Anzjuhla 24 Augustus de liefde van mijn leven kwijtgeraakt. 9 Jaar bij elkaar geweest.
afbeelding van Anzjuhla
Bewolkt
Anzjuhla 24 Augustus de liefde van mijn leven kwijtgeraakt. 9 Jaar bij elkaar geweest.

Bang om weer iemand te verliezen

24 Augustus 2017 mijn geliefde verloren en 5 april 2018 zijn vader, mijn schoonvader dus.

Vroeger was ik hypochonder. Ik was elke dag bang om dit leven te verlaten. Totdat ik mijn spirituele zelf meer ging onderzoeken en tot de ontdekking kwam dat het leven gewoon doorgaat, ook voor degenen die ons verlaten.
Echter ben ik nu ineens enorm bang geworden om mensen te verliezen die belangrijk voor me zijn. De pijn die ik ervaar is met geen pen te beschrijven en ik ben zó bang dat ik wederom een telefoontje krijg dat het met iemand waar ik om geef niet goed gaat.

Het overlijden van mijn schoonvader kwam niet als een verrassing; hij kampte al ruim 8 jaar met de ziekte van Kahler. Maar na de dood van zijn zoon leek hij toch weer op te krabbelen. Totdat hij het nieuws kreeg dat hij uitzaaiingen had. Ik had geen goed gevoel erover, ook omdat hij zijn overleden zoon elke nacht naast zijn bed zag staan. Op zijn verjaardag, 7 maart, ben ik naar hem toe gegaan. Ik wilde even alleen met hem praten. Ik heb dit pas na zijn uitvaart verteld aan zijn kleindochter waar ik heel goed bevriend mee ben; de angst en wanhoop in zijn ogen en zijn trillende stem... het laat me niet meer los. Ik hoorde ook 2 dagen na zijn uitvaart dat zijn eigen vrouw er na die tijd is achtergekomen dat hij wíst dat hij snel zou gaan. Hij is net zo sterk als zijn zoon gebleven tot de laatste dag: doen alsof alles weer goedkomt.

Ik dacht dat ik sterk zou zijn. Dacht dat ik alles aan kon. Maar na deze uitvaart voel ik me (sorry) als shit. Ik ben zó bang geworden dat ik wéér iemand verlies!

Is er iemand die tips heeft als in rouwtherapie o.i.d.?

 

Hartjes 0

Er is nog niet gereageerd op dit bericht