Renejanssen76 Ik werk in de beveiliging en woon in Heerlen.
afbeelding van Renejanssen76
Bewolkt
Renejanssen76 Ik werk in de beveiliging en woon in Heerlen.

Hoe moet ik hiermee omgaan

hallo, Ik ben binnen een jaar mijn oudste broer, schoonmoeder, vader en moeder verloren. Mijn vader en mijn moeder zijn in mijn armen gestorven. Ik kan het geen plekje geven en ik mis ze enorm. Hoe moet je hiermee om gaan. Dagelijks denk ik aan hun en het verdriet en gemis word steeds meer. Wie kan me advies geven hoe hier mee om te gaan.
Hartjes 1

Er zijn 3 reacties op dit bericht

#1
Heel zwaar Rene Moeilijk te dragen zo een situatie. Nadat ik mijn moeder een maand gelede. Verloren heb ga ik bijna wekelijks naar haar kerk. Daar zijn mensen met wie ze een band had en het doet mij goed om dat te voelen. Die mensen hebben een mooie herinnering aan mijn moeder en dat brengt mooie herinneringen bij mij naar boven. Het verlies en de onmacht blijft verschrikkelijk. Ik hoor van lotgenoten dat dit wel een plek krijgt met de tijd. Ik probeer mij vast te houden aan die boodschap omdat het verlies nog ondraagbaar is voor mij.
Loves 0
afbeelding van Kraai
Licht bewolkt
#2
Beste Rene, Allereerst nog gecondoleerd met het verlies. Helaas ben ik binnen 10 maanden beide ouders verloren. Het rouwproces stopt eigenlijk niet omdat er halverwege een rouw bijkomt. Bij mijn moeder ging het vrijwel onverwachts ondanks ze 30 jaar lang ziek was. Mijn vader werd afgelopen 17 juli ziek en na 7 weken overleden. Nog nooit ervoor ziek geweest. Ook ik ben nu zoekende om hiermee om te gaan. 9 september werd ik wees, althans zo geef ik het een etiket. Alles regelen de volgende dag 11 september ben ik gewoon wat gaan doen waar ik blij van word. Dit ga ik nu elke dag doen. Lekker wandelen in de natuur en denkbeeldig een gesprek voeren met mijn ouders. Probeer er ook zoveel mogelijk over te praten. Voel je niet schuldig om vrienden, kennissen e.d. hierover te benaderen. Weet dat iedereen dit overkomt. Toen mijn moeder overleed ben ik na een maand of 2 tijd gaan inplannen om te rouwen. Ik trek me terug en luister dan naar de muziek waar ze van hield. Mijn partner steunt mij hierin en laat me dan ook met rust. Het is mijn moment. Dit zal ik ook doen bij mijn vader maar dan waar hij gelukkig van werd. Het blijft gewoon keihard om dit te moeten meemaken. Dus pak je moment en doe het op jou manier! Maak helder wat je nodig hebt of gelukkig van wordt en dat je de fijne herinneringen terugdenkt. Veel sterkte de komende tijd. Groet Mirel
Loves 1
#3
Krachtige boodschap Mirel Heel veel sterkte
Loves 0