jij tuurlijk mijn moeder, gelukkig is ze er nog maar kan ook niet alles met haar bespreken. Met vrienden ofzo is het ook niet te bespreken, zij hebben hun beide ouders nog en het advies van ja zou je vader willen dat je zo dit of dat deed, kijk daar heb ik niet veel aan..... Het is toch mijn vader, kon alles aan het vragen en als er wat te doen was, hij stond altijd klaar!!!!

Hartjes 0

Er is 1 reactie op dit bericht

afbeelding van Dennis B
Licht bewolkt
#1

Zelfde hier. 3 jaar weg door die ziekte.... :( we moeten sterk zijn 

Loves 0