Overleden zoontje

Hallo,

1 september 2018, ik herinner me het als de dag van gisteren. Wat waren wij trots. Trots dat we ouders zouden worden, trots dat ons zoontje geboren zou worden. Alles verliep goed, wat waren we blij. 

 

Ineens ging het gruwelijk mis.

Kay werd geboren, en gaf geen teken van leven. De artsen vertelde ons dat ze kay even moesten prikkelen. Helaas ging dit niet. 36 minuten van angst, 36 minuten van onzekerheid, 36 minuten van verdriet. Vragen spoken door je hoofd, zou mijn zoon het redden. 

Onze hele wereld stortte in. Ik voel mezelf zwak worden, en de grond zakt onder mijn voeten vandaan.

waarom? Hoe? En nu? 

Ik voel de machteloosheid van de artsen, zij hebben gevochten voor zijn leven. Ik voel mijn eigen verdriet en voel het intense verdriet van mijn vrouw.

mijn vrouw kon helaas niet gelijk bij kay, hierop heb ik besloten kay te wassen en aan te kleden. Het is tenslotte onze zoon.

het is moeilijk los te laten, denken dagelijks aan hem. Nu met de aankomende feestdagen is het er niet makkelijker op geworden.

 

wat missen wij onze zoon 

 

Hartjes 4

Er zijn 6 reacties op dit bericht

#1

Lieve Mensen, wat een verdriet ! 

Je kijkt zo uit naar iets moois.

dikke knuffel, Elsa

Loves 1
Jackie Ik ben 59 jaar en heb vorig jaar mijn kleindochter verloren. Mijn dochter was 40 weken zwanger toen de baby overleed. Erg heftig voor ons allen.
afbeelding van Jackie
Bewolkt
Jackie Ik ben 59 jaar en heb vorig jaar mijn kleindochter verloren. Mijn dochter was 40 weken zwanger toen de baby overleed. Erg heftig voor ons allen.
#2

Wat een vreselijk bericht. Jullie mooie zoon niet bij je te kunnen hebben. Mijn dochter verloor haar baby in 2017 toen ze 9 maanden zwanger was. Mogelijk hebben jullie iets aan Stillborn.nl. 

Liefs en sterkte  Jackie

Loves 1
#3

Lieve mensen, gecondoleerd met jullie grote verlies. Ik weet niet in welk deel van Nederland jullie wonen maar misschien kan dit jullie helpen.

https://www.humanitasalmere.nl/nieuws/237-verder-gaan-na-verlies...

Dit is een lezing die gaat over hoe verder na het verlies van een kind.

Lieve groet en veel sterkte

 

 

 

 

 

 

 

Loves 1
Kidcar Ben een vrouw van 64, en voel me erg eenzzam
afbeelding van Kidcar
Licht bewolkt
Kidcar Ben een vrouw van 64, en voel me erg eenzzam
#4

Lieve mensen,gecondoleerd met dit grote verlies. Ik weet wat jullie nu moeten doormaken, mijn dochter overleed nu 40 jaar geleden. Maar nu nog denk ik er vaak aan. Probeer er samen zo veel mogelijk over te praten.

 

Lieve groet Henny

Loves 0
Wie Troost Mij Forumbeheerder
afbeelding van Wie Troost Mij
Zonnig
Wie Troost Mij Forumbeheerder
#5

Wat een verdriet. Helaas herkenbaar.  Emotioneel

Heel veel sterkte,

Mark
Wie Troost Mij

Loves 1
#6

Ik heb 26 jaar geleden mijn zoontje mark verloren hij is gestikt in de navelstreng die drie keer om zijn nekje was hij heeft nog drie dagen geleeft  daarna overleden

Loves 0