Martines Ben een man met jonge en oudere zoons. Mijn vrouw is in 2015 aan kanker overleden. Nu heb ik een nieuwe relatie.
afbeelding van Martines
Bewolkt
Martines Ben een man met jonge en oudere zoons. Mijn vrouw is in 2015 aan kanker overleden. Nu heb ik een nieuwe relatie.

nieuwe relatie moeizaam

Na overlijden van mijn vrouw aan kanker ben ik een nieuwe relatie aangegaan. Ik hou vreselijk veel van mijn vrouw. Wat ik verschrikkelijk vervelend vind is dat ik vaak van haar hoor geen liefde te hebben omdat ik vrij kort na het overlijden met haar in contact ben gekomen. Dit gebeurd vooral als er onenigheid is. Ook na aangeven dat ik het onprettig vindt dat ze er op deze manier over begint helpt niet.

Ik was de persoon die eigenlijk nooit ruzie had met mn vrouw. Van mezelf weet ik dat ik goed kan relativeren en het conflict ontwijken. Helaas botst het toch regelmatig in de nieuwe relatie. 

Ik vind het erg moeilijk in mn nieuwe relatie maar wil haar niet verliezen. 

Hartjes 1

Er is 1 reactie op dit bericht

Wie Troost Mij Forumbeheerder
afbeelding van Wie Troost Mij
Zonnig
Wie Troost Mij Forumbeheerder
#1

Een lastige situatie, Martines. Ik kan me voorstellen dat je hiermee worstelt...

Kun je er wel over praten wanneer de gemoederen wat bedaard zijn? Als er geen onenigheid is? Want anders kunnen emoties inderdaad hoog oplopen en zeggen mensen wel eens dingen die ze eigenlijk niet zó menen. 

Een tijd terug schreef gastblogger Maria de Greef een blog over rouw naast een nieuwe liefde, met daarin drie tips hoe je dit aan zou kunnen pakken. Misschien heeft het nut als jullie dit artikel samen lezen: https://www.wietroostmij.nl/blog/3-tips-voor-rouw-naast-een-nieu...

Hopelijk heb je hier al iets aan. Misschien kunnen andere forumleden ook tips geven, of een hart onder de riem steken?

Sterkte,

Mark
Wie Troost Mij

Loves 0