Meld je aan voor 'Samen Herinneren' op 2 november

Wie Troost Mij maandag 19 oktober 2020 10:48 0 reacties

Samen herdenken is lastig in een tijd waarin ons wordt gevraagd afstand te houden van elkaar. Maar het belang van samen herinneren is groter dan ooit tevoren. Want juist het delen van warme herinneringen aan dierbaren die er niet meer zijn, geeft troost en verbindt ons in moeilijke tijden. Daarom organiseert Monuta op maandag 2 november de online herdenkingsbijeenkomst 'Samen Herinneren'

Wie wil jij herdenken?
Op maandagavond 2 november a.s. vanaf 19.00 uur organiseert Monuta de online herdenkingsbijeenkomst ‘Samen Herinneren’. Op deze bijeenkomst kan je de naam van een overleden dierbare door Anita Witzier laten voorlezen en daardoor laten voortléven. Op deze manier kan je met een warm gevoel aan die persoon terugdenken. Heel Nederland kan ‘Samen Herinneren’ online volgen vanuit huis.

Een bijzondere avond met Leontien van Moorsel en Trijntje Oosterhuis
2 november belooft een bijzondere avond te worden. Je wordt online ontvangen in een Monuta-vestiging in jouw regio. We blikken kort terug op de fietstocht van Leontien van Moorsel. Zij start op 19 oktober om namen en verhalen van overleden dierbaren door het hele land op te halen. Daarna verzorgt Trijntje Oosterhuis een exclusief online optreden, waarna de namenlezing start. We sluiten de avond af met een unieke lichtshow vanaf de Veluwe.

Meld jezelf vandaag nog aan
Je kan je voor deze bijzondere bijeenkomst aanmelden op monuta.nl/samenherinneren. Daar kan je ook de naam van je dierbare opgeven, die je wil laten voorlezen. Aanmelden voor de namenlezing kan tot uiterlijk 26 oktober.

afbeelding van Wie Troost Mij

Gerelateerde blogberichten

Er is nog niet gereageerd op dit blog