KYLOSO P
afbeelding van KYLOSO
Storm
KYLOSO P

Mijn broer.

Op 27 november 2016 ben ik mijn broer verloren. Op een gewelddadige en onverwachte manier. Na een gezellig feestje op mijn oma haar 65ste verjaardag eindigde het eind in een ruzie. Waarbij mijn broer zonder enige aanleiding werd doodgestoken door mijn oom.... wij waren hier allemaal bij.... ik heb mijn oom aangekeken en gevraagd het niet te doen. 

Mijn broer viel en was eigenlijk al gelijk heen gegaan. Ik zit er momenteel helemaal doorheen. Ik ga naar trauma therapie.. krijg emdr en neurofeedback. Maar heb het idee dat het niks helpt. Ben intens verdrietig , angstig en heb slapeloze nachten. Ik mis hem, meer dan dat ik me kan uitdrukken. Maar bovenal het waarom en het was zinloos.... ga ik me ooit nog beter voelen? Ik heb 2 kindjes en wil ze niet te kort doen. 

Hartjes 0

Er zijn 2 reacties op dit bericht

#1

Jeetje, wat erg. Verschrikkelijk om je broer te moteen missen en de manier waarop hij is overleden lijkt me traumatisch. Goed dat je daar hulp bij hebt gezocht. 

Heel veel sterkte

 

Loves 0
mario123 (niet gecontroleerd)
mario123 (niet gecontroleerd)
#2

Wat heftig zoals je broer is overleden. En het is moeilijk hè om te zorgen voor je kinderen als je hetzelf zo moeilijk hebt. Misschien kan je daar ook wel hulp bij krijgen. Heel veel sterkte.

Loves 0