ZusjeErika Moeder van 2 mooie meiden, partner van een lieve man en sinds kort enig kind. Omgaan met het verlies van mijn zus is moeilijk!
afbeelding van ZusjeErika
Licht bewolkt
ZusjeErika Moeder van 2 mooie meiden, partner van een lieve man en sinds kort enig kind. Omgaan met het verlies van mijn zus is moeilijk!

Knuffel

Mijn agenda is zo vol geweest de laatste weken, dat er ineens minder tijd was voor jou.

Dat gebeurde ook wel eens toen je nog leefde en je vertelde me dan dat het ok was. Ook nu weet ik dat je zou zeggen dat “het is zoals het is” en dat ik me niet schuldig moet voelen.

Het gekke is dat ik vooral behoefte heb aan een knuffel van jou. En dat terwijl we helemaal niet zo knuffelig waren samen. We waren van het delen van dagelijkse dingen op Whatsapp, uren aan de telefoon kletsen, samen lunchen, shoppen en naar Bløf. Maar elkaar platknuffelen, hebben we nooit gedaan. Toch gek dat ik daar nu soms zo’n behoefte aan heb.

Ik kan je soms op de gekste momenten missen, soms zomaar ineens zonder aanleiding, maar vaak zijn het kleine dingen die me aan jou herinneren.

Aan je denken, je naam uitspreken, over je praten, het doet allemaal een klein beetje minder pijn.

Ik begin weer een beetje te vertrouwen dat er een moment gaat komen dat de keiharde waarheid me niet meer zo intens verdrietig zal maken.

Ik gebruik de momenten dat ik me beter voel om me te wapenen tegen die onvermijdelijke terugslag die gaat komen. Steeds minder vaak, steeds minder intensief, maar mijn verdriet om het missen van mijn grote zus, gaat nooit meer helemaal weg.

Hartjes 2

Er is 1 reactie op dit bericht

Wie Troost Mij Forumbeheerder
afbeelding van Wie Troost Mij
Zonnig
Wie Troost Mij Forumbeheerder
#1

Mooi geschreven, ZusjeErika. Een virtuele knuffel! ♥

Mark
Wie Troost Mij

Loves 0