hennydr. Ik ben Henny Drost ben 49 jaar en op 14 September 2017 is mijn zoon van 25 jaar overleden aan een ernstige longziekte.
afbeelding van hennydr.
Bewolkt
hennydr. Ik ben Henny Drost ben 49 jaar en op 14 September 2017 is mijn zoon van 25 jaar overleden aan een ernstige longziekte.

Zoon

Mijn zoon is op 14 september 2017 overleden aan een ernstige longziekte. Hij was 25 jaar. Ik heb zelf erg veel last van angsten en dwang en nu het zo warm is heb ik heel veel last van mijn angsten en mis ik mijn zoon nog meer. Ik ben nu alleen maar aan het huilen en kan er niet mee stoppen. Heb ook een nieuwe baan maar durf er niet aan te beginnen. Wat moet ik voel me zo rot. Wie kent dit. Lieve groet, Henny.
Hartjes 1

Er is 1 reactie op dit bericht

afbeelding van Uiver
Licht bewolkt
#1
Lieve Henny ik heb het zelfde als jij na het overlijden van mijn moeder paar maanden geleden, in het begin leef je op adreline maar als alles weer rustig is en alles gereld is komt de man met de hamer ik had veel last van angsten kon alleen maar huilen iemand rade me aan om alles van me af te schrijven heeft mij enorm geholpen .ook wandelen helpt . Vooral met deze warme dagen is het gemis nog erger dinsdag aanstaande zou mijn moeder jarig zijn. Ga naar de huisarts vertel je verhaal en die kan phygische steun regelen heeft mij goed gedaan. Lieve groeten Uiver
Loves 0