Alweer een tijdje geleden.

Lieve allemaal

Alweer een tijdje geleden dat ik hier was.

In 2015 is mijn man overleden en heb veel geschreven hier. Lotgenoten gesteund zoveel ik kon. Ook had ik mij eigen verdriet en had veel aan onze gesprekken. 

Nu bijna 5 jaar verder wordt het verdriet wat minder,maar het gemis is groot

 Veel mensen zie of spreek je niet meer. Jammer,want het is zo fijn om steun te krijgen.

 Ik heb de afgelopen tijd veel lieve mensen verloren ,waaronder heel jonge mensen.

Ik probeer er wat van te maken,al is dat soms niet makkelijk. 

Maak nieuwe vrienden,zing en maak mijn huis gezellig. Doe veel dingen met mijn dochter en probeer te genieten.

Ik wil iedereen hier heel veel sterkte en kracht wensen en deel jullie verhalen met lotgenoten.  Dat maakt het misschien wat milder.

Lieve groetjes van Fenny

Hartjes 0

Er is 1 reactie op dit bericht

Zebraatje53 Weduwnaar sinds 30- 9- 2016
afbeelding van Zebraatje53
Zonnig
Zebraatje53 Weduwnaar sinds 30- 9- 2016
#1

Hallo, Fenny dat is inderdaad waar het gemis is groot, ikzelf heb dan wel het geluk gehad, dat ik weer een leuke vriendin heb, het kwam voor mij eigenlijk een beetje te vroeg, na ongeveer 18 maanden kwam ik haar voor het eerst tegen, nou kende ik haar van heel lang geleden, maar toch, we wisten toen beiden nog niet goed hiermee om te gaan, haar man was toen inmiddels al 3 jaar overleden, we hebben in het begin alleen maar gepraat en lieten elkaar ook vrij om onze eigen dingen te doen, onze liefde kwam pas vijf maanden later, heel voorzichtig in het begin allemaal, en nu laten we elkaar nog vrij om onze eigen dingen te blijven doen, we zien elkaar bijna dagelijks en er zijn zelfs plannen om in de nabije toekomst samen te gaan wonen, kortom het gaat leuk, alleen hebben wij ook nog steeds verdriet om onze overleden partners dat zal altijd zo blijven, de foto van mijn overleden vrouw en de foto van haar overleden man staan nu samen naast elkaar op een een speciaal plekje,ondanks dat we heel gelukkig zijn met elkaar zal het verleden altijd een rol blijven spelen, dat vinden we ook goed zo, maar Fenny ik wens jou ook alle geluk toe en sterkte, evenals alle andere natuurlijk hier op dit forum, allemaal heel veel kracht en nogmaals sterkte gewenst, groet Mario

Loves 0