Mijn grote liefde

Op 28 juni 2020 heeft mijn man zich van het leven beroofd. Ik kan het gewoon niet geloven. Mijn man had 20 jaar chronische pijn. De pijn is hem te veel geworden. Iedere dag zei hij" ik weet niet hoe lang ik het nog volhoud." Zo'n verschrikkelijke pijn dat hij het niet meer aan kon. Hij heeft het laatste jaar zo hard gevochten voor mijn dochter en mij. Ik begrijp hem verstandelijk maar de pijn van het gemis en ongeloof is zo groot dat ik verdrink in het verdriet. Ik gun hem zijn rust en bid voor hem dat hij nu geen pijn meer heeft. Dat is nu mijn houvast. Ik ga door voor mijn dochter maar het is zwaar. Iedere dag word ik geconfronteerd met het beeld dat ik hem vind. Zo verschrikkelijk. Het is nog zo kort geleden. Ik hoop dat de tijd de pijn zal verminderen. Het gemis zal altijd blijven. Patricia
Hartjes 1

Er zijn 3 reacties op dit bericht

#1
Dag Patricia, Heel veel sterkte met dit verlies. Het gemis blijft inderdaad altijd. Heel knap en goed van je dat je dit deelt. En het klinkt heel hard maar helaas weet ik wie mijn echte familie en vrienden zijn. En zeker na deze heftige gebeurtenis. Sommige mensen ontwijken mij of negeren mij gewoon. Al lange tijd. En dat is zeker geen pretje. Maar naar hun stappen nee dat doe ik niet. Jammer maar ik steek liever engergie in mensen die wel mee leven en begrip tonen voor wat je hebt mee gemaakt. Vandaag is het 2 jaar geleden dat mijn zusje voor de trein sprong. En ik denk echt elke dag aan haar. Het gemis blijft vooraltijd. Veel sterkte. Liefs een grote zus.
Loves 0
#2
Hallo grote zus, Wat verschrikkelijk om zo je zusje te verliezen. Lijkt me zo erg als mensen je negeren. Het liefst wil je je verhaal kwijt. Gewoon erover praten. Ik heb gelukkig veel lieve mensen om me heen. Maar dat maakt het verdriet niet minder. Kan er wel met veel mensen over praten. Hoop dat je wel genoeg mensen om je heen hebt waar je steun van krijgt. Dat is zo belangrijk voor het verwerken van zo'n trauma. Ik wens je veel sterkte.
Loves 1
#3
Hoi Patricia, Fijn dat je lieve mensen om je heen hebt . Dat is zeker belangrijk. Gelukkig heb ik lieve mensen om mij heen. En ze steunen mij en dat is fijn. En we weten wat we aan elkaar hebben. Veel sterkte. En probeer ondanks het verlies te blijven genieten van de mooie dingen.
Loves 1