afbeelding van droom
Licht bewolkt

weekend

Daar gaan we weer....alleen het weekend in. De jongste en enige zoon die nog bij mij woont, is bij zijn vader.

Dat moet ook doorgaan immers. Ik heb wel een aantal afspraken gemaakt dit weekend, anders word ik helemaal gek! Ik hoef jullie niet te vertellen wat je dan voelt.....Maar ook het weggaan is niet goed, ik vlucht uit mijn huis en vervolgens weet ik niet hoe snel ik weer terug moet. Wat is er nu aan om zonder mijn schat voetbal te kijken, naar een verjaardag te gaan, naar opa voor vaderdag. Wat hebben we een enorme storm, rollercoaster in ons hoofd! En niemand kan ons helpen, we moeten het zelf doen! Ook al hebben we nog zoveel fijne, lieve mensen om ons heen. Ik word naar van de mensen die zeggen dat ze het zo zwaar hebben, wat ik natuurlijk wel heel goed begrijp, maar zij hebben elkaar nog, zij leefden niet dag en nacht met hem. Wij blijven alleen achter.....smiley cry kunnen hem niet meer liefhebben, zorgen, aanraken, op mopperen, mee eten, slapen, tanden poetsen noem maar op! 

Ik heb iets vreselijks meegemaakt 2 dagen geleden. Terwijl ik verdrietig aan het graf zat, de bloemetjes water gaf, kaarsjes aan deed, is mijn tas uit de auto gestolen!!!! Hoe respectloos kun je zijn! Op de begraafplaats notabene! Mijn tas is terug, mobiel en 3 euri is weg. Het ergste is nog wel mijn sms jes met mijn schat kan ik nooit meer lezen, hooguit een paar op zijn eigen mobiel. En nog een aantal foto's die ik nog niet op mijn computer had overgezet. Hoe triest kun je zijn!!! De volgende dag liep ik met een naar gevoel om mij heen kijkend weer naar het graf. Het idee dat iemand je het aandoet dat je dus met een onveilig gevoel naar een voor jou zo veilige en fijne plek gaat, daar waar je nog het gevoel hebt contact met je lieverd maakt, waar je nog even je verhaal kwijt kan.......te erg voor woorden! 

Ik denk dat het verstandig is dat ik een stukje in de krant hier laat zetten. Men moet het toch weten dat het zelfs op een vreedzame plek niet veilig kan zijn? De politie haalt alleen maar zijn schouders op......ach er wordt zoveel ingebroken.....Nah ja!!!!!!!

Lieve mensen, in onze gedachten steunen we elkaar en hopen we dat dat zonnetje waar iedereen om ons heen het steeds over heeft, inderdaad ooit weer gaat schijnen! smiley cool

 

Hartjes 0

Er is 1 reactie op dit bericht

#1

Beste Droom,

Wat vreselijk dit te lezen...mensen kunnen vaak zo gevoelloos zijn dat het gewoonweg niet te begrijpen valt. Hier kan ik ook geen woorden voor vinden als...

Veel sterkte

Loves 0