afbeelding van Katmar
Storm

Niet alleen kunnen zijn

Mijn man is 2 maanden geleden overleden en merk dat ik niet alleen zijn. Als ik alleen thuis ben gaat het spoken in mijn hoofd (paniekaanvallen, extreme wanhoop, niet kunnen functioneren en niet kunnen slapen). De eerste weken zijn er veel lieve mensen geweest die savonds en snachts bij mij zijn gebleven, merk dat de achterban minder wordt maar het gekwordende gevoel niet alleen thuis te kunnen zijn (savonds en snachts) niet... Herkennen jullie dit? Zou het liefste iemand uit de buurt willen ontmoeten die dezelfde problemen ervaart en zonder iemand af te schrikken dit gevoel te kunnen delen maar ook in praktijk elkaar te kunnen steunen..

Hartjes 0

Er zijn 3 reacties op dit bericht

#1

Hoi Katmar,

je had gereageerd op mijn bericht en vroeg waar ik woonde om elkaar te steunen.

helaas woon ik in Ede dus ver weg van jou woonplaats.

je mag altijd contact opnemen misschien kan ik je dan een beetje helpen .

ik heb het nog steeds moeilijk maar ik vecht door!!

groetjes irene jansen-koudijs

Loves 0
Marjan vd Veen Eenzaam en alleen zonder mijn grote liefde Henk
afbeelding van Marjan vd Veen
Storm
Marjan vd Veen Eenzaam en alleen zonder mijn grote liefde Henk
#2

Hallo Katmar

Ja ik herken alles wat je schrijft en het is geen fijn gevoel. Ik weet niet waar je woont maar je mag ook mij best schrijven hoor. We kunnen allemaal wel een beetje steun gebruiken toch!

Liefs Marjan

Loves 0
Sanne15@ Mis je mijn maatje
afbeelding van Sanne15@
Bewolkt
Sanne15@ Mis je mijn maatje
#3

Hier hetzelfde heb wel een dochter thuis maar die wil nog wel eens logeren bij vriendinnen dan schiet ik helemaal in de stress heb ook al 3 x op de eerste harthulp gelegen dat ik dacht het is mijn hart is nu helemaal onderzocht en bleek niks met mijn hart te zijn je mag mij ook rustig een pb bericht doen hoor veel sterkte carolien

Loves 0