adviseren

Hallo. Vorig jaar september heb ik mijn man verloren. In de vele stappen die je moet zetten vind ik het moeilijk dat je niet meer samen kunt overleggen. Mijn kinderen staan op het punt om op zich zelf te gaan wonen. Ze vragen vaak om advies.  Verder werk ik 4 dagen per week.  Ik ben 53. Hoe gaan anderen om met zulke situaties. Ankie

Hartjes 1

Er zijn 2 reacties op dit bericht

Beritdijkstra Mijn man is op 5 augustus 2017 door suïcide overleden.. Ik heb de eerste maanden alles geregeld en verhuisd. Nu komt alles binnen. En december.
afbeelding van Beritdijkstra
Beritdijkstra Mijn man is op 5 augustus 2017 door suïcide overleden.. Ik heb de eerste maanden alles geregeld en verhuisd. Nu komt alles binnen. En december.
#1

Hallo Ankie.

Ik ben vorig jaar augustus mijn man verloren. Ik overleg met mijzelf mijn gevoel en met mijn beste vriendin.Verder heb ik het geluk dat mijn zoon en schoondochter 30-tihets zijn waar ik ook mee kan overleggen. Verder hen je Humanitas een landelijke erkende vrijwilligers centrale. Miss is dat een idee. Of maatschappelijk werk?

Liefs Berit

Loves 1
Wie Troost Mij Forumbeheerder
afbeelding van Wie Troost Mij
Zonnig
Wie Troost Mij Forumbeheerder
#2

Wat Berrit zegt, Ankie. 

Je bent nu helaas op jezelf aangewezen, een belangrijk klankbord is weggevallen. Ik kan me voorstellen dat het moeilijk is om weer alleen op je eigen oordeel en ervaringen af te moeten gaan, maar toch is dat de realiteit. 

Misschien is het een idee om ook naar je kinderen toe aan te geven en te onderkennen dat je het oordeel van je partner hierin mist: papa had ook overal een oplossing voor. Misschien geeft dat wat lucht en ruimte om ook dingen in zijn licht en geest op te kunnen lossen. Of kom je tot een bepaald inzicht. 

Om wat voor soort advies gaat het eigenlijk? Misschien kunnen andere forumleden je hier wel een handje bij helpen!

Veel sterkte,

Mark
Wie Troost Mij

Loves 0