zoon 22 jr 6 mnd geleden verongelukt

6 md geleden is onze zoon van om het leven gekomen bij een verkeerongeluk, een foute inhaalmanoeuvre van een tegemoetkomende auto werd onze zoon fataal. hij was met zijn motor, en had geen schijn van kans. na 6mnd nog steeds geen politierapport vrijgegeven en weten wij nog steeds niet wat er exact is gebeurt. weten helaas wel hoe het voelt als je een kind plotseling verliest na zo'n tragisch ongeluk. de leegte en het gemis wordt groter en onze andere kinderen, 3 zoons en 1 dochter kunnen nog nauwelijks omgaan met het verlies, Kwint was met zijn 22 de jongste van ons gezin en als enige nog thuiswonend. 

 

 

 

Hartjes 0

Er zijn 2 reacties op dit bericht

#1

Hoi, wat erg om te horen dat jullie zoon en broer overleden is.  Ik leef met jullie mee.  Mijn moeder is een maand geleden na een lang ziekbed overleden en mijn vader 10 jaar terug.  Daarbij is 34 jaar geleden mijn broer overleden toen hij 10 was. Ook bij een ongeluk.  Ik kan alleen maar zeggen.  Zoek de juiste hulp voor de kinderen maar ook voor jullie zelf.  Ik heb er veel moeite mee gehad om het te verwerken vroeger en mijn ouders zijn nooit meer dezelfde geworden. Min moeder zei altijd dat een kind verliezen het ergste is wat een ouder kan overkomen . En ze heeft er altijd mee geleefd.  

Heel veel sterkte voor jullie gezin,

Dirkje

Loves 0
#2

Wat erg, het spijt mijn zo. Ik Ben mijn middelste zoom van 16 jaar 1 maand geleden verkoren un een verkeersongeluk. Zo onbevatbaar! 

Je verwacht nooit dat wanneer je Kind de deur uit gaat hij nooit meer terug komt. Soms betrap ik mezelf erop dat ik nog op hem wacht. 

Moeilijk, heel moeilijk.

Loves 0