3 tips voor rouw naast een nieuwe liefde (gastblog)

Maria de Greef dinsdag 7 februari 2017 14:35 133 reacties

rouw en een nieuwe liefde

Ervaringsdeskundige Maria de Greef geeft in dit gastblog drie tips voor het omgaan met een nieuwe liefde na het overlijden van je partner. 

"Eten we vandaag een taartje?"  vraagt lief.  Ja, we eten vandaag een taartje. Om te vieren dat 58 jaar geleden een bijzonder mens geboren is. Een man die vandaag jarig had moeten zijn, maar dat niet meer is. Al heel lang niet meer is.

In alle jaren na zijn sterven aten we taartjes op 24 september – dus ook vandaag.  Zo zijn er door het jaar momenten waarop hij erg aanwezig is, naast alle dagen waarop hij op de achtergrond blijft. Maar nooit weg is.

Kan dat wel?
Hierboven schets ik in een paar zinnen mijn leven; er is een levende én een dode geliefde. De een kwam na de ander en dat was niet gemakkelijk. Want kan dat wel? Van iemand gaan houden terwijl je rouwt om je overleden partner? Ik vroeg mezelf dat jarenlang af, terwijl het tegelijk mijn dagelijkse werkelijkheid was. Het antwoord op deze vraag heeft iemand me op een prachtige manier gegeven.

Elf jaar na het overlijden van mijn man maakte ik een carrière-switch. Ik verliet het onderwijs en betrad de uitvaartwereld en nog weer later werd ik opleider, adviseur en auteur rondom verlies en rouw. Daar kwam ik ze veelvuldig tegen: mensen die hun partner verloren waren en worstelden met gevoelens voor een ander. Of zichzelf helemaal gelukkig voelden bij deze nieuwe liefde, maar wel de grote moeite zagen bij hun omgeving of de kinderen.

Ik heb liefde genoeg om ook mijn nieuwe partner in mijn hart te sluiten.

Het voelde als verraad
Gedurende enkele jaren interviewde ik nieuwe geliefden: mensen van wie de partner overleden was en die naast hun rouw opnieuw verliefd werden. In ieder gesprek werd er wel iets over gezegd: "het voelde als verraad",  "hij zou mijn nieuwe man helemaal niks vinden" of  "ik werd verliefd op de beste vriendin van mijn vrouw" en "ik wist niet dat het kon, nog een keer zó verliefd".

Ik ging me afvragen of het écht bestaat: nieuwe liefde naast rouw. En wat het betekent. Dus ik schreef er een boek over: Verloren en gewonnen. Met al die verhalen, die worstelingen, mijn eigen verhaal.

De ene liefde gaat niet ten koste van de ander
Eén van de mensen die ik interviewde was Wilma en haar antwoord vergeet ik niet. Ze zei: "Als je je eerste kind krijgt denk je echt dat je nooit zoveel van een ander kind zult kunnen houden dan van je eerstgeborene. Maar het blijkt dat, als er meer kinderen mogen komen, je van ál je kinderen heel erg veel houdt. Je hebt liefde genoeg. Natuurlijk houd je anders van ieder kind, maar niet minder of meer."

"Zo voelt mijn liefde voor mijn tweede man ook. Ik hield zielsveel van mijn overleden man en doe dat nog. Maar ik heb liefde genoeg om ook mijn nieuwe partner in mijn hart te sluiten. De ene liefde gaat niet ten koste van de ander." Waarmee ze alles zegt. Namelijk dat het sleutelwoord en het slotakkoord de Liefde is.

Praat ook binnen de nieuwe relatie over jouw verlies. het hoort bij jou, moffel het niet weg.

Praat erover
Natuurlijk is iedere situatie, iedere liefde, anders. Ik leerde uit de interviews dat communiceren van levensbelang is. Dat is mijn eerste tip: praat er over. Schaam je niet voor de verliefdheid, kom er voor uit. Waarschijnlijk gunt je omgeving je dit nieuwe geluk ten volle.

De tweede raad die ik graag geef: praat ook binnen de nieuwe relatie over jouw verlies. Het hoort bij jou, moffel het niet weg, het heeft je gemaakt wie je nu bent. Eén van de vrouwen in mijn boek zei: "Ik beschouw zijn vorige vrouw als een vriendin. Eén die ik jammer genoeg niet zelf gekend heb, maar we hebben veel gemeenschappelijk en ik deel eigenlijk mijn huidige leven met haar."

En tot slot, de derde tip: je hebt een relatie gekregen met een ander mens dan je vorige partner was. Maar eigenlijk ben je zelf, door het verlies, ook iemand anders geworden. Verwacht dus niet dat je je oude patronen weer gaat oppakken die je had in je vorige relatie.  Je nieuwe leven zal heel anders zijn. Omarm dat, geniet ervan. Het biedt je uitzicht op andere facetten van het leven dan je daarvoor kende.

Heb jij ervaring met een nieuwe liefde na het overlijden van je partner? Reageer op dit artikel of praat mee op het forum.

afbeelding van Maria de Greef

Gerelateerde blogberichten

Er zijn 133 reacties op dit blog

afbeelding van mlouise
Bewolkt
#1

Vandaag 1 maand dat mijn maatje is heengegaan

Vandaag een vreselijk moeilijke dag

Moest even steun zoeken bij lotgenoten

En zie dat ik er niet alleen voor sta ,al voelt het op het moment wel zo

Ik wens iedereen heel veel sterkte toe en hoop op een minder zware dag morgen

afbeelding van Wie Troost Mij
Zonnig
#2

Jij ook heel veel sterkte, mlouise...

Mark
Wie Troost Mij

afbeelding van Maria de Greef
Zonnig
#3

Wat is dat nog maar kort geleden. Ik herinner me van die tijd vooral wat een warboel het was. Chaos in mijn hoofd en hart. Herken je dat?

afbeelding van Sterrenhemel1944
Bewolkt
#4

Heel veel sterkte !!

afbeelding van Johanneke
Bewolkt
#5

Een maand geleden.. wat een gemis en wat een paniek in je hoofd en lichaam schat ik in. Het is niet te vatten en zware dagen horen daarbij. Laat het maar gebeuren er is toch geen houden aan.. Lieve gedachtes stuur ik je kant op❤️

afbeelding van jantinab11
Zonnig
#6
Ik wil heer Bubuza bedanken voor het herstel van mijn huwelijk, mijn vrouw heeft een echtscheiding aangevraagd en het baarde me zoveel zorgen en ik kon niet anders dan dagelijks huilen. Ik smeekte mijn vrouw om de scheiding te annuleren, maar ze zei dat ze een besluit had genomen, dus ging ik naar mijn en zijn vriend vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn spreuk, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en zijn antwoord, ik deed wat Lord Bubuza had opgedragen en ik ben erg blij dat de scheiding is geannuleerd en dat we een gelukkig leven leiden. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn spreuk. Heb je hulp nodig? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
afbeelding van jantinab11
Zonnig
#7
Ik wil heer Bubuza bedanken voor het herstel van mijn huwelijk, mijn vrouw heeft een echtscheiding aangevraagd en het baarde me zoveel zorgen en ik kon niet anders dan dagelijks huilen. Ik smeekte mijn vrouw om de scheiding te annuleren, maar ze zei dat ze een besluit had genomen, dus ging ik naar mijn en zijn vriend vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn spreuk, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en zijn antwoord, ik deed wat Lord Bubuza had opgedragen en ik ben erg blij dat de scheiding is geannuleerd en dat we een gelukkig leven leiden. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn spreuk. Heb je hulp nodig? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
afbeelding van Barbara17
Zonnig
#8

Eigenlijk hoor ik hier niet thuis, want ik heb geen partner verloren, maar ik ben gescheiden, Ik heb namelijk een vraag en denk dat die het best beantwoord kan worden door de ervaringsdeskundige weduwnaars en weduwen. Ik ben op een datingsite benaderd door een weduwnaar die zijn vrouw pas een half jaar geleden is verloren na een huwelijk van 46 jaar. Hij wil me heel graag ontmoeten, maar ik twijfel heel erg omdat ik vlak na mijn scheiding een latrelatie had met een weduwnaar die twee jaar duurde en waar ik erg veel verdriet van heb gehad omdat hij er achteraf gezien nog niet aan toe was en ik me toen wel helemaal gegeven heb. Zijn vrouw was 14 maanden geleden gestorven toen hij mij via een datingsite benaderde. Door die ervaring en door wat ik hier allemaal lees over een nieuwe liefde denk ik dat ik net als toen niet sterk genoeg ben voor een relatie met een weduwnaar en dus ook niet moet daten met een weduwnaar. Ik vond het moeilijk, en voelde me destijds een buitenstaander op de verjaardag, de sterfdag, moederdag, boomplantdag, huwelijksdag enz. van de overleden vrouw van mijn toenmalige vriend. Zijn kinderen zeiden tegen mij dat ik alles over hun moeder kon vragen, maar ik had daar helemaal geen behoefte aan. Ik wilde eigenlijk zo min mogelijk weten over zijn vrouw. Eigenlijk wel logisch, lijkt me, want hij vond het ook niet fijn als ik over mijn ex praatte. Ik heb toen teveel rekening met hem gehouden, en nu wil ik een partner die er helemaal voor mij alleen is en daarom denk ik dat ik niet moet daten met die weduwnaar. Ik ben ook nog zijn eerste date heeft hij gezegd. Dat vind ik helemaal niet fijn. Daarnaast geloof ik dat de klap voor hem nog moet komen. Dat kan toch niet anders na een gelukkig huwelijk van 46 jaar? Volgens mij gaat hij zich heel gauw schuldig voelen als hij met mij een relatie aangaat en dan komt het gemis van zijn vrouw pas goed naar voren. Ik wil dus geen rebound cq. proefkonijntje zijn. Wat vinden de ervaringskundigen hiervan? Misschien is het wel interessant om ook eens het verhaal van de andere kant te horen. Reacties zijn welkom!

afbeelding van Bugsbugs
Storm
#9

Hoi, ik wil graag reageren omdat ik nu 14 maanden weduwe ben en een vriend heb leren kennen die weliswaar ook weduwnaar is maar wel al heel erg toe aan een nieuwe relatie. Voor mijn gevoel wil ik alleen vriendschap en heb dit ook duidelijk aangegeven wat hij er ook mee wil doen!  Het is zo verschrikkelijk moeilijk als je zo lang alles met je man hebt gedaan om dan aan een nieuwe man te wennen. Ik wil het wel de tijd geven maar dan moet hij heel veel geduld hebben.. ik vertel dit uit mijn gevoel en dan kunt u er mee doen wat u wil. Succes

afbeelding van Robbedoes66
Licht bewolkt
#10

Ik heb mijn vriend 4 maanden na het overlijden van mijn man ontmoet. Hij heeft mij gevraagd hoe hij alles moest zien tov mijn man.  Ik heb hem verteld dat hij hier is waar mijn man niet kan zijn en andersom.

Er zijn momenten waarop we juist met elkaar praten over mijn man.  Ik heb hem ook gevraagd of hij dat niet vervelend vind. Nog steeds is dat niet het geval. Beide zijn een deel van mijn leven en dat kan prima naast elkaar staan.

ik ben blij dat ik een nieuwe liefde heb gevonden.  En dat we samen nieuwe herinneringen creëeren en liefde boven alles staat. En volgens mij gaat het daar om  LIEFDE.  

afbeelding van Sterrenhemel1944
Bewolkt
#11

Geef het gewoon 'n kans, ik ben ook met 'n weduwnaar getrouwd geweest maar als jij het gevoel hebt dat je veel voor elkaar kunt betekenen moet je er gewoon voor gaan.

Veel geluk

 

 

afbeelding van Robbedoes66
Licht bewolkt
#12

Gisteravond werd ik overspoeld van verdriet. Het gemis van mijn man deed even zo'n pijn. En dan komt die schat van een vriend van me naast me liggen, houdt me vast en laat mij gewoon even huilen. Als ik dan weer rustig word praten we samen over dat gemis. Door mijn overleden man heb ik geleerd hoe mooi houden van is en dat ik inderdaad genoeg liefde over heb om ook van mijn vriend te houden.

Beide mannen zijn geen concurrenten van elkaar ze vullen elkaar aan en maken dat ik in alle liefde verder kan en een gelukkig en gezegend mens ben

afbeelding van Robbedoes66
Licht bewolkt
#13

Wat ben kan blij dat ik vooral mijn gevoel heb gevolgd en al het onbegrip en boosheid over een nieuwe relatie naast me neer heb durven leggen.

Mijn lieve ( overleden ) man die vlak voor zijn overlijden nog tegen me zei: laat liefde wel weer toe. Als jij liefde toe laat kun jij zo veel meer liefde weer doorgeven en daar wordt de wereld zo veel mooier van. 

Als grap zei hij toen ook nog het hoeft van mij niet binnen 2 maanden maar wat daarna gebeurd.

4 maanden na zijn overlijden ontmoette ik mijn vriend. We zijn nu 3,5 jaar samen en wat ben ik blij met hem.

Vrienden zijn afgehaakt, familie is boos en afwijzend geweest maar ik heb het in liefde naast me neer gelegd en mezelf beloofd om mij zelf geluk te gunnen.

En nu ...  Een jaar geleden heb ik mijn baan opgezegd en ga nu jongerenwerk op pakken want ik heb zo veel liefde te geven.

en dat allemaal dankzij mijn lieve man en geweldige vriend

afbeelding van Irna.Verspeek
Licht bewolkt
#14

Het valt me op hoeveel mensen, net als ik, hun partner/geliefde al zo vroeg zijn verloren. 12 mei 2017 stierf mijn man op 59-jarige leeftijd, aan de gevolgen van een hersentumor.  Zelf ben ik 54. Ik kan het me aan de ene kant nog niet voorstellen, maar hoop aan de andere kant wel dat er nog iemand op mijn pad komt. Want ja, die arm om me heen, een knuffel van iemand die op die manier van je houdt, dat mis ik wel. Allemaal veel sterkte xxx

afbeelding van Petra1967
Licht bewolkt
#15

Ook ik ben na 4 mnd het overlijden van mijn man weer iemand tegen gekomen....

het voelt goed en ja het is snel maar ik heb weer een maatje waar ik bij mag zijn hoe ik me voel.

mijn man wordt niet verzwegen, en stukje bij beetje vertel ik steeds meer wat er in 22jr allemaal gebeurt is in mijn huwelijk. De pieken en dalen deel ik.

maar ook wat Ray voor mij betekende en waar ik nu mee bezig ben.

mijn nieuwe vriend heeft engelengeduld en dat is heel belangrijk, hij neemt de tijd voor mijn verhaal......

afbeelding van Petra1967
Licht bewolkt
#16

Hoe moeilijk kan het leven zijn...............mijn nieuwe lief jarig hiepdepiephoera maar vandaag ook mn trouwdag..........nu maar traan en vanavond met nieuwe lief er een fijne avond van maken

Zonnig
#17
Ik kan niet vergeten hoe dr. Ilekhojie me hielp om mijn huwelijk terug te herstellen na 2 maanden scheiden met mijn vrouw uit ruzie en ze vertrok en kwam nooit meer bij me terug, ik heb zoveel gedaan om haar terug te krijgen, maar niets werkte niet totdat ik zag een opmerking online toen iemand getuigde hoe dr. Ilekhojie haar hielp haar man terug te herstellen en zo nam ik contact met hem op via zijn e-mail en na het schrijven van mijn probleem verzekerde hij me dat hij me zou helpen om terug te gaan met mijn vrouw binnen 3 dagen na het uitspreken van de verzoeningsspreuk, en nadat hij de spreuk had uitgesproken, kwam mijn vrouw terug naar huis en smeekte ze dat het haar erg speet vandaag, ik ben terug bij mijn vrouw en we zijn allebei gelukkig en leven weer samen. ik weet dat er veel mensen zijn die hun liefde terug willen krijgen, neem contact op met Dr. Ilekhojie want hij is het perfecte antwoord op uw probleem zijn contactgegevens zijn; (gethelp05@gmail.com) of zijn Viber, Whatasapp Mobile: +2348147400259
afbeelding van NicoletaPetcu
Zonnig
#18
Mijn naam is Nicoleta Petcu. Uit respect voor jou en je spreuken moet ik dit getuigenis aan iedereen bekend maken. Ik ben naar andere spell casters geweest zonder resultaat te zien. Ik wou dat ik eerder naar je toe kwam, ik heb het beste van je gekregen. Mijn ex-man was een jaar weg en ik ging overal en andere spell casters om hulp, maar geen resultaat totdat mijn vriend me voorstelde aan Dr. Ayoola. Nadat de Love Spell was afgelopen, kreeg ik eindelijk een telefoontje van hem. Zijn spreuken deden wonderen en mijn man is vol liefde terug. Het was een wonder! Hij kwam plotseling terug met bloemen en zei dat ik hem moest vergeven, ik was echt verbijsterd en geschokt toen mijn man neerknielde en smeekte om vergeving en dat ik hem terug accepteerde ... Ik heb echt een tekort aan woorden en blij, je bent een God naar mij en mijn hele familie gestuurd .. En nu ben ik weer een vrolijke vrouw. Heel erg bedankt dr. Ayoola. Voor iedereen die op zoek is naar een echte spreukster, neem contact op met Dr.Ayoola via e-mail drayoolasolutionhome@gmail.com website https://drayoolasolutionhome.com/ Of bel hem direct of WhatsApp op +31684065675
afbeelding van NicoletaPetcu
Zonnig
#19
Mijn naam is Nicoleta Petcu. Uit respect voor jou en je spreuken moet ik dit getuigenis aan iedereen bekend maken. Ik ben naar andere spell casters geweest zonder resultaat te zien. Ik wou dat ik eerder naar je toe kwam, ik heb het beste van je gekregen. Mijn ex-man was een jaar weg en ik ging overal en andere spell casters om hulp, maar geen resultaat totdat mijn vriend me voorstelde aan Dr. Ayoola. Nadat de Love Spell was afgelopen, kreeg ik eindelijk een telefoontje van hem. Zijn spreuken deden wonderen en mijn man is vol liefde terug. Het was een wonder! Hij kwam plotseling terug met bloemen en zei dat ik hem moest vergeven, ik was echt verbijsterd en geschokt toen mijn man neerknielde en smeekte om vergeving en dat ik hem terug accepteerde ... Ik heb echt een tekort aan woorden en blij, je bent een God naar mij en mijn hele familie gestuurd .. En nu ben ik weer een vrolijke vrouw. Heel erg bedankt dr. Ayoola. Voor iedereen die op zoek is naar een echte spreukster, neem contact op met Dr.Ayoola via e-mail drayoolasolutionhome@gmail.com Of bel hem direct of WhatsApp op +31684065675
Zonnig
#20
Hallo kijkers online, ik ben Alfonso Vázquez en ik ben hier om mijn getuigenis te geven over hoe ik werd geholpen om mijn vrouw terug te krijgen. Ik was een cheat en mijn vrouw betrapte me verschillende keren. Ik probeerde mezelf te repareren en elke keer belandde ik keer op keer vals spelen. Ik denk dat ik niet besefte wat ze voor me betekende totdat ze me met rust had gelaten. Ik begon een manier te vinden om haar terug te krijgen, maar niets leek perfect te werken totdat ik een artikel tegenkwam over Heer Zakuza die wereldwijd veel mensen hielp om hun relaties terug te krijgen. Ik nam contact met hem op via zijn WhatsApp-nummer via + 1 740-573-9483 en hij verzekerde me dat mijn vrouw binnen 48 uur bij mij terug zou komen met zijn krachtige magie en ik betaalde 410 euro voor de materialen die nodig waren voor het werk. Verrassend genoeg kwam mijn vrouw na 2 dagen terug naar huis en zei dat ze nog steeds van me houdt en ik heb gezworen haar nooit meer te bedriegen. Allemaal dankzij Lord Zakuza. WhatsApp hem via + 1 740-573-9483 of e-mail hem via: lordzakuza7@gmail.com
Zonnig
#21
Hallo mijn respectabele kijker, ik ben dit artikel aan het schrijven om de wereld te vertellen hoe dr.Ilekhojie mijn ex-vriendje bij mij terugbracht.Dit is de reden waarom ik het op mij heb genomen om deze geweldige spreukenmaker genaamd dr.Ilekhojie te bedanken, omdat door zijn hulp mijn leven werd meer gevuld met liefde en ik ben blij te kunnen zeggen dat mijn ex-vriend, die de afgelopen 3 jaar van mij gescheiden was, bij mij terugkwam en smeekte om acceptatie van mij, dit was een schokkende gebeurtenis, want voordat ik contact opnam met dokter Ilekhojie ik was degene die mijn ex-vriend smeekte om bij mij terug te komen, maar door de hulp van dokter Ilekhojie heb ik nu mijn relatie hersteld. U kunt ook alleen een betere relatie hebben als u contact opneemt met: (gethelp05@gmail.com) zijn Whatsapp-nummer +2348147400259
afbeelding van MarianJoe
Zonnig
#22
Goedendag dames en zachtaardige mannen, mijn naam is Alice uit BELGIË.Ik wil de geweldige Dr. IMUDIA OGIE bedanken voor het terugbrengen van mijn geliefde in een oogwenk nadat hij bedrogen was door zoveel nep-spreukenmakers online die beweren betoverd zwenkwielen. Maar met de hulp van dr. Osasu kwamen mijn gebeden tot stand doordat hij mijn ex-geliefde binnen 24 uur bij mij terugbracht, wat andere spell casters niet konden doen. Ik wil dr. IMUDIA OGIE hartelijk bedanken voor het terugbrengen van mijn geluk naar mij en als er iemand is die hulp nodig heeft, zal ik je adviseren om zo snel mogelijk contact op te nemen met dr. IMUDIA OGIE voor hulp, want hij zal zeker herstellen je verloren vreugde. NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP MET DEZE GEWELDIGE DR. IMUDIA OGIE VOOR ELK SOORT PROBLEEMOPLOSSING EN KRIJG JE PROBELEM OPLOSSEN 1OO% GEGARANDEERD EN VERZEKERD BEDANKT DR. IMUDIA OGIE. Zijn privé-e-mailadres: priestimudia@gmail.com CALL / WHATSAPP +2348101599658
afbeelding van jantinab11
Zonnig
#23
Heer Bubuza is een God op aarde die problemen met zijn betovering oplost, mijn vrouw heeft een scheiding aangevraagd vanwege mijn ontrouw als man en ik kon niet anders dan dagelijks huilen omdat ik op het punt stond mijn familie te verliezen, ik smeekte mijn vrouw maar ze zei dat ze een besluit had genomen. Mijn vriend vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn betovering, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en zijn antwoord, ik deed precies wat Lord Bubuza me vertelde en ik ben heel erg blij om de wereld te laten weten dat de scheiding is geannuleerd en dat we gelukkig leven. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn betovering, heb je hulp nodig?? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
afbeelding van jantinab11
Zonnig
#24
Heer Bubuza is een God op aarde die problemen met zijn betovering oplost, mijn vrouw heeft een scheiding aangevraagd vanwege mijn ontrouw als man en ik kon niet anders dan dagelijks huilen omdat ik op het punt stond mijn familie te verliezen, ik smeekte mijn vrouw maar ze zei dat ze een besluit had genomen. Mijn vriend vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn betovering, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en zijn antwoord, ik deed precies wat Lord Bubuza me vertelde en ik ben heel erg blij om de wereld te laten weten dat de scheiding is geannuleerd en dat we gelukkig leven. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn betovering, heb je hulp nodig?? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
afbeelding van jantinab11
Zonnig
#25
Heer Bubuza is een God op aarde die problemen met zijn betovering oplost, mijn vrouw heeft een scheiding aangevraagd vanwege mijn ontrouw als man en ik kon niet anders dan dagelijks huilen omdat ik op het punt stond mijn familie te verliezen, ik smeekte mijn vrouw maar ze zei dat ze een besluit had genomen. Mijn vriend vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn betovering, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en zijn antwoord, ik deed precies wat Lord Bubuza me vertelde en ik ben heel erg blij om de wereld te laten weten dat de scheiding is geannuleerd en dat we gelukkig leven. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn betovering, heb je hulp nodig?? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
afbeelding van jantinab11
Zonnig
#26
Heer Bubuza is een God op aarde die problemen met zijn betovering oplost, mijn vrouw heeft een scheiding aangevraagd vanwege mijn ontrouw als man en ik kon niet anders dan dagelijks huilen omdat ik op het punt stond mijn familie te verliezen, ik smeekte mijn vrouw maar ze zei dat ze een besluit had genomen. Mijn vriend vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn betovering, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en zijn antwoord, ik deed precies wat Lord Bubuza me vertelde en ik ben heel erg blij om de wereld te laten weten dat de scheiding is geannuleerd en dat we gelukkig leven. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn betovering, heb je hulp nodig? Neem contact met hem op via WhatsApp:: +1 505 569 0396 of via e-mail:: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
afbeelding van jantinab11
Zonnig
#27
Heer Bubuza is een God op aarde die problemen met zijn betovering oplost, mijn vrouw heeft een scheiding aangevraagd vanwege mijn ontrouw als man en ik kon niet anders dan dagelijks huilen omdat ik op het punt stond mijn familie te verliezen, ik smeekte mijn vrouw maar ze zei dat ze een besluit had genomen. Mijn vriend vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn betovering, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en zijn antwoord, ik deed precies wat Lord Bubuza me vertelde en ik ben heel erg blij om de wereld te laten weten dat de scheiding is geannuleerd en dat we gelukkig leven. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn betovering, heb je hulp nodig? Neem contact met hem op via WhatsApp:: +1 505 569 0396 of via e-mail:: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
afbeelding van jantinab11
Zonnig
#28
Ik wil heer Bubuza bedanken voor het herstel van mijn huwelijk, mijn vrouw heeft een echtscheiding aangevraagd en het baarde me zoveel zorgen en ik kon niet anders dan dagelijks huilen. Ik smeekte mijn vrouw om de scheiding te annuleren, maar ze zei dat ze een besluit had genomen, dus ging ik naar mijn en zijn vriend vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn spreuk, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en zijn antwoord, ik deed wat Lord Bubuza had opgedragen en ik ben erg blij dat de scheiding is geannuleerd en dat we een gelukkig leven leiden. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn spreuk. Hij heeft echt een glimlach op mijn gezicht toveren met zijn spreuk. Heb je hulp nodig?? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail:: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
afbeelding van jantinab11
Zonnig
#29
Ik wil heer Bubuza bedanken voor het herstel van mijn huwelijk, mijn vrouw heeft een echtscheiding aangevraagd en het baarde me zoveel zorgen en ik kon niet anders dan dagelijks huilen. Ik smeekte mijn vrouw om de scheiding te annuleren, maar ze zei dat ze een besluit had genomen, dus ging ik naar mijn en zijn vriend vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn spreuk, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en zijn antwoord, ik deed wat Lord Bubuza had opgedragen en ik ben erg blij dat de scheiding is geannuleerd en dat we een gelukkig leven leiden. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn spreuk.. Hij heeft echt een glimlach op mijn gezicht toveren met zijn spreuk. Heb je hulp nodig?? Neem contact met hem op via WhatsApp:: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
afbeelding van jantinab11
Zonnig
#30
Ik wil heer Bubuza bedanken voor het herstel van mijn huwelijk, mijn vrouw heeft een scheiding aangevraagd en ik kon niet anders dan dagelijks huilen omdat ik op het punt stond mijn familie te verliezen, ik smeekte haar, maar ze weigerde en zei dat ze een besluit had genomen. Ik sprak met mijn vriend om hulp en hij vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn betovering na 2 jaar scheiding. Ik nam onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp:: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en hij reageerde, ik deed precies wat Lord Bubuza me vertelde en ik ben erg blij dat na het volgen van Lord Bubuza instructie de scheiding werd geannuleerd. We leven nu gelukkig samen. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn betovering, Hij heeft het voor mij gedaan en hij kan jou ook helpen. Heb je hulp nodig ?? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail:: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
afbeelding van jantinab11
Zonnig
#31
Ik wil heer Bubuza bedanken voor het herstel van mijn gebroken huwelijk, mijn vrouw heeft een scheiding aangevraagd en ik kon niet anders dan dagelijks huilen omdat ik op het punt stond mijn familie te verliezen.Ik smeekte haar maar ze weigerde en zei dat ze een besluit had genomen. Ik sprak met mijn vriend om hulp en hij vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn betovering na 2 jaar scheiding. Ik nam onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en hij reageerde, ik deed wat hij me vertelde en ik ben erg blij dat na het volgen van Lord Bubuza instructie de scheiding werd geannuleerd, mijn vrouw smeekte mij om haar te vergeven en we leven nu gelukkig samen. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn betovering, Hij heeft het voor mij gedaan en hij kan jou ook helpen. Neem contact op met heer Bubuza via WhatsApp :: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
afbeelding van jantinab11
Zonnig
#32
Ik wil heer Bubuza bedanken voor het herstel van mijn gebroken huwelijk, mijn vrouw heeft een scheiding aangevraagd en ik kon niet anders dan dagelijks huilen omdat ik op het punt stond mijn familie te verliezen.Ik smeekte haar maar ze weigerde en zei dat ze een besluit had genomen. Ik sprak met mijn vriend om hulp en hij vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn betovering na 2 jaar scheiding. Ik nam onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en hij reageerde, ik deed wat hij me vertelde en ik ben erg blij dat na het volgen van Lord Bubuza instructie de scheiding werd geannuleerd, mijn vrouw smeekte mij om haar te vergeven en we leven nu gelukkig samen. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn betovering, Hij heeft het voor mij gedaan en hij kan jou ook helpen. Neem contact op met heer Bubuza via WhatsApp :: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
afbeelding van jantinab11
Zonnig
#33
Ik wil heer Bubuza bedanken voor het herstel van mijn gebroken huwelijk, mijn vrouw heeft een scheiding aangevraagd en ik kon niet anders dan dagelijks huilen omdat ik op het punt stond mijn familie te verliezen.Ik smeekte haar maar ze weigerde en zei dat ze een besluit had genomen. Ik sprak met mijn vriend om hulp en hij vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn betovering na 2 jaar scheiding. Ik nam onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en hij reageerde, ik deed wat hij me vertelde en ik ben erg blij dat na het volgen van Lord Bubuza instructie de scheiding werd geannuleerd, mijn vrouw smeekte mij om haar te vergeven en we leven nu gelukkig samen. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn betovering, Hij heeft het voor mij gedaan en hij kan jou ook helpen. Neem contact op met heer Bubuza via WhatsApp :: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
afbeelding van lucy23
Zonnig
#34
Ik ben zo trots en blij dat ik hier je werk kan delen DR PRINCE IDIALU. Ik kan dit gewoon niet geloven nu mijn ex-man echt terug bij me is op zijn knieën en een robijnrode roos presenteert om me te smeken hem terug te nemen en hij had spijt en spijt dat hij me had verlaten en dat hij me pijn had bezorgd na de scheiding die plaatsvond vorig jaar. En dit hele wonder gebeurde nadat ik een dringende 24 uur durende DR PRINCE IDIALU had besteld, een krachtige spreuk die hij over mij en mijn man uitsprak. Meneer, ik ben vandaag de gelukkigste vrouw in deze hele wereld. DR PRINS IDIALU, je hebt het echt gedaan..Ja .. Het is een wonder en eeuwig plezier en opgewektheid voor mij en mijn familie vandaag .. Ik ben nu zo gelukkig en ik weet niet hoeveel ik mijn dankbaarheid en waardering aan jou moet overbrengen meneer. En voor de hele wereld, neem contact met hem op als je nu dringende hulp nodig hebt, want het is gegarandeerd dat hij je zal helpen. E-mail hem (princeidialu@outlook.com of bel of whatsaap (+32460211162)
afbeelding van lucy23
Zonnig
#35
Ik ben zo trots en blij dat ik hier je werk kan delen DR PRINCE IDIALU. Ik kan dit gewoon niet geloven nu mijn ex-man echt terug bij me is op zijn knieën en een robijnrode roos presenteert om me te smeken hem terug te nemen en hij had spijt en spijt dat hij me had verlaten en dat hij me pijn had bezorgd na de scheiding die plaatsvond vorig jaar. En dit hele wonder gebeurde nadat ik een dringende 24 uur durende DR PRINCE IDIALU had besteld, een krachtige spreuk die hij over mij en mijn man uitsprak. Meneer, ik ben vandaag de gelukkigste vrouw in deze hele wereld. DR PRINS IDIALU, je hebt het echt gedaan..Ja .. Het is een wonder en eeuwig plezier en opgewektheid voor mij en mijn familie vandaag .. Ik ben nu zo gelukkig en ik weet niet hoeveel ik mijn dankbaarheid en waardering aan jou moet overbrengen meneer. En voor de hele wereld, neem contact met hem op als je nu dringende hulp nodig hebt, want het is gegarandeerd dat hij je zal helpen. E-mail hem (princeidialu@outlook.com of bel of whatsaap (+32460211162)
afbeelding van lucy23
Zonnig
#36
Ik ben zo trots en blij dat ik hier je werk kan delen DR PRINCE IDIALU. Ik kan dit gewoon niet geloven nu mijn ex-man echt terug bij me is op zijn knieën en een robijnrode roos presenteert om me te smeken hem terug te nemen en hij had spijt en spijt dat hij me had verlaten en dat hij me pijn had bezorgd na de scheiding die plaatsvond vorig jaar. En dit hele wonder gebeurde nadat ik een dringende 24 uur durende DR PRINCE IDIALU had besteld, een krachtige spreuk die hij over mij en mijn man uitsprak. Meneer, ik ben vandaag de gelukkigste vrouw in deze hele wereld. DR PRINS IDIALU, je hebt het echt gedaan..Ja .. Het is een wonder en eeuwig plezier en opgewektheid voor mij en mijn familie vandaag .. Ik ben nu zo gelukkig en ik weet niet hoeveel ik mijn dankbaarheid en waardering aan jou moet overbrengen meneer. En voor de hele wereld, neem contact met hem op als je nu dringende hulp nodig hebt, want het is gegarandeerd dat hij je zal helpen. E-mail hem (princeidialu@outlook.com of bel of whatsaap (+32460211162)
afbeelding van lucy23
Zonnig
#37
Ik ben zo trots en blij dat ik hier je werk kan delen DR PRINCE IDIALU. Ik kan dit gewoon niet geloven nu mijn ex-man echt terug bij me is op zijn knieën en een robijnrode roos presenteert om me te smeken hem terug te nemen en hij had spijt en spijt dat hij me had verlaten en dat hij me pijn had bezorgd na de scheiding die plaatsvond vorig jaar. En dit hele wonder gebeurde nadat ik een dringende 24 uur durende DR PRINCE IDIALU had besteld, een krachtige spreuk die hij over mij en mijn man uitsprak. Meneer, ik ben vandaag de gelukkigste vrouw in deze hele wereld. DR PRINS IDIALU, je hebt het echt gedaan..Ja .. Het is een wonder en eeuwig plezier en opgewektheid voor mij en mijn familie vandaag .. Ik ben nu zo gelukkig en ik weet niet hoeveel ik mijn dankbaarheid en waardering aan jou moet overbrengen meneer. En voor de hele wereld, neem contact met hem op als je nu dringende hulp nodig hebt, want het is gegarandeerd dat hij je zal helpen. E-mail hem (princeidialu@outlook.com of bel of whatsaap (+32460211162)
afbeelding van lucy23
Zonnig
#38
Ik ben zo trots en blij dat ik hier je werk kan delen DR PRINCE IDIALU. Ik kan dit gewoon niet geloven nu mijn ex-man echt terug bij me is op zijn knieën en een robijnrode roos presenteert om me te smeken hem terug te nemen en hij had spijt en spijt dat hij me had verlaten en dat hij me pijn had bezorgd na de scheiding die plaatsvond vorig jaar. En dit hele wonder gebeurde nadat ik een dringende 24 uur durende DR PRINCE IDIALU had besteld, een krachtige spreuk die hij over mij en mijn man uitsprak. Meneer, ik ben vandaag de gelukkigste vrouw in deze hele wereld. DR PRINS IDIALU, je hebt het echt gedaan..Ja .. Het is een wonder en eeuwig plezier en opgewektheid voor mij en mijn familie vandaag .. Ik ben nu zo gelukkig en ik weet niet hoeveel ik mijn dankbaarheid en waardering aan jou moet overbrengen meneer. En voor de hele wereld, neem contact met hem op als je nu dringende hulp nodig hebt, want het is gegarandeerd dat hij je zal helpen. E-mail hem (princeidialu@outlook.com of bel of whatsaap (+32460211162)
afbeelding van lucy23
Zonnig
#39
Ik ben zo trots en blij dat ik hier je werk kan delen DR PRINCE IDIALU. Ik kan dit gewoon niet geloven nu mijn ex-man echt terug bij me is op zijn knieën en een robijnrode roos presenteert om me te smeken hem terug te nemen en hij had spijt en spijt dat hij me had verlaten en dat hij me pijn had bezorgd na de scheiding die plaatsvond vorig jaar. En dit hele wonder gebeurde nadat ik een dringende 24 uur durende DR PRINCE IDIALU had besteld, een krachtige spreuk die hij over mij en mijn man uitsprak. Meneer, ik ben vandaag de gelukkigste vrouw in deze hele wereld. DR PRINS IDIALU, je hebt het echt gedaan..Ja .. Het is een wonder en eeuwig plezier en opgewektheid voor mij en mijn familie vandaag .. Ik ben nu zo gelukkig en ik weet niet hoeveel ik mijn dankbaarheid en waardering aan jou moet overbrengen meneer. En voor de hele wereld, neem contact met hem op als je nu dringende hulp nodig hebt, want het is gegarandeerd dat hij je zal helpen. E-mail hem (princeidialu@outlook.com of bel of whatsaap (+32460211162)
afbeelding van lucy23
Zonnig
#40
Ik ben zo trots en blij dat ik hier je werk kan delen DR PRINCE IDIALU. Ik kan dit gewoon niet geloven nu mijn ex-man echt terug bij me is op zijn knieën en een robijnrode roos presenteert om me te smeken hem terug te nemen en hij had spijt en spijt dat hij me had verlaten en dat hij me pijn had bezorgd na de scheiding die plaatsvond vorig jaar. En dit hele wonder gebeurde nadat ik een dringende 24 uur durende DR PRINCE IDIALU had besteld, een krachtige spreuk die hij over mij en mijn man uitsprak. Meneer, ik ben vandaag de gelukkigste vrouw in deze hele wereld. DR PRINS IDIALU, je hebt het echt gedaan..Ja .. Het is een wonder en eeuwig plezier en opgewektheid voor mij en mijn familie vandaag .. Ik ben nu zo gelukkig en ik weet niet hoeveel ik mijn dankbaarheid en waardering aan jou moet overbrengen meneer. En voor de hele wereld, neem contact met hem op als je nu dringende hulp nodig hebt, want het is gegarandeerd dat hij je zal helpen. E-mail hem (princeidialu@outlook.com of bel of whatsaap (+32460211162)
afbeelding van Vugt996
Zonnig
#41
Mijn vriend heeft het 1 jaar geleden uitgemaakt en we stopten met communiceren, ik miste hem maar hij weigerde me terug te accepteren nadat hij hem zo vaak had gesmeekt. Op een dag deed ik wat onderzoek naar relaties op Google toen ik talloze getuigenissen zag van mensen die getuigden over Lord Bubuza Miraculous spreuk. Ik heb nooit in betovering geloofd, maar ik was diepbedroefd, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn problemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Ik volgde zijn instructies en het was een schok voor mij, want 14 uur nadat Lord Bubuza zijn betovering had uitgesproken, belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om hem te vergeven. Hij kwam thuis en smeekte me op zijn knieën om hem terug te nemen. Lord Bubuza is een God op aarde die problemen met zijn betovering oplost. Zijn spreuk is avondmaal actief en 100% gegarandeerd. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 via e-mail::: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
afbeelding van Vugt996
Zonnig
#42
Heer Bubuza is als een God op aarde. Hij kan elk probleem oplossen met zijn spreuk. Mijn vriend heeft het 1 jaar geleden uitgemaakt en we stopten met communiceren, ik miste hem maar hij weigerde me terug te accepteren nadat hij hem zo vaak had gesmeekt. Toen ik op een dag wat onderzoek deed naar relaties op Google, zag ik talloze getuigenissen van mensen die getuigden over de wonderbaarlijke spreuk van Lord Bubuza. Ik heb nooit in betovering geloofd, maar ik was diepbedroefd, dus ik nam contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn problemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Ik volgde zijn instructies en het was een grote schok voor mij, want 14 uur nadat Lord Bubuza zijn betovering had uitgesproken, belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om hem te vergeven. Hij kwam thuis en smeekte me op zijn knieën om hem terug te nemen. Heer Bubuza is als een God op aarde. Zijn spreuk is avondmaal actief en 100% gegarandeerd. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
afbeelding van Vugt996
Zonnig
#43
Heer Bubuza is als een God op aarde. Hij kan elk probleem oplossen met zijn spreuk. Mijn vriend heeft het 1 jaar geleden uitgemaakt en we stopten met communiceren, ik miste hem maar hij weigerde me terug te accepteren nadat hij hem zo vaak had gesmeekt. Toen ik op een dag wat onderzoek deed naar relaties op Google, zag ik talloze getuigenissen van mensen die getuigden over de wonderbaarlijke spreuk van Lord Bubuza. Ik heb nooit in betovering geloofd, maar ik was diepbedroefd, dus ik nam contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn problemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Ik volgde zijn instructies en het was een grote schok voor mij, want 14 uur nadat Lord Bubuza zijn betovering had uitgesproken, belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om hem te vergeven. Hij kwam thuis en smeekte me op zijn knieën om hem terug te nemen. Heer Bubuza is als een God op aarde. Zijn spreuk is avondmaal actief en 100% gegarandeerd. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail:: ( lordbubuzamiraclework@hotmail.com )
afbeelding van Kellyja523
Zonnig
#44
Ik heb mezelf beloofd dat ik zal getuigen over heer Bubuza die me heeft geholpen mijn ex terug te krijgen, mijn vriendin maakte het uit met mij, onze vrienden en ik probeerde haar te smeken, maar ze weigerde. Andere vrienden zeiden dat ik haar moest laten gaan, maar ik kon het niet, ik was gekwetst en ik had zin om zelfmoord te plegen. Ik ging depressief naar mijn werk toen een collega me vertelde hoe Lord Bubuza zijn scheiding annuleerde met zijn wonderbaarlijke betovering, dus nam ik onmiddellijk contact met hem op, vertelde ik hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Het was ongeveer 15 uur nadat ik deed wat Lord Bubuza had opgedragen en het was zo geweldig. Mijn ex-vriendin kwam huilend terug en smeekte me op haar knieën om haar te vergeven en haar rug te accepteren. Lord Bubuza is een God op aarde. Het doet pijn om diepbedroefd te zijn, neem contact met hem op voor elke vorm van hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail. com
afbeelding van Kellyja523
Zonnig
#45
Ik heb mezelf beloofd dat ik zal getuigen over heer Bubuza die me heeft geholpen mijn ex terug te krijgen, mijn vriendin maakte het uit met mij, onze vrienden en ik probeerde haar te smeken, maar ze weigerde. Andere vrienden zeiden dat ik haar moest laten gaan, maar ik kon het niet, ik was gekwetst en ik had zin om zelfmoord te plegen. Ik ging depressief naar mijn werk toen een collega me vertelde hoe Lord Bubuza zijn scheiding annuleerde met zijn wonderbaarlijke betovering, dus nam ik onmiddellijk contact met hem op, vertelde ik hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Het was ongeveer 15 uur nadat ik deed wat Lord Bubuza had opgedragen en het was zo geweldig. Mijn ex-vriendin kwam huilend terug en smeekte me op haar knieën om haar te vergeven en haar rug te accepteren. Lord Bubuza is een God op aarde. Het doet pijn om diepbedroefd te zijn, neem contact met hem op voor elke vorm van hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail. com
afbeelding van Kellyja523
Zonnig
#46
Ik heb mezelf beloofd dat ik zal getuigen over heer Bubuza die me heeft geholpen mijn ex terug te krijgen, mijn vriendin maakte het uit met mij, onze vrienden en ik probeerde haar te smeken, maar ze weigerde. Andere vrienden zeiden dat ik haar moest laten gaan, maar ik kon het niet, ik was gekwetst en ik had zin om zelfmoord te plegen. Ik ging depressief naar mijn werk toen een collega me vertelde hoe Lord Bubuza zijn scheiding annuleerde met zijn wonderbaarlijke betovering, dus nam ik onmiddellijk contact met hem op, vertelde ik hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Het was ongeveer 15 uur nadat ik deed wat Lord Bubuza had opgedragen en het was zo geweldig. Mijn ex-vriendin kwam huilend terug en smeekte me op haar knieën om haar te vergeven en haar rug te accepteren. Lord Bubuza is een God op aarde. Het doet pijn om diepbedroefd te zijn, neem contact met hem op voor elke vorm van hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail. com
afbeelding van Kellyja523
Zonnig
#47
Ik heb mezelf beloofd dat ik zal getuigen over heer Bubuza die me heeft geholpen mijn ex terug te krijgen, mijn vriendin maakte het uit met mij, onze vrienden en ik probeerde haar te smeken, maar ze weigerde. Andere vrienden zeiden dat ik haar moest laten gaan, maar ik kon het niet, ik was gekwetst en ik had zin om zelfmoord te plegen. Ik ging depressief naar mijn werk toen een collega me vertelde hoe Lord Bubuza zijn scheiding annuleerde met zijn wonderbaarlijke betovering, dus nam ik onmiddellijk contact met hem op, vertelde ik hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Het was ongeveer 15 uur nadat ik deed wat Lord Bubuza had opgedragen en het was zo geweldig. Mijn ex-vriendin kwam huilend terug en smeekte me op haar knieën om haar te vergeven en haar rug te accepteren.. Lord Bubuza is een God op aarde. Het doet pijn om diepbedroefd te zijn, neem contact met hem op voor elke vorm van hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail:: lordbubuzamiraclework @ hotmail. com
afbeelding van Kellyja523
Zonnig
#48
Ik heb mezelf beloofd dat ik zal getuigen over heer Bubuza omdat hij me heeft geholpen mijn ex terug te krijgen, mijn vriendin maakte het uit met mij en onze vrienden en ik probeerde haar te smeken, maar ze weigerde. Andere vrienden zeiden dat ik haar moest laten gaan, maar dat kon ik niet, ik was gewond en ik had zin om zelfmoord te plegen. Ik ging depressief naar mijn werk toen een collega me vertelde hoe Lord Bubuza zijn scheiding annuleerde met zijn wonderbaarlijke betovering, dus nam ik onmiddellijk contact met hem op, vertelde ik hem mijn relatieproblemen en hij beloofde mij ook te helpen met zijn betovering. Ongeveer 15 uur daarna deed ik wat Lord Bubuza had opgedragen en het was zo geweldig. Mijn ex-vriendin kwam huilend terug en smeekte me op haar knieën om haar te vergeven en haar rug te accepteren. Lord Bubuza is een God op aarde. Het doet pijn om diepbedroefd te zijn, neem voor elke vorm van hulp contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
afbeelding van Kellyja523
Zonnig
#49
Ik heb mezelf beloofd dat ik zal getuigen over heer Bubuza omdat hij me heeft geholpen mijn ex terug te krijgen, mijn vriendin maakte het uit met mij en onze vrienden en ik probeerde haar te smeken, maar ze weigerde. Andere vrienden zeiden dat ik haar moest laten gaan, maar dat kon ik niet, ik was gewond en ik had zin om zelfmoord te plegen. Ik ging depressief naar mijn werk toen een collega me vertelde hoe Lord Bubuza zijn scheiding annuleerde met zijn wonderbaarlijke betovering, dus nam ik onmiddellijk contact met hem op, vertelde ik hem mijn relatieproblemen en hij beloofde mij ook te helpen met zijn betovering. Ongeveer 15 uur daarna deed ik wat Lord Bubuza had opgedragen en het was zo geweldig. Mijn ex-vriendin kwam huilend terug en smeekte me op haar knieën om haar te vergeven en haar rug te accepteren. Lord Bubuza is een God op aarde. Het doet pijn om diepbedroefd te zijn, neem voor elke vorm van hulp contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
afbeelding van Kellyja523
Zonnig
#50
Ik heb mezelf beloofd dat ik zal getuigen over heer Bubuza omdat hij me heeft geholpen mijn ex terug te krijgen, hij is echt. neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail. com

Pagina's