Lieve mam

Op 20 december 2020 is mijn moeder plots overleden op 61 jarige leeftijd. We zijn nu iets meer dan 2 maanden verder en het gemis is heel groot. Ik sta met haar op en ga met haar naar bed. Ik voel mij niet meer zoals ik mij 19 december voelde, ik ben voor een deel met haar mee gestorven. Lieve mam, ik heb geen idee hoe ik verder moet, hoe ik moet leven zonder jou. Ik huil heel veel en heb veel gedachtes aan mijn moeder. Het leven gaat door, tijd heelt alle wonden.... dit wordt veelal gezegd tegen mij maar niemand voelt wat ik voel. Mam, het voelt zo onwerkelijk dat je er niet meer bent, je hebt mij van alles gekeerd en daar ben ik je erg dankbaar voor. Enige wat jij mij niet geleerd hebt is hoe te leven zonder jou. De persoon die ik nu het hardste nodig heb, ben jij. Rust zacht mam, wat je in je hart bewaard raak je nooit kwijt.
Hartjes 0

Er zijn 2 reacties op dit bericht

afbeelding van Wendela
Licht bewolkt
#1
Ik begrijp precies wat je nu door maakt. Mijn moeder is ook op 61 jarige leeftijd plotseling overleden. Gister zou ze 62 zijn geworden en wat had ik graag deze verjaardag willen vieren ipv een kaarsje te branden en haar graf te bezoeken.Ik sta er ook mee op en ga er mee naar bed. Het blijft nog steeds onwerkelijk. Ik wens je veel sterkte en zoals je zegt wat je in hart bewaard vergeet je niet!
Loves 1
Ant
afbeelding van Ant
Bewolkt
Ant
#2
Hoi wendela Ik ken en voel je verdriet, ook mijn moeder is 13 nov. Plotseling overleden. 63 jaar slechts Geen afscheid kunnen nemen. Had mijn vader net nog in tranen aan de telefoon. Zij waren een eenheid. En ik ik mis haar zo, lijkt wel of het alleen maar erger wordt terwijl iedereen zegt dat het minder zal worden. Ik ben mijn fundering kwijt, mijn hou vast, mijn alles. Ga kapot van verdriet, ook ik ben iemand anders geworden sinds zij er niet meer is.
Loves 0