Mama

Ik ben op 31 januari mijn moeder verloren na een heel kort ziekbed. 11/2 week na haar nieuwe chemokuur ging ze achteruit. Op vrijdag is ze naar het ziekenhuis gebracht en op donderdag was ze er niet meer. Ze wilde zo graag mijn zoontje van 5 zien opgroeien, hij was haar alles. Voor hem vechte ze voor haar leven wat niet heb mogen baten. Op het laatst had ze veel pijn, voor haar is het beter zo. Maar voor mij???? Ik mis haar zo erg, overdag gaat het wel dan heb ik afleiding genoeg maar ‘s avonds in bed heb ik het erg moeilijk. 

Nu mag ik ook deze week het ziekenhuis in (galstenen)ik heb nachtmerrie dat ik in dezelfde kamer komt te liggen waar zij gestorven is. Terwijl dit nietmogelijk is, ik moet naar een ander ziekenhuis.

Hartjes 2

Er is 1 reactie op dit bericht

Wie Troost Mij Forumbeheerder
afbeelding van Wie Troost Mij
Zonnig
Wie Troost Mij Forumbeheerder
#1

Beste Mercedes73,

Gecondoleerd met het verlies van je moeder. Ik kan me jouw gevoel goed voorstellen: voor haar is het beter, maar dat maakt natuurlijk niet dat je geen verdriet hebt of dat je haar niet heel erg mist. 

Ik hoop dat je op Wie Troost Mij een beetje steun en troost kunt vinden. Door je verhaal kwijt te kunnen, het lezen van ervaringen van anderen en door bemoedigende woorden van andere forumleden.

Ik wens je veel sterkte ook met je operatie komende week,

Mark
Wie Troost Mij

Loves 0