afbeelding van xBelle
Bewolkt

Mijn maatje

Mijn liefste zusje Cijntje is vandaag 4 weken geleden plotseling overleden op 15-jarige leeftijd. Ze is een dag ziek geweest, de griep. Uiteindelijk bleek ze een streptokokken bacterie in haar te hebben, en toen die snachts in haar bloed terechtkwam, moet ze vrij snel overleden zijn. Mijn vader sliep in een stoel langs haar, en sochtends heeft hij haar gevonden en was de rest ook allemaal thuis. 

Ik en Cijntje schelen 4 jaar, maar waren onafscheidelijk en praatten over alles samen. Ze was echt de verbinding van ons gezin, en ook al was ze de jongste, ze lag met alles altijd in het midden tussen mij en mijn andere zusje.

Ik vind het zo oneerlijk dat haar dit treft, het is een kans als door de bliksem geraakt te worden! Ze was nooit ziek en nu die ene keer wordt het haar fataal.. 

Ik was altijd zo trots om haar zus te zijn en nu is ze er gewoon niet meer. We krijgen veel steun van onze omgeving maar ik wil mijn zusje terug.

Ik weet niet hoe ik zo'n bericht verder moet afsluiten, maar misschien is er iemand op dit forum die eenzelfde ervaring heeft? Ik wens in ieder geval iedereen heel veel sterkte nog <3

Belle

Hartjes 1

Er is 1 reactie op dit bericht

Claudia de Brouwer Weduwe sinds 20 maart 2018. Ik vertik het om mijn leven te laten bepalen door mijn verdriet. Ger zou dat niet gewild hebben, maar het is zwaar
afbeelding van Claudia de Brouwer
Bewolkt
Claudia de Brouwer Weduwe sinds 20 maart 2018. Ik vertik het om mijn leven te laten bepalen door mijn verdriet. Ger zou dat niet gewild hebben, maar het is zwaar
#1

Hier zijn geen woorden voor. Wat moeten jullie gigantisch veel verdriet hebben. Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht om dit te kunnen verwerken, voor zover mogelijk.

R.I.P.  Cijntje

Loves 1