Weduwnaar neemt nog elke dag portret vrouw mee

Wie Troost Mij donderdag 26 oktober 2017 08:00 2 reacties

Ontroerende beelden van een 93-jarige weduwnaar uit Glennville (VS) gaan op dit moment de wereld over. In onderstaande video is te zien hoe de man aan een tafeltje in een restaurant zit, met tegenover zich portretfoto's van zijn overleden vrouw.

Sinds het verlies van zijn vrouw Carolyn eet Clarence Purvis elke dag in hetzelfde restaurant. En elke dag opnieuw zet hij de portretfoto's voor zich neer, zodat het net lijkt alsof zijn vrouw met hem dineert, melden Amerikaanse media.

Het echtpaar was maar liefst 63 jaar getrouwd. De weduwnaar laat aan Amerikaanse media weten dat de liefde tussen hem en zijn vrouw, ook vier jaar na haar overlijden, nog bestaat. "Ik bezoek haar graf misschien wel 125 keer per maand", aldus Clarence.

Thuis heeft hij een altaar voor Carolyn ingericht. Op een kastje staan diverse foto's en andere dingen die hem aan haar herinneren, waaronder een lamp die aldoor brandt sinds Carolyn terugkwam van het ziekenhuis – vijf maanden voor haar overlijden.

In onderstaande (Engelstalige) video zie je hoe Clarence de herinnering aan zijn vrouw nog altijd levend houdt. 

Hou houd jij de herinnering aan jouw overleden dierbare(n) levend? Deel jouw verhaal in de reacties onder dit artikel.

afbeelding van Wie Troost Mij

Gerelateerde blogberichten

Er zijn 2 reacties op dit blog

afbeelding van Ronneke
Bewolkt
#1

Prachtig om te zien dat deze man haar zo mist en haar foto altijd bij zich heeft. Als je liefde niet fysiek meer aanwezig is blijft hij of zij altijd in je gedachten. Dat is ook zo bij mij. Iedere moment van de dag denk ik eraan. Meer nog zelfs dan toen hij nog leefde. Ik heb een mooie ring laten maken. Die draag ik altijd en weet en voel dat mijn man altijd bij me is. Dat geeft mij steun. In moeilijke momenten raak ik de ring altijd even aan en geef er een kus op.

Ronneke

afbeelding van Wilfra
Bewolkt
#2

Vind het zo lief.
Ik neem de foto van mijn man iedere avond mee naar boven als ik ga slapen en leg hem op zijn kussen en dek hem toe.