Anske Ben gehandicapt, rolstoel, DIV. Ziektes en lang voor mijn vrouw gezorgd die in oktober 2017 overleden is. Kan er niet overheen komen.
afbeelding van Anske
Bewolkt
Anske Ben gehandicapt, rolstoel, DIV. Ziektes en lang voor mijn vrouw gezorgd die in oktober 2017 overleden is. Kan er niet overheen komen.

Contact

 Ben ruim een half jaar geleden mijn vrouw verloren aan diverse kankers, heb het hier ontzettend moeilijk mee, ben introvert dus sluit me van buitenwereld af en wil via deze weg contact zoekenmet lotgenoten om over rouwverwerking te praten. Heb hele huis met fotoos en urnen ingericht omdat ik hier een contact met mijn vrouw wil onderhouden.

Hartjes 1

Er zijn 3 reacties op dit bericht

amg alleen sinds 29 aug 2017
afbeelding van amg
Licht bewolkt
amg alleen sinds 29 aug 2017
#1

Gecondoleerd met het verlies van je vrouw.

Hier onder lotgenoten zal je merken dat je niet alleen staat in je verdriet.

Heel veel  sterkte en kracht

amg

Loves 0
Fade Out ik ben in rouw
afbeelding van Fade Out
Storm
Fade Out ik ben in rouw
#2

Alle Kracht & Sterkte,..met dit grote verlies.

ik leef met u mee  !..

Fade Out,.............

Loves 0
rienmuije Weduwnaar
afbeelding van rienmuije
Bewolkt
rienmuije Weduwnaar
#3

Beste Anske ik lees je bericht heel laat sorry daarvoor...je wilt praten over rouw verwerking maar moet wel beseffen dat daar geen beschrijving voor is, ik persoonlijk kan me vinden in het feit dat ik thuis het meeste kontakt met mijn vrouw heb net als jij, je moet daar geen voorbeeld aan nemen maar ik heb twee jaar alleen maar thuis gezeten en ging alleen de deur uit om eten in te slaan...ik schrijf en dicht veel dus mijn tijd kom ik wel door....sinds een half jaar heb ik mijn sport weer opgepakt en ga nu twee maal per week sporten, wat een welkome afleiding is...maar ik ben wel al mijn vrienden en kennissen kwijtgeraakt, als je namelijk niet bij hen komt komen ze ook niet meer bij jou, dat is mijn ervaring......je kunt je vrouw eren als je thuis bent maar voel je niet bezwaard als je er een dag tussen uit gaat...je bent introvert dat speelt niet in je voordeel, maar probeer er iets van te maken denk niet aan het sterf moment maar haal de mooie tijden in je herinnering er zullen er toch nog vele zijn....en voel je niet schuldig dat je er nog bent en wees blij dat je vrouw dit nier door hoeft te maken, dat zijn de dingen die je door je gedachten moet laten gaan.            ik wens je onnoemelijk veel sterkte en ook geduld, er komt een moment dat je er mee leert te leven.... 

Rien Muije....

Loves 1