J
afbeelding van J
Licht bewolkt
J

Broertje in een lijstje

Ik was 1,5 jaar toen jij geboren werd. Wat waren we blij met jou! Waar jij ging, ging ik. Ik was het liefst altijd bij je. 

Het was op een zonnige zondagmiddag dat we een eindje gingen wandelen. We zouden niet ver gaan, dus wij mochten allebei zelf lopen. Ik 3,5 jaar, jij zou vrijdag 2 jaar worden. Het was een fijne dag! Tot dat ene moment....

In een onbewaakt moment loop jij de weg op (het gebeurde in een paar seconden). Er komt een auto aan en de automobiliste ziet jou te laat. Je bent op slag dood. 

Het is nu 23,5 jaar geleden, maar man, wat mis ik jou nog steeds! Er is zoveel gebeurt in al die jaren. Zoveel waar jij niet bij bent geweest. Het moeilijkst vind ik het nog dat we twee broertjes hebben gekregen. Jij hebt hen nooit leren kennen en zij zullen jou nooit leren kennen. Ik geloof dat je in de Hemel bent en dat geeft troost. Toch mis ik je. Jouw foto staat in mijn huis. Je bent mijn broertje in een lijstje. En je hebt een plek in mijn hart, voor altijd!

Rust zacht lief broertje!

Hartjes 1

Er is 1 reactie op dit bericht

Wie Troost Mij Forumbeheerder
afbeelding van Wie Troost Mij
Zonnig
Wie Troost Mij Forumbeheerder
#1

Beste J,

Wat een verhaal, ben er even stil van. Zo mooi (en wrang) tegelijk beschreven: je broertje zit nu in een lijstje. Dit is het, meer mooie gedeelde herinneringen komen er niet meer.

Ik wens je veel sterkte,

Mark
Wie Troost Mij

Loves 0