Hoe nu verder ?

Hallo allemaal,  

Ik heb sinds december een relatie met een weduwnaar.  Zijn vrouw overleed 6 jaar geleden net na kerst. Hij wilde met haar oud worden . Na haar zijn twee relaties geweest maar die konden niet omgaan met zijn verdriet . Mijn mama is weduwe en ik zag van dichtbij hoe bepaalde mannen compleet tactloos er mee om gingen en hoe haar huidige man met haar mee huilde toen zij huilde.  

Mijn vriend wil me niet alles vertellen wat er gebeurd is .... heeft hij nooit aan iemand gedaan. Hij gaat wekelijks naar het graf haar kleding ligt nog in de kasten er hangen overal foto's van haar en haar hobby kamer is nog geheel intact. 

Ik had aangegeven hier niet meer tegen te kunnen en dat er ook dingen van ons in huis moeten anders loop ik tegen fotos aan overal waar ik kom en denk ik ze waren zo gelukkig en moet ik huilen en dan voel ik me daar niet op mijn plaats. We hebben nu 1 foto van ons ergens neer gezet en een beeldje wat we samen gekochf hadden . 

Gelukkig ben ik ook nog veel in mijn eigen huis . 

Haar kam met haar haar ligt er nog. Toen ik het kastje wilde schoonmaken waar hun foto op stond in de huiskamer met kaarsjes enz en van zijn vader mocht ik dat niet doen want dat had ze samengesteld . Dit deed me veel verdriet .... Ik maakte het slechts schoon ...

Ik vraag hoe ze was .... wat ze fijn vond wat ze samen deelde en huil met hem mee ..... ik probeer heel lief te zijn. 

Hoe kan hier een haalbare situatie uit ontstaan ? Wat moet ik meer / anders doen? Is hij wel toe aan een andere relatie? 

 

Lieve zonnige groet 

 

Mangoestje 

Hartjes 0

Er zijn 2 reacties op dit bericht

Zonnig
#1

Heel herkenbaar verhaal, vooral je gevoel als je bent bij hem. Heel kort gezegd zit ik een beetje in het zelfde schuitje. Het enige verschil is dat in dit geval mijn vriendin een toekomst met mij wil opbouwen, dat er inmiddels wel foto's van ons hangen, maar wat ik heb gedaan kan ik niemand aanraden. Ik heb een rondje door het huis gemaakt en verteld wat ik zag en wat ik voelde erbij, iemand ontzettend verdrietig gemaakt door dat op die manier te doen... Enige advies is, praten, praten, praten... Ik ben heel benieuwd naar de reacties van andere op jouw, in mijn ogen, begrijpelijk verhaal.

Loves 0
#2
Zei uw man plotseling dat hij wil scheiden en u wilt dat u teruggaat als er nog liefde in het gezin is? Zoek dan niet meer, want Dr. Ajayi, de grote betoverer, is degene voor jou. Van beroep ben ik bankier, toen mijn huwelijk van 7 jaar crashte, brak dit echt mijn hart en beïnvloedde zelfs mijn baan omdat ik altijd dacht en niet concentreerde. Ik hou echt van mijn man, dus zoek ik naar manieren die ik kan gebruiken om hem terug te krijgen nadat ik ongeveer vijf maanden apart heb gewoond. Ik kwam een ​​getuigenis van een man tegen die zei dat hij een baanpromotie kon krijgen met de hulp van de geweldige spell-caster Dr. Ajayi, dus nam ik zijn contact op en nam contact met hem op.Ik legde hem huwelijksproblemen uit en hij verzekerde me dat het goed zou komen beter voor mij, maar vertelde wat dingen die gedaan moesten worden om mijn doel te bereiken, ik volgde zijn instructies en vandaag leef ik weer gelukkig met mijn man, hij is echt een geweldige man en gezegend door zijn goden. Neem contact op met Dr. Ajayi voor alle soorten levensproblemen op zijn Viber- of WhatsApp-nummer: + 2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com je zult er geen spijt van krijgen hem te ontmoeten.
Loves 0