Hoe ga ik om met dit intense gemis van mijn man

Mijn man ging 7 weken geleden de ochtendwandeling maken met de hond, maar kreeg een hartstilstand onderweg. Hij was 64. Werd gevonden door een fietser terwij hij daar al 20 min. overleden lag. Hij was mijn allessie en maatje. Opa van onze kleindochter en toekomstige opa van een tweeling bij onze dochter. Dit verlies is te plotseling, intens en verlammend. Ik ben radeloos en voel me zo ontzettend alleen.
Hartjes 0

Er zijn 3 reacties op dit bericht

Jaco2 Ik ben mijn lieve vrouw op 21 augustus 2020 na 9 jaar uitgezaaide borstkanker verloren. Moeilijk na 28 jaar alles samen gedaan te hebben.
afbeelding van Jaco2
Bewolkt
Jaco2 Ik ben mijn lieve vrouw op 21 augustus 2020 na 9 jaar uitgezaaide borstkanker verloren. Moeilijk na 28 jaar alles samen gedaan te hebben.
#1
Hoi Karin, Wat ontzettend verdrietig en moeilijk. Ik weet echt hoe het voelt om je maatje en partner te moeten verliezen. 21 augustus is mijn vrouw overleden, we waren 28 jaar onafscheidelijk en deden alles samen. Ik heb veel mooie foto`s van haar en van ons samen laten afdrukken en opgehangen in het huis, dat helpt mij om dit verlies te overleven. Ik voel echt met je mee, het is zó oneerlijk. Heel veel sterkte gewenst, laat alles maar gewoon gebeuren en geef er ruimte voor. Misschien heb je hier iets aan: https://visie.eo.nl/artikel/2019/10/drie-lessen-van-rouwdeskundi... Lieve groet, Jaco.
Loves 1
afbeelding van Ilocus
Storm
#2
Hoi Karin Wat een enorm gemis. Zo plotseling! Als je het niet zelf meemaakt is het denk ik niet voor te stellen hoe groot de schok is en hoe onwerkelijk. Ik begrijp dat je ten einde raad bent. zelf heb ik mijn man drie weken geleden verloren en we zagen aankomen en we hebben goed afscheid kunnen nemen van elkaar. En ik ben vreselijk van slag. des te meer kan ik het me voorstellen bij een zo onverwachte dood. ik hoop dat je steun vind op dit forum en dat je altijd je verhaal kwijt kunt bij dierbaren.
Loves 1
#3
Hallo Karen, Heftig zo plotseling. Mijn man is 24 oktober. 2019 opgenomen in het ziekenhuis, 25 was de uitslag slecht, 26 chemotherapie gehad 2 goede dagen gehad en heeft 28 oktober een hersenbloeding gehad en overleden. Nog bijna 1 jaar later kan ik het niet bevatten. Weet wat je voelt. Het is moelijk heel moeilijk maar je gaat door met vallen en opstaan. Ik heb heel veel steun aan lotgenoten op deze forum. We hebben allemaal onze verdriet en pijn en voelen voor elkaar. Sterkte Helena
Loves 3