afbeelding van Pablo
Storm

Pas 5 weken

5 weken geleden is mijn grootste liefde van mijn leven overleden mijn man, mijn alles. Na 25 jaar samen te zijn geweest. Gestorven aan keel kanker
Hartjes 0

Er zijn 5 reacties op dit bericht

#1

Hoi Pablo,

Zag gisteren pas dat je bij mij al 4 weken geleden gereageerd had... Ben een tijdje niet meer op de site geweest,, En heb dus onder mijn eigen bericht weer op jou gereagreed. Zie nu ook dat op 6 mei het eerste jaar om was voor je. Wat een moeilijke dag zal dat zijn geweest voor je, ook al zijn er natuurlijk heel veel moeilijke dagen dit is toch weer anders. Hoe ben je die dag doorgekomen? En hoe gaat het nu met je? Ik heb wel wat steun maar heel erg weinig en de momenten dat ik het heel zwaar heb juist dan zijn die paar er niet, zijn op pad of wat dan ook. begrijpelijk want idd het leven gaat verder maar zoals je al aangaf voor ons staat het soms even stil. De tijd vliegt gewoon zonder dat ik het merk voorbij..

Zoals ik al aangaf heb ik dus onder mijn eigen stukje ook op je gereageerd. Inmiddels zijn de kittens geboren op 30 april en heb ik er twee uitgezocht, moet dus nog wel even geduld hebben, maar het zijn wel twee lichtpuntjes in deze donkere tijd. Nieuw leven in huis geeft me kracht en houvast om heel voorzichtig verder te gaan..

Ik wens je alle goeds en vind het heel fijn dat je reageerd dikke knuffel,

Amma 

Loves 0
afbeelding van sally
Bewolkt
#2

Geconditioneerde Pablo

Verschrikkelijk he, deze ziekte, je hoort het zoveel, ook mijn man is aan deze ziekte gestorven,  heb anderhalf jaar voor hem gezorg, wij waren ruim 46 jaar samen, elkaar leren kennen op ons 15de.

Hoop dat je hier wat steun kan vinden, wij weten hoe het voelt als je alleen verder moet, je grote liefde moet missen,  we zitten allemaal in het zelfde schuitje.

Heel veel sterkte, liefs sally

Loves 0
afbeelding van sally
Bewolkt
#3

Dit moet natuurlijk gecondoleerd zijn

Loves 0
afbeelding van Pablo
Storm
#4
Dankjewel Sally,wat mij nu opvalt dat iedereen zo met je begaan is in de laatste 2 jaar. Ze beloven van alles en nu is het pas 5 weken en je hoort van een hele hoop mensen gewoon niks meer. ..   Ik heb mijn partner ook 2 jaar verzorgd dat deed ik met heel veel liefde,maar nu val je in dat bewuste gat ik ben pas 49 en hij was net 53. Dan is alleen echt alleen. Hij heeft dan op 6 mei euthanasie laten doen.hij is in mijn armen gestorven op het liedje van Robert long  Jouw Armen Bedankt voor je reactie. Jij ook veel sterkte liefs Pablo 
Loves 0
afbeelding van sally
Bewolkt
#5

Hoi Pablo

Ik herken veel in wat je zegt,  dat mensen van alles beloven, maar bij nader inzien hoor je nooit meer wat. Ik ben veel mensen, vrienden en zelfs kinderen en kleinkinderen kwijtgeraakt,  het zal wel moeilijk zijn om er mee om te gaan.  Er blijven er maar een paar over,  dat zijn echte vrienden.  Maar het voelt erg eenzaam.  Mijn man had ook euthanasie willen laten doen, maar bij nader inzien wilde hij dat spuitje eigenlijk niet,  hij wilde niet dood,  en als de arts er over begon moest hij aldoor huilen.  Uiteindelijk besliste hij dat het dan maar op zijn verjaardag moest,  dat vond hij wel een goede dag.  Maar 4 dagen voor zijn verjaardag is hij uiteindelijk een natuurlijke dood gestorven,  bij mij in onze eigen woonkamer,  met zijn handen in de mijne. Hij lag echt te vechten, en toen ik zei, ga maar lekker slapen schat, blies hij ook zijn laatste adem uit.  Ik ben ook erg eenzaam,  soms hoor of zie je tijden niemand. 

Fijn dit forum,  want hier weet iedereen Hoe het voelt om een geliefde te moeten missen. Ik vind wel wat troost dat ik hem zelf heb verzorgd zoals hij graag wilde, jou man is in je armen gestorven,  ook wat hij wilde, probeer hier wat troost uit te halen. Maar dat zal de eenzaamheid niet beter maken.  Ik was zo teleurgesteld in mensen dat ik een hondje heb genomen,  je heb toch iets om je heen, je moet naar buiten,  iets om voor te zorgen,  en tegen te praten.  Ik heb het erg getroffen met mijn hondje,  ze is zo lief en luisterd goed. Vind het ook wel fijn om in de bossen te wandelen,  heb nu ook een doel om te gaan wandelen,  en maak onderweg vaak een praatje met andere honden bezitters. Maar ik ben wel een dieren mens, het helpt wel een beetje.

Wens je nog een keer veel sterkte,  en kom hier maar af en toe eens praten, liefs van sally

Loves 0