Mijn lief kleinkind

Verleden jaar is mijn kleinkindje overleden.heel heftigik heb onbewust mijn gevoelens en emoties opzijgezet om er te zijn voor mijn dochter en schoonzoon.nu lijkt het net of ik nu pas in mijn rouwfase terecht kom.huilen voor niets zin er gaat geen minuut voorbij zonder ik aan mijn kleinkindje moet denkenVerdrietig

Hartjes 1

Er zijn 2 reacties op dit bericht

PetraG Ik ben alleenstaand en zit weer in een zwaar rouwproces rondom het verlies van mijn té vroeg geboren kleindochtertje.
afbeelding van PetraG
Bewolkt
PetraG Ik ben alleenstaand en zit weer in een zwaar rouwproces rondom het verlies van mijn té vroeg geboren kleindochtertje.
#1

Lieve Sabrientje,

Ik wens je heel veel sterkte bij het rouwen om je kleinkindje.

Inderdaad heel heftig om mee te maken, behalve het verlies van je kleinkindje ook het intense verdriet van je eigen kind te zien.

Mijn kleindochtertje is precies 2 maanden geleden gestorven, er gaat geen dag voorbij waaraan ik niet aan haar gedacht heb.

Loves 2
#2

Lieve Petra,ik wens je heel veel sterkte om het verlies van je kleindochtertje.elke dag denk ik aan mijn kleinkindje het is moeilijk om het een plaats te geven nog steeds.er is een boek het regent in mijn toekomst waar ik naar op zoek ben.ik hoop hieruit een beetje troost en herkenning te vinden.veel sterkte petra

Loves 1