afbeelding van anouschka
Licht bewolkt

Men lieve micha

Hallo iedereen,

ik wil toch ook eens mijn verhaal doen ik heb namelijk 12 jaar geleden men dochtertje verloren na 38 weken zwangerschap en hierbij ook baarmoeder verloren tijdens bevalling, het moeilijkste om te verwerken vind ik is dat ik namelijk in een soort slaapcomma ben geweest en niet bewust heb kunnen meemaken het afscheid en dat verdriet blijft nog in me zitten na 12 jaar dat een plaats geven, heb na 3maanden gaan werken en er eigenlijk nooit bij stilgestaan, ik zit met een leegte die ik niet weet hoe ik die moet opvullen. In die 12jaar een nieuwe huwelijk met een pracht van een man die er altijd is maar is moeilijk voor mij om te accepteren dat ik geen kinderen van mezelf kan hebben. 

Doet eens goed om mijn verhaal in het kort hier op dit forum te plaatsen.

vriendelijke groetjes anouschka 

Hartjes 1

Er zijn 2 reacties op dit bericht

Ineke58 Weduwe sinds eind 2009 en in aug 2016 een partner verloren. Beiden overleden aan kanker met uitzaaiingen.
afbeelding van Ineke58
Licht bewolkt
Ineke58 Weduwe sinds eind 2009 en in aug 2016 een partner verloren. Beiden overleden aan kanker met uitzaaiingen.
#1

Lieve Anouschka, heftig...daar kan ik mij alles bij voorstellen. Heb in 1998 een zoontje verloren met 28 weken zwangersschap, alles erop en eraan....maar ik had al 4 kinderen, wat toen ook veel gezegd werd...och jij hebt er toch nog 4! Masr niemand weet dat ik ook dat kindje grasg had groot gebracht. Gelukkig kreeg ik ruim een jaar later toch mijn jongste zoon. Hij wordt in april 18. Maar ben altijd heel bang geweest hem ook te verliezen. Een kind te verliezen is het ergste dat je kunt overkomen....maar als jij er daarna ook nog geen meer krijgen kunt... dat lijkt mij ook vreselijk. Toch fijn dat jij een hele lieve man hebt nu.. ik hoop dat jij samen met hem  de kracht krijgt om door te gaan......ondanks de leegte die jij diep innerlijk voelt, liefs Ineke

Loves 0
afbeelding van anouschka
Licht bewolkt
#2

Dag Ineke58,

dank u wel voor de lieve reactie dat je gegeven hebt, ja ik vind eerlijk gezegd bij gelijk welke situatie waar je een kind verliest vind ik vreselijk ook al ben je al mama geworden.

je kindje verliezen vind ik het ergste dat je kan hebben, ik weet alleen niet hoe ik die leegte die ik heb moet opvullen,daar ben ik nu volop mee bezig om daar iets anders mee te plaatsen. 

En ik geloof erin dat ik dit zal kunnen om iets dat die leegte wat vult.

liefs anouschka 

Loves 0