Marion57 Ik ben 57 jaar en heb 2 zonen. Een thuiswonend. Mijn man is op 24 mei 2021 overleden. Ik mis hem. Ik woon in Zuid Limburg en hou van wandelen.
afbeelding van Marion57
Bewolkt
Marion57 Ik ben 57 jaar en heb 2 zonen. Een thuiswonend. Mijn man is op 24 mei 2021 overleden. Ik mis hem. Ik woon in Zuid Limburg en hou van wandelen.

Dag lieve Bert

Op 24 mei 2021 is mijn lieve man Bert overleden aan de gevolgen van Corona. Hij was in januari 60 geworden. Toen had hij voor de 1e keer Corona. En daardoor hebben we zijn verjaardag niet kunnen vieren. Dat vind ik heel erg., Hij was goed opgeknapt en ging weer vol mountainbiken met onze oudste zoon. Dat hij voor de 2e keer Corona heeft gekregen en dat het hem zo hard heeft getroffen is heel wrang. Dat doet pijn en is voor mij moeilijk te accepteren. Het is verlies van Bert is noga heel pril en het verdriet is groot. Het is alsof ik in een grote lege ruimte sta waarin geen uitgang is. Ik leef nu van dag tot dag. Probeer me elke dag een klein doel te stellen. Dat vind ik al heel wat, want het lijkt net alsof ik de dingen opnieuw moet leren. Weer voor de eerste keer boodschappen doen, auto rijden, vrienden bezoeken. Het kost moeite en gaat niet meer vanzelf. Het gemis van Bert, het verdriet en pijn, het neemt de hele dag in beslag. Vooral het opstaan in de ochtend vind ik moeilijk. Het lijkt allemaal zo doelloos. Op een dag zal ook voor mij wel weer het zonnetje gaan schijnen. Maar nu lijkt dit onvoorstelbaar., Want hoe kan de zon schijnen in een wereld zonder mijn lieve Bert?
Hartjes 0

Er is nog niet gereageerd op dit bericht