rouwverwerking

Hallo beste mensen, het s nu 2,5 jaar geleden dat ik mijn partner verloren heb. Na ongeveer een jaar heb ik deelgenomen aan een rouwverwerkingsgroep dat heeft mij geholpen om het verlies beter te verwerken.

Ik heb nog steeds periodes dat het minder gaat maar ik heb wel handvaten gekregen om er beter mee om te gaan.

Hartjes 0

Er zijn 4 reacties op dit bericht

vosseberg weduwe sinds 24 april 2014
afbeelding van vosseberg
Bewolkt
vosseberg weduwe sinds 24 april 2014
#1

ik woon in spijkenisse, ben sinds eind april jong weduwe . heb via internet gegoogled en kwam op humanitas hier in spijkenisse. weet dat zij ook landelijk zitten. voor mij begint het in oktober rouwverwerking. zie er erg tegenop maar ik ga ervoor. hoop dat het voor mij ook draagbaar wordt. heel veel sterkte allemaal ! en hoop dat we elkaar tips kunnen geven want verwerken moet je toch alles zelf.

Loves 0
afbeelding van jajo
Licht bewolkt
#2

Dank je voor je reactie want dat is precies wat ik zoek. Ik ga kijken of ik daar eens contact mee kan zoeken.  Ik kan namelijk niets vinden op internet

Loves 0
#3

Hallo jajo, ja het is heel moeilijk om het verlies een plaats te geven, ik heb ook nog steeds met vele kleine dingen gevoelsmatig problemen dat ik hem nog steeds mis.

Ik ben via inloophuis de Eik in Eindhoven in contact gekomen met lotgenoten via een vrije inloop waarin we bij een kopje drinken van gedachten konden wisselen en troost zoeken bij elkaar.

Van daaruit is toen een rouwverwerkingsgroep opgestart. 

 

IK hoop dat je hiermee wat kunt.

Loves 0
afbeelding van jajo
Licht bewolkt
#4

11Hallo ik wil even reageren op je posts. Ik ben haast een jaar geleden mijn partner verloren aan een hartstilstand plotsklaps. Ik kan het nog steeds niet accepteren en begrijpen. Mijn leven is stuk. Nu lees ik dat er een rouwverwerkingsgroep is  en zou mij daar  bij aan willen sluiten om te vragen hoe ik er mee om moet gaan. I wil er over praten met iemand die het begrijpt en mensen die het ook hebben meegemaakt

Wat kan ik doen?

Loves 0