Linda9 Ik ben Linda, 20 jaar en woon bij mijn vriend. Ik heb nog een vader, broertje en zusje. Wij zijn onze vrouw/moeder verloren.
afbeelding van Linda9
Linda9 Ik ben Linda, 20 jaar en woon bij mijn vriend. Ik heb nog een vader, broertje en zusje. Wij zijn onze vrouw/moeder verloren.

Mijn moeder

Het is vandaag precies een maand geleden dat mijn moeder is overleden. Mama zou dit jaar 40 zijn geworden. In september 2018 kregen wij te horen dat jij kanker had. Longkanker stadium vier met uitzaaiingen naar het hart. Mijn wereld stortte in. Het was niet meer te behandelen. Eventueel te rekken. Slecht resultaat op de medicijnen, slecht resultaat op de eerste chemo die je achter de rug had. Mama wat moet dat met ons allemaal. Met pap je andere dochtertje en jouw zoon. Wat moet dat met mij?

Er gaat van alles door mijn hoofd. Ik wil schreeuwen, huilen en denken dat het allemaal maar nep is. 

Ik kan niet denken aan de toekomst want ik zie het niet voor mij. Want die is er nu niet, jij bent er niet. 

Mij ga maar door met school want ik had het je beloofd, nog een half jaar en dan kan ik mij misschien verpleegkundige noemen. Maar ik had jou zo graag in de zaal willen zien zitten. Ik had willen zien dat je trots op mij was. Of dat wanneer ik kinderen krijg als ik ouder ben dat jij ze lekker verwend, want jij wou zo graag oma worden. Mama ik mis je. In voel mij alleen en het doet zo een pijn. Ik help pap, ik ben zelf met van alles bezig en loop eigenlijk gewoon de benen onder mijn lijf vandaan. 

Je zou gaan spoken, ik heb nog niet gemerkt. Ik ben bang dat ik niets ga merken. En ik voel mij zo teleurgesteld. Hopelijk knipper je ooit nog met lichten of valt er ineens iets uit et niets. Ik ben er nog niet aan toe om te accepteren dat ik jou aanwezigheid nooit meer ga voelen. Het is allemaal zo oneerlijk. En dit keer heb ik het van zo dichtbij meegemaakt..

Hartjes 2

Er zijn 2 reacties op dit bericht

#1

Moeder is trots op je . . . 

Wijsneus . . . Je bent in rouw . . . 

 

M2

Natuur inlopen helpt ( soms )

Loves 1
afbeelding van Stephanie ..
Licht bewolkt
#2

Knap dat je doorgaat en je diploma verpleegkundige gaat halen. Veel sterkte .. 

Loves 1