André van Duin: “Ik huil nog elke dag een keer om hem”

Wie Troost Mij woensdag 27 mei 2020 09:05 1 reactie

Gisteren was André van Duin te gast in het tv-programma De Geknipte Gast. Na zijn ontroerende interview met Frits Spits praat presentator Özcan Akyol nu met de komiek over het verlies van zijn man Martin. Kijk dit openhartige interview hier terug.

De echtgenoot van André van Duin overleed aan het begin van dit jaar na een kort ziekbed aan de gevolgen van botkanker. “We waren altijd samen en dan ben je opeens na 17 jaar alleen. Dat is wel even wennen en dat went eigenlijk nooit.”

Maar André praat wel graag over Martin. “Ik heb van die man gehouden. Ik huil nog elke dag een keer om hem. Dan zie ik zijn foto en schiet ik toch weer even vol”, vertelt de komiek openhartig. “Maar dat vind ik ook wel prettig hoor, dan ben je toch weer even heel close. Na een kwartiertje is het over en gaan we weer verder.”

Net als Frits Spits praat ook André nog met zijn liefde: “Overdag overleg je dingen met elkaar. Je praat nog wel. Niet hardop, zeker niet als er mensen bij zijn. Die gesprekken gaan dan over simpele dingen. “Er zijn heel veel dingen die hij wel weet te vinden en ik niet.”

Het overlijden van Martin heeft André wel aan het denken gezet. Hij vertelt: “Ik ben 73 en dacht altijd: dat is nog ver weg. Maar nu zie je toch dat het zomaar kan gebeuren. Je moet sparen voor je oude dag, maar ik heb mijn oude dag al lang. Ik moet er nu maar van genieten en het opmaken.”

Het interview kun je hier terugkijken.

Kun jij je in de woorden van André van Duin herkennen? Praat mee in de reacties onder dit artikel of op ons forum.

afbeelding van Wie Troost Mij

Gerelateerde blogberichten

Er is 1 reactie op dit blog

afbeelding van Eva Bray
Zonnig
#1
Mijn naam is Eva Bray uit de VS. Ik moet dit wonderbaarlijke getuigenis geven, dat tot nu toe voor mij nog steeds ongelooflijk is. Ik had 3 jaar geleden een probleem met mijn man, wat leidde tot onze breuk. toen hij het uitmaakte, was ik niet meer mezelf, ik voelde me zo leeg van binnen, mijn liefde en financiële situatie werden het ergst, totdat een goede vriend van mij Magret me vertelde over een spreukenmaker die haar hielp bij hetzelfde probleem, zijn naam is Dr. ODIBOH. Ik stuur een e-mail naar Dr. ODIBOH, de spreukmaker en ik vertelde hem mijn problemen, en ik deed wat hij van me vroeg, om het lange verhaal kort te maken. Voordat ik wist wat er aan de hand was, belde mijn man me en vertelde me dat hij binnen 2 dagen bij me terug zou komen en ik was zo blij dat hij weer bij me was. We hebben twee kinderen samen en we zijn blij. Dank aan Dr. ODIBOH voor het redden van mijn relatie en ook voor het redden van die van anderen. Ga door met uw goede werk meneer, als u geïnteresseerd bent om contact met hem op te nemen en dit goede nieuws zoals ik te getuigen, dan is het e-mailadres van de geweldige spreukgever (Odibohsolutionhome@gmail.com)