Gon Van Den Brand Ik ben iemand die de weg kwijt is en niet weet hoe ik de draad weer op kan pakken.
afbeelding van Gon Van Den Brand
Licht bewolkt
Gon Van Den Brand Ik ben iemand die de weg kwijt is en niet weet hoe ik de draad weer op kan pakken.

Ongeloof

Mijn Moeder is vorig jaar 14 februari overleden en daar heb ik nog steeds een gevoel van ongeloof bij. Ik kan me nog maar weinig herinneren en als ik toch bij iets uit kom dan wordt ik eerder boos dan verdrietig. Mijn Broer woont nog in het huis. Hij is 10 jaar mantel zorger geweest en hoopt zijn leven ook weer op te pakken. Groetjes van Gon 

Hartjes 0

Er is 1 reactie op dit bericht

MV
afbeelding van MV
Zonnig
MV
#1

Beste Gon,

Allereerst wat dapper dat u het internet bent opgegaan om ergens uw ei kwijt te kunnen en ook daadwerkelijk uw verhaal deelt. Dat is al een hele stap.

Zelf ben ik nog niet lang geleden mijn stiefvader verloren en begrijp uw verdriet en boosheid. Mocht u in het werkelijke leven niemand hebben om mee te praten of het gevoel niet begrepen te worden is het wellicht een idee om opzoek te gaan naar een lotgenoten praatgroep? Of wellicht bij de huisarts aan te geven dat u moeite heeft met het verlies (en het oppakken van uw leven)? Zij kunnen u dan evt doorverwijzen naar bijv een praktijkondersteuner van de GGZ. Dit heeft mij in eerste instantie goed (op weg) geholpen.

ik wens u veel kracht toe,

 

 

 

 

 

Loves 0