jantine78 ongehuwd
afbeelding van jantine78
Bewolkt
jantine78 ongehuwd

mijn lieve moeder

Vandaag zou mijn lieve moeder jarig zijn geweest. Het is ruim 4 jaar geleden dat m´n moeder is overleden. Ik heb een periode gehad dat het gevoel van verdriet minder intens was, het gaat met golven. Iedere dag denk ik nog aan m´n moeder ook wel met vreugde, maar vandaag met verdriet. Wel ga ik gewoon door met het dagelijks leven. Vandaag ga ik naar de begraafplaats om een kaars aan te steken en een bloemetje neer te leggen, dat biedt wel een beetje troost,
Hartjes 1

Er zijn 2 reacties op dit bericht

afbeelding van Uiver
Licht bewolkt
#1
Beste Jantine mijn moeder is een half jaar geleden overleden heb het zelfde gehad ook perioden met intens verdriet,maar ik heb het leven weer opgepakt je moet toch door, totdat het bericht komt dat je oom uit groningen mijn moeders broer longkanker heeft en niet lang meer onder ons zal zijn, dan komt alles weer terug en mis je je moeder nog meer ,de beelden uit het ziekenhuis van de palliatife sedatie komen terug heb het daar heel moeilijk mee gehad maar het kon niet anders om verder lijden te voorkomen om een lang verhaal kort te maken hebben ze voor mijn oom ook gekozen voor paliatiefe sedatie omdat het heel snel achteruit ging en verder lijden te voorkomen. het toeval is mijn moeder is op dinsdag om 5 voor 12 overleden en zou maandag half2 begraven worden ,mijn oom is ook op dinsdag 5 voor 12 overleden en is maandag half 2 begraven ze zeggen wel eens toeval bestaat niet. ga geregeld een kaarsje aansteken op de begraafplaats bij het graf van mijn moeder of een paar plantjes neer zetten,daar vind ik rust en troost ze ligt op een mooi plekje schuin tegen over het gaf van mijn vader die is 23 jaar geleden overleden. Dus Jantiene hou de mooie herinneringen in ere aan je moeder. Veel liefs uiver..
Loves 0
afbeelding van Marie1981
Licht bewolkt
#2
Sterkte allebei. Mijn moeder is 4 maanden geleden overleden. Het is zo onwerkelijk. En het idee dat ik haar de rest van mijn leven ga missen vind ik mooi (want ik ga haar natuurlijk nooit vergeten) en verdrietig tegelijk.
Loves 0