andere partner na verlies.....

Hallo... mijn naam is summer en vorige week is mijn schoonzusje op 40 jarige leeftijd overleden... ik heb nu een grote schok..... mijn broer is nog maar amper een week wedunaar en heeft nu al kontant relatie met een andere vrouw... hij kon haar nog niet maar had haar ook op forum ontmoet... hij belde me vanmorgen op met dit nieuws... ik ben echt ik schok... ik gun iedereen na een tijd nieuw geluk als men dit aankan... maar ik weet me geen raad.... ook naar zijn schoonfamilie toe en naar ons als zijn familie..... ik heb niks meer kunnen zeggen... maar kan dit een vlucht zijn in de rouwverwerking.... ik weet niet wat ik nu  moet.... mijn kindjes... ook die missen hun tante... ik ook.... en mijn ouders..... pfffffff wat te doen ik wil mijn broer niet kwijt.... maar heb dat mens opgezocht op facebook... maar vind haar ook niet symaptiek overkomen... voel mensen snel aan of ik ze wel of niet aardig vind... moet ik mijn broer met rust laten... of proberen tot hem door te dringen met de kans dat ik hem verlies.... weet iemand hier raad mee... wij zitten als fam nog helemaal in diepe rouw.. mvg summersmiley cry

Hartjes 0

Er zijn 6 reacties op dit bericht

afbeelding van William
Licht bewolkt
#1

Hallo Summer

Ik zou zeer zeker je relatie met je broer in stand houden ,hij heeft kennelijk een goede reden om tot dit besluit te komen , maar dat zou je hem kunnen vragen wat zijn beweegredenen zijn geweest om zo snel weer aan een relatie te beginnen.

Als ik mijn situatie bekijk zou ik het misschein ook hebben overwogen.

Mijn vrouw marian is op 21 September 2013 overleden op 44 jarige leefttijd , aan de gevolgen van een kwaadardige hersentumor. zij hadden haar een levens verwachting gegeven van een half jaar en zij heeft nog 2,5 jaar geleeft.

Ik heb haar samen met mijn kinderen verzorgt zonder enige hulp van buitenaf in die 2,5 jaar , en dat was heel erg zwaar zowel geestelijk als lichamelijk , wat had ik graag iemand gehad die mij uit alle liefde erdoor had gesleept  dan was het voor mij veel minder zwaar geweest.

gewoon een andere liefde om elkaar te ondersteunen uit ,Liefde en genegenheid , maar ik heb er voor gekozen om dit zelf te doen. omdat je niet zomaar , in mijn ogen een nieuwe relatie begint . maar als ik een vrouw was tegen gekomen weet ik niet wat ik in mijn situatie had besloten.

Ik wens je alle wijsheid toe , en hoop uit de grond van mijn hart dat het goed komt tussen jou en je broer.

een Lieve Groet Williamsmiley wink

 

Loves 0
#2

Het lijkt me heel vreemd om zo vlug al iets met een nieuwe partner te hebben. Je staat door je verdriet toch helemaal niet open voor een nieuwe relatie. Ik vraag me af of je je verdriet kunt verwerken als je zo vlug een nieuwe relatie hebt. Maar gezien de reacties, kunnen sommige mensen dat.  Ik zoek wel mensen om mee te praten maar een relatie is voorlopig niet aan mij besteed. Mijn overleden man zit te veel in mijn hart en hoofd.

 

Loves 0
#3

ik heb net mijn verhaal gepost.... begrijp jou ook heel goed!! Ik heb zelf ook veel kritiek gehad... en er zijn mensen weg gebleven daarom.... en het is ook voor jullie haast onmogelijk om te begrijpen.. voor zijn schoonfamilie is het idd te snel.... maar je broer zal zijn vrouw nooit vergeten... sterker nog, het kan zelfs makkelijker zijn om door te gaan na het overlijden van je partner, dan na een scheiding... want dan moet je alles afgesloten hebben, als je verder wilt... na een overlijden is dat niet nodig.... het kan een vlucht zijn voor hem.... maar het kan ook echt zijn.... je bent vatbaarder voor gevoelens, en emoties.... sterkte met het verlies.

Liefs Annet (af72)

Loves 0
afbeelding van Anne
Licht bewolkt
#4

hallo allemaal ook ik begrijp deze reactie goed .

ben in 6 jaar tijd twee keer weduwe geworden mijn lief Paul het  is nu drie jaargeleden ik mis hem nog elke dag .de leegte die er is de eenzaamheid  de behoefte om eem vriendschap is dan ook groot.

het verhaal van Arisiha is mooi om te lezen fijn om ook op deze manier alles te mogen verwerken   ik kan alleen maar zeggen geniet van dit moois wat je toch weer heb mogen ontdekken wat liefde heet.hoop dat het voor mij ook nog een keer mag zijn .

liefs Annesmiley wink

 

Loves 0
#5

Hallo Summer, ik begrijp je reaktie heel goed, maar ook die van je broer begrijp ik heel goed. Zelf ben ik ruim zeven jaar geleden ook totaal onverwachts weduwe geworden en ik kan je verzekeren dat dit heel heftig i. Ik ben nu weer gelukkig getrouwd en dat heeft me enorm geholpen mijn verdriet te verwerken. Vergeten zal ik mijn lieve overleden echtgenoot nooit, sterker nog, hij heeft voot altijd zijn speciale plekje in mijn hart. Ook ik  heb ( via via) reakties gehoord van, wat snel al weer en die is haar man ook snel vergeten.  Maar laat ik je vertellen, niemand als hun die het zelf hebben meegemaakt kunnen vertellen hoe vreselijk eenzaam en alleen je je kan voelen na zo,n smartelijk verlies. (Oordeelniettesnel)

Loves 0
#6

Ik ben zelf  over6 dagen 1jaar weduwvrouw  geheel onverwacht .De eerste maanden zijn zo vreselijk.Hij was mijn grote liefde we deden alles samen en ineens ben je alleen. 5 maanden geleden zat ik zo in de put was alleen thuis en huilde al de hele dag. Ik ben op google gaan zoeken om te praten met iemand zomaar om met iemand te praten zo eenzaam voelde ik me . Ik heb alleen als familie mijn 2 kinderen mijn zoon woont een uur rijden bij mij vandaan en met mijn dochter hebik een heel goed kontakt een kwartiertje woon ik bij haar vandaan.. Ik zie haar dagelijks.  Maar. Je wil haar ook niet altijd tot last zijn.Via chatten anoniem kwam ik met een man in aanraking wat goed klikte. Hij had zijn naam en telefoonnummer aan mij gegeven, dit had ik genoteerd, maar de eerste weken niets mee gedaan . Toen het me weer slecht ging heb ik hem een berichtje gestuurd en gevraagd of hij met mij wilde chatten  want aan een relatie was ik niet toe. Na een tijdje klikte het zo goed we hebben elkaar leren kennen en iee zijn nu verliefd op elkaar. dit is zo raar ik heb nog steeds veel verdriet om mijn man maar  mijn gevoelens daar kan ik ook niets aan doen het is echt dubbel. Maar doordat ik met hem omga gaat het veel beterder met mij, ik begin weer te leven. Dus probeer het te accepteren voor hem.

Loves 0