Somegirl 34 jaar
afbeelding van Somegirl
Somegirl 34 jaar

Mijn vader

Hoi allemaal, Op 28 maart zat me vader al een week in quarantaine ivm corona. Dat weekend was hij heel slaperig en was bijna niet wakker te krijgen. Me moeder heeft de huisartsenpost gebeld en stonden binnen 30 min binnen. Zijn saturatie was 73, dit moet normaal boven de 95 zijn. ( hij had al COPD ). Hij is dus per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en heeft zuurstof toe gediend gekregen. Op 30 maart werden we gebeld en moesten met spoed naar het zh, me vader werd over geplaatst naar de IC, we waren er net op tijd, want hij werd aan de beademing gelegd 100% en slapende gemaakt. Hij is direct op zijn buik gelegd, omdat hij er zo slecht aan toe was. Het enige wat ik heb kunnen zeggen was dat ik van hem hield en hij zei ik ook van jou, hij huilde, dit deed hij bijna nooit, hij moet zo bang geweest zijn. Woensdag zagen/hoorde we dat zijn nieren ermee opgehouden waren. Ze konden hem niet draaien om te dyliseren, omdat zijn waardes nog verder na beneden schoten. Donderdag 1 april, we hadden een gevoel dat het niet goed ging en probeerde te bellen na de IC. Echter mijn moeder kreeg tegelijkertijd het telefoontje, jullie moeten met spoed komen. Daar aangekomen was mijn broer ook daar met alle begeleiding (hij is die zondag ook opgenomen met een zwaar hartinfarct en corona). We kunnen niets meer voor hem doen, zijn functies zijn aan het uitvallen, jullie mogen afscheid gaan nemen. Nadat we " afscheid" hebben genomen hebben ze de stekkers eruit getrokken, binnen 15 min was hij overleden. Mijn vader was mijn steun en toeverlaat. Mijn / ons maatje. Hij is 62 jaar geworden. Ik zou graag met iemand in contact komen die ook zo plots iemand is verloren, om steun en te kunnen praten over het gemis en omgaan daarvan. Liefs Wendy
Hartjes 0

Er zijn 3 reacties op dit bericht

#1
Hey Wendy, Aller eerst, gecondoleerd met je verlies! Ben deze website tegen gekomen door een traject wat ik door loop voor rouwverwerking. Ik zag je verhaal er kwamen, veel punten overeen. Dacht daarom neem contact met je op. Ben juist ook mijn vader verloren.... 55 jaar is hij geworden. Helaas ook door covid-19 en heeft ook in het ziekenhuis op de IC-afdeling voor gelegen. Ben hem verloren op 1 Juni 2021, dus nog redelijk kort geleden. (Korte versie nog maar) Gr.
Loves 0
Eric Oostergo Ik ben op 28 april 2021 mijn vrouw verloren. Zij was 49 jaar en we zijn 28 jaar samen geweest. Zij is nu op een andere manier altijd bij mij.
afbeelding van Eric Oostergo
_
Eric Oostergo Ik ben op 28 april 2021 mijn vrouw verloren. Zij was 49 jaar en we zijn 28 jaar samen geweest. Zij is nu op een andere manier altijd bij mij.
#2
Dag Wendy, gecondoleerd met jouw verlies. In 2003 ben ik ook onverwacht mijn vader verloren. Met de kerst nog gezien en op oudejaarsavond werd ik gebeld door mijn oom bij wie hij het nieuwe jaar zou gaan vieren. Hartstilstand. Zo is iemand daar en ineens is die weg. Oud en nieuw vier ik sindsdien eigenlijk nooit meer. In 2013 is mijn moeder gestorven door complicaties ten gevolge van hartritmestoornissen. Binnen een dag na vaststelling was ze overleden. En nu 12 weken geleden is mijn vrouw overleden aan een beroerte. Ze werd onwel op bed en binnen een half uur was ze met de ambulance afgevoerd en door corona heb ik haar niet meer gezien. Alle gevallen zijn moeilijk, maar je moet er doorheen. Ik zit nog vol in de verwerking van mijn laatste verlies en dat gaat met grote pieken en dalen. Maar zo af en toe eens spreken met de mensen hier op 't forum helpt echt!
Loves 0
Somegirl 34 jaar
afbeelding van Somegirl
_
Somegirl 34 jaar
#3
Hallo Eric, Dank u wel, u ook. Pff wat erg voor je. Bij alle 3 zo goed of geen afscheid kunnen nemen. Ik snap dat heel goed. Voor ons zou 1 april ook nooit meer hetzelfde zijn. Idd daarom kwam ik ook hier heen na wat zoeken, ik denk dat fijn is om gelijk gestemde erover te kunnen praten. Heel veel sterkte, Liefs wendy
Loves 0