Boukje Canaan 1 Afscheidsfotograaf.nl na verlies moeder en tweeling. Wil anderen helpen een herinnering te bewaren zodat de liefde gevoeld mag worden.
afbeelding van Boukje Canaan 1
Zonnig
Boukje Canaan 1 Afscheidsfotograaf.nl na verlies moeder en tweeling. Wil anderen helpen een herinnering te bewaren zodat de liefde gevoeld mag worden.

Boek komt uit: Ik mis je - over verlies broer of zus

Saskia van de Riet gaat een boek uitbrengen dat gaat over het verlies van een broer of een zus. Zij heeft zelf een zus verloren en ik heb onlangs haar boek mogen proeflezen. Het boek laat je stil staan over de reis die je doormaakt en geeft o.a. tips over hoe je jouw rol in het gezin opnieuw vorm kunt geven. Ik mag je uitnodigen bij de boekpresentatie aanwezig te zijn. Deze vindt plaats op de 50e geboortedag van haar overleden zus. Om een plekje te reserveren klik je hier: https://blogatelier.nl/imw-boekpresentatie/

Mijn samenvatting over het boek:

Wanneer je jouw zus of broer verliest is dat zeer ingrijpend, want jouw rol binnen het gezin zal plots een andere vorm gaan aannemen. Je ouders krijgen aandacht vanwege dat ze een kind verloren, maar waar plaatst dit jou? Deze weinig belichte kant van een verlies is uitstekend uiteen gezet in het boek van Saskia. "Ik mis je" geeft mogelijke invalshoeken en opdrachten aan de lezer om te onderzoeken hoe dit bij jezelf gaat of ging, zodat je een betere omgang kunt vinden met jouw rol in het geheel. De pijn en het verdriet zullen er zijn, maar ook angsten, schuldgevoelens of de gedeelde lol uit het verleden mogen  benoemd en gezien worden. Ontdek de betekenis van haar of zijn leven in verhouding tot die van jou en hoe je verder kunt zonder je broer of zus.  

Wie weet zie ik je in december daar!

Groetjes, Boukje

Hartjes 2

Er is nog niet gereageerd op dit bericht