3 tips voor rouw naast een nieuwe liefde (gastblog)

Maria de Greef dinsdag 7 februari 2017 14:35 133 reacties

rouw en een nieuwe liefde

Ervaringsdeskundige Maria de Greef geeft in dit gastblog drie tips voor het omgaan met een nieuwe liefde na het overlijden van je partner. 

"Eten we vandaag een taartje?"  vraagt lief.  Ja, we eten vandaag een taartje. Om te vieren dat 58 jaar geleden een bijzonder mens geboren is. Een man die vandaag jarig had moeten zijn, maar dat niet meer is. Al heel lang niet meer is.

In alle jaren na zijn sterven aten we taartjes op 24 september – dus ook vandaag.  Zo zijn er door het jaar momenten waarop hij erg aanwezig is, naast alle dagen waarop hij op de achtergrond blijft. Maar nooit weg is.

Kan dat wel?
Hierboven schets ik in een paar zinnen mijn leven; er is een levende én een dode geliefde. De een kwam na de ander en dat was niet gemakkelijk. Want kan dat wel? Van iemand gaan houden terwijl je rouwt om je overleden partner? Ik vroeg mezelf dat jarenlang af, terwijl het tegelijk mijn dagelijkse werkelijkheid was. Het antwoord op deze vraag heeft iemand me op een prachtige manier gegeven.

Elf jaar na het overlijden van mijn man maakte ik een carrière-switch. Ik verliet het onderwijs en betrad de uitvaartwereld en nog weer later werd ik opleider, adviseur en auteur rondom verlies en rouw. Daar kwam ik ze veelvuldig tegen: mensen die hun partner verloren waren en worstelden met gevoelens voor een ander. Of zichzelf helemaal gelukkig voelden bij deze nieuwe liefde, maar wel de grote moeite zagen bij hun omgeving of de kinderen.

Ik heb liefde genoeg om ook mijn nieuwe partner in mijn hart te sluiten.

Het voelde als verraad
Gedurende enkele jaren interviewde ik nieuwe geliefden: mensen van wie de partner overleden was en die naast hun rouw opnieuw verliefd werden. In ieder gesprek werd er wel iets over gezegd: "het voelde als verraad",  "hij zou mijn nieuwe man helemaal niks vinden" of  "ik werd verliefd op de beste vriendin van mijn vrouw" en "ik wist niet dat het kon, nog een keer zó verliefd".

Ik ging me afvragen of het écht bestaat: nieuwe liefde naast rouw. En wat het betekent. Dus ik schreef er een boek over: Verloren en gewonnen. Met al die verhalen, die worstelingen, mijn eigen verhaal.

De ene liefde gaat niet ten koste van de ander
Eén van de mensen die ik interviewde was Wilma en haar antwoord vergeet ik niet. Ze zei: "Als je je eerste kind krijgt denk je echt dat je nooit zoveel van een ander kind zult kunnen houden dan van je eerstgeborene. Maar het blijkt dat, als er meer kinderen mogen komen, je van ál je kinderen heel erg veel houdt. Je hebt liefde genoeg. Natuurlijk houd je anders van ieder kind, maar niet minder of meer."

"Zo voelt mijn liefde voor mijn tweede man ook. Ik hield zielsveel van mijn overleden man en doe dat nog. Maar ik heb liefde genoeg om ook mijn nieuwe partner in mijn hart te sluiten. De ene liefde gaat niet ten koste van de ander." Waarmee ze alles zegt. Namelijk dat het sleutelwoord en het slotakkoord de Liefde is.

Praat ook binnen de nieuwe relatie over jouw verlies. het hoort bij jou, moffel het niet weg.

Praat erover
Natuurlijk is iedere situatie, iedere liefde, anders. Ik leerde uit de interviews dat communiceren van levensbelang is. Dat is mijn eerste tip: praat er over. Schaam je niet voor de verliefdheid, kom er voor uit. Waarschijnlijk gunt je omgeving je dit nieuwe geluk ten volle.

De tweede raad die ik graag geef: praat ook binnen de nieuwe relatie over jouw verlies. Het hoort bij jou, moffel het niet weg, het heeft je gemaakt wie je nu bent. Eén van de vrouwen in mijn boek zei: "Ik beschouw zijn vorige vrouw als een vriendin. Eén die ik jammer genoeg niet zelf gekend heb, maar we hebben veel gemeenschappelijk en ik deel eigenlijk mijn huidige leven met haar."

En tot slot, de derde tip: je hebt een relatie gekregen met een ander mens dan je vorige partner was. Maar eigenlijk ben je zelf, door het verlies, ook iemand anders geworden. Verwacht dus niet dat je je oude patronen weer gaat oppakken die je had in je vorige relatie.  Je nieuwe leven zal heel anders zijn. Omarm dat, geniet ervan. Het biedt je uitzicht op andere facetten van het leven dan je daarvoor kende.

Heb jij ervaring met een nieuwe liefde na het overlijden van je partner? Reageer op dit artikel of praat mee op het forum.

afbeelding van Maria de Greef

Gerelateerde blogberichten

Er zijn 133 reacties op dit blog

afbeelding van mlouise
Bewolkt
#1

Vandaag 1 maand dat mijn maatje is heengegaan

Vandaag een vreselijk moeilijke dag

Moest even steun zoeken bij lotgenoten

En zie dat ik er niet alleen voor sta ,al voelt het op het moment wel zo

Ik wens iedereen heel veel sterkte toe en hoop op een minder zware dag morgen

afbeelding van Wie Troost Mij
Zonnig
#2

Jij ook heel veel sterkte, mlouise...

Mark
Wie Troost Mij

afbeelding van Maria de Greef
Zonnig
#3

Wat is dat nog maar kort geleden. Ik herinner me van die tijd vooral wat een warboel het was. Chaos in mijn hoofd en hart. Herken je dat?

afbeelding van Sterrenhemel1944
Bewolkt
#4

Heel veel sterkte !!

afbeelding van Johanneke
Bewolkt
#5

Een maand geleden.. wat een gemis en wat een paniek in je hoofd en lichaam schat ik in. Het is niet te vatten en zware dagen horen daarbij. Laat het maar gebeuren er is toch geen houden aan.. Lieve gedachtes stuur ik je kant op❤️

Zonnig
#6
Ik was het slachtoffer van een zeer gewelddadige relatie. Het kon mijn vriend niet schelen en hij zal me verslaan voor een kleine fout die ik maak. We zijn verschillende keren uit elkaar gegaan. Dus ik zocht hulp op internet en zag getuigenissen van mensen die heer Bubuza waardeerden voor het herenigen van hun relatie, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 en vertelde hem mijn probleem. Hij beloofde me dat hij me zou helpen met zijn betovering, ik deed wat hij me had opgedragen en mijn vriend kwam terug en smeekte me om te vergeven en hem terug te accepteren. Eerst dacht ik dat hij zo grof zou zijn als vroeger, maar het is nu 2 jaar geleden dat Lord Bubuza ons herenigde met zijn betovering en we zijn nu gelukkig getrouwd.. Lord Bubuza is echt en nu geloof ik dat hij als een God op aarde is om het gebroken huis te herenigen.. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
Zonnig
#7
Ik was het slachtoffer van een zeer gewelddadige relatie. Het kon mijn vriend niet schelen en hij zal me verslaan voor een kleine fout die ik maak. We zijn verschillende keren uit elkaar gegaan. Dus ik zocht hulp op internet en zag getuigenissen van mensen die heer Bubuza waardeerden voor het herenigen van hun relatie, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 en vertelde hem mijn probleem. Hij beloofde me dat hij me zou helpen met zijn betovering, ik deed wat hij me had opgedragen en mijn vriend kwam terug en smeekte me om te vergeven en hem terug te accepteren. Eerst dacht ik dat hij zo grof zou zijn als vroeger, maar het is nu 2 jaar geleden dat Lord Bubuza ons herenigde met zijn betovering en we zijn nu gelukkig getrouwd.. Lord Bubuza is echt en nu geloof ik dat hij als een God op aarde is om het gebroken huis te herenigen.. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
Zonnig
#8
Hoe kan ik Heer Bubuza bedanken voor het herstel van mijn gewelddadige relatie. Mijn vriend was erg beledigend en het baarde me zoveel zorgen, dus nam ik contact op met Lord Bubuza en volgde zijn instructies. Ik ben erg blij om de wereld te laten weten dat we nu gelukkig leven. Neem contact op met Lord Bubuza voor hulp via whatsapp: +1505569 0396
afbeelding van Barbara17
Zonnig
#9

Eigenlijk hoor ik hier niet thuis, want ik heb geen partner verloren, maar ik ben gescheiden, Ik heb namelijk een vraag en denk dat die het best beantwoord kan worden door de ervaringsdeskundige weduwnaars en weduwen. Ik ben op een datingsite benaderd door een weduwnaar die zijn vrouw pas een half jaar geleden is verloren na een huwelijk van 46 jaar. Hij wil me heel graag ontmoeten, maar ik twijfel heel erg omdat ik vlak na mijn scheiding een latrelatie had met een weduwnaar die twee jaar duurde en waar ik erg veel verdriet van heb gehad omdat hij er achteraf gezien nog niet aan toe was en ik me toen wel helemaal gegeven heb. Zijn vrouw was 14 maanden geleden gestorven toen hij mij via een datingsite benaderde. Door die ervaring en door wat ik hier allemaal lees over een nieuwe liefde denk ik dat ik net als toen niet sterk genoeg ben voor een relatie met een weduwnaar en dus ook niet moet daten met een weduwnaar. Ik vond het moeilijk, en voelde me destijds een buitenstaander op de verjaardag, de sterfdag, moederdag, boomplantdag, huwelijksdag enz. van de overleden vrouw van mijn toenmalige vriend. Zijn kinderen zeiden tegen mij dat ik alles over hun moeder kon vragen, maar ik had daar helemaal geen behoefte aan. Ik wilde eigenlijk zo min mogelijk weten over zijn vrouw. Eigenlijk wel logisch, lijkt me, want hij vond het ook niet fijn als ik over mijn ex praatte. Ik heb toen teveel rekening met hem gehouden, en nu wil ik een partner die er helemaal voor mij alleen is en daarom denk ik dat ik niet moet daten met die weduwnaar. Ik ben ook nog zijn eerste date heeft hij gezegd. Dat vind ik helemaal niet fijn. Daarnaast geloof ik dat de klap voor hem nog moet komen. Dat kan toch niet anders na een gelukkig huwelijk van 46 jaar? Volgens mij gaat hij zich heel gauw schuldig voelen als hij met mij een relatie aangaat en dan komt het gemis van zijn vrouw pas goed naar voren. Ik wil dus geen rebound cq. proefkonijntje zijn. Wat vinden de ervaringskundigen hiervan? Misschien is het wel interessant om ook eens het verhaal van de andere kant te horen. Reacties zijn welkom!

afbeelding van Bugsbugs
Storm
#10

Hoi, ik wil graag reageren omdat ik nu 14 maanden weduwe ben en een vriend heb leren kennen die weliswaar ook weduwnaar is maar wel al heel erg toe aan een nieuwe relatie. Voor mijn gevoel wil ik alleen vriendschap en heb dit ook duidelijk aangegeven wat hij er ook mee wil doen!  Het is zo verschrikkelijk moeilijk als je zo lang alles met je man hebt gedaan om dan aan een nieuwe man te wennen. Ik wil het wel de tijd geven maar dan moet hij heel veel geduld hebben.. ik vertel dit uit mijn gevoel en dan kunt u er mee doen wat u wil. Succes

afbeelding van Robbedoes66
Licht bewolkt
#11

Ik heb mijn vriend 4 maanden na het overlijden van mijn man ontmoet. Hij heeft mij gevraagd hoe hij alles moest zien tov mijn man.  Ik heb hem verteld dat hij hier is waar mijn man niet kan zijn en andersom.

Er zijn momenten waarop we juist met elkaar praten over mijn man.  Ik heb hem ook gevraagd of hij dat niet vervelend vind. Nog steeds is dat niet het geval. Beide zijn een deel van mijn leven en dat kan prima naast elkaar staan.

ik ben blij dat ik een nieuwe liefde heb gevonden.  En dat we samen nieuwe herinneringen creëeren en liefde boven alles staat. En volgens mij gaat het daar om  LIEFDE.  

afbeelding van Sterrenhemel1944
Bewolkt
#12

Geef het gewoon 'n kans, ik ben ook met 'n weduwnaar getrouwd geweest maar als jij het gevoel hebt dat je veel voor elkaar kunt betekenen moet je er gewoon voor gaan.

Veel geluk

 

 

afbeelding van Robbedoes66
Licht bewolkt
#13

Gisteravond werd ik overspoeld van verdriet. Het gemis van mijn man deed even zo'n pijn. En dan komt die schat van een vriend van me naast me liggen, houdt me vast en laat mij gewoon even huilen. Als ik dan weer rustig word praten we samen over dat gemis. Door mijn overleden man heb ik geleerd hoe mooi houden van is en dat ik inderdaad genoeg liefde over heb om ook van mijn vriend te houden.

Beide mannen zijn geen concurrenten van elkaar ze vullen elkaar aan en maken dat ik in alle liefde verder kan en een gelukkig en gezegend mens ben

afbeelding van Robbedoes66
Licht bewolkt
#14

Wat ben kan blij dat ik vooral mijn gevoel heb gevolgd en al het onbegrip en boosheid over een nieuwe relatie naast me neer heb durven leggen.

Mijn lieve ( overleden ) man die vlak voor zijn overlijden nog tegen me zei: laat liefde wel weer toe. Als jij liefde toe laat kun jij zo veel meer liefde weer doorgeven en daar wordt de wereld zo veel mooier van. 

Als grap zei hij toen ook nog het hoeft van mij niet binnen 2 maanden maar wat daarna gebeurd.

4 maanden na zijn overlijden ontmoette ik mijn vriend. We zijn nu 3,5 jaar samen en wat ben ik blij met hem.

Vrienden zijn afgehaakt, familie is boos en afwijzend geweest maar ik heb het in liefde naast me neer gelegd en mezelf beloofd om mij zelf geluk te gunnen.

En nu ...  Een jaar geleden heb ik mijn baan opgezegd en ga nu jongerenwerk op pakken want ik heb zo veel liefde te geven.

en dat allemaal dankzij mijn lieve man en geweldige vriend

afbeelding van Irna.Verspeek
Licht bewolkt
#15

Het valt me op hoeveel mensen, net als ik, hun partner/geliefde al zo vroeg zijn verloren. 12 mei 2017 stierf mijn man op 59-jarige leeftijd, aan de gevolgen van een hersentumor.  Zelf ben ik 54. Ik kan het me aan de ene kant nog niet voorstellen, maar hoop aan de andere kant wel dat er nog iemand op mijn pad komt. Want ja, die arm om me heen, een knuffel van iemand die op die manier van je houdt, dat mis ik wel. Allemaal veel sterkte xxx

afbeelding van Petra1967
Licht bewolkt
#16

Ook ik ben na 4 mnd het overlijden van mijn man weer iemand tegen gekomen....

het voelt goed en ja het is snel maar ik heb weer een maatje waar ik bij mag zijn hoe ik me voel.

mijn man wordt niet verzwegen, en stukje bij beetje vertel ik steeds meer wat er in 22jr allemaal gebeurt is in mijn huwelijk. De pieken en dalen deel ik.

maar ook wat Ray voor mij betekende en waar ik nu mee bezig ben.

mijn nieuwe vriend heeft engelengeduld en dat is heel belangrijk, hij neemt de tijd voor mijn verhaal......

afbeelding van Petra1967
Licht bewolkt
#17

Hoe moeilijk kan het leven zijn...............mijn nieuwe lief jarig hiepdepiephoera maar vandaag ook mn trouwdag..........nu maar traan en vanavond met nieuwe lief er een fijne avond van maken

afbeelding van morenavan526490
Zonnig
#18

Ik heb een fout gemaakt die me mijn relatie heeft gekost. Ik bedroog mijn vriend en hij maakte het uit met mij. Ik kan echt niet uitleggen hoe het is gebeurd, maar mijn grootste spijt was toen mijn vriend te weten kwam dat ik hem bedroog en hij vertelde me dat het tussen ons was. Ik hou zoveel van hem, maar ik weet echt niet hoe ik mezelf zo'n fout heb laten maken, ik smeekte mijn vriend maar hij weigerde te luisteren. Het leven was eenzaam en mijn gedachte om voor altijd bij hem te wonen was bijna weg toen ik getuigenissen van mensen tegenkwam die Lord Bubuza heeft geholpen. Ik nam contact op met Lord Bubuza en vertelde hem alles wat er was gebeurd en hij beloofde me te helpen.. Hij vertelde me dat Nicole me zal vergeven en met me zal trouwen. Ik geloofde hem eerst niet, maar nadat ik de items had gekocht, sprak Lord Bubuza de betovering uit en vertelde me dat Nicole naar me zal komen bedelen. Uren later belde Nicole me en vroeg waar ik was, vertelde ik hem, hij kwam bedelend en huilend op zijn knieën en ik vergaf hem. Hij heeft me voorgesteld en we zijn nu 2 jaar getrouwd en we hebben samen een dochter. Het lijkt een droom, maar ik ben gaan begrijpen dat Lord Bubuza een God OP AARDE is. Neem contact op met Lord Bubuza voor elke vorm van hulp via Whatsapp:: +1 505 569 0396 of via e-mail:: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

afbeelding van morenavan526490
Zonnig
#19

Ik heb een fout gemaakt door mijn vriend te bedriegen en hij heeft het uitgemaakt. Ik kan echt niet uitleggen hoe het is gebeurd, maar mijn grootste spijt was toen mijn vriend wist dat ik hem bedroog en toen vertelde hij me dat het tussen ons was. Ik hou zoveel van hem, maar ik weet echt niet hoe ik mezelf zo'n fout heb laten maken, ik smeekte hem, maar hij weigerde te luisteren. Het leven was eenzaam en mijn gedachte om voor altijd bij hem te wonen was bijna weg toen ik getuigenissen van mensen tegenkwam die Lord Bubuza heeft geholpen. Ik nam contact op met Lord Bubuza en vertelde hem alles wat er was gebeurd en hij beloofde me te helpen. Lord Bubuza vertelde me dat Nicole me zal vergeven en met me zal trouwen. Ik geloofde hem eerst niet, maar nadat ik de items had gekocht, sprak Lord Bubuza de spreuk uit en zei hij me te wachten op resultaat. Uren later belde Nicole me en vroeg waar ik was, vertelde ik hem, hij kwam huilend en smeekte me hem terug te accepteren. Hij heeft me voorgesteld en we zijn nu 2 jaar getrouwd en we hebben samen een dochter. Het was als een droom, maar ik ben gaan begrijpen dat Lord Bubuza een God OP AARDE is. Neem contact op met Lord Bubuza voor elke vorm van hulp via Whatsapp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

afbeelding van morenavan526490
Zonnig
#20

Ik bedroog mijn vriend en ik kan echt niet uitleggen hoe het is gebeurd, maar mijn grootste spijt was toen mijn vriend hiervan op de hoogte was en het met me uitmaakte. Ik hou zoveel van hem, maar ik weet echt niet hoe ik mezelf zo'n fout heb laten maken, ik smeekte hem, maar hij weigerde me terug te nemen en zei dat het tussen ons was. Het leven was eenzaam en mijn gedachte om voor altijd bij hem te wonen was weg. Toen ik dinsdagochtend wat onderzoek deed op internet, kwam ik getuigenissen tegen van mensen die Lord Bubuza heeft geholpen. Ik nam contact op met Lord Bubuza en vertelde hem alles wat er was gebeurd en hij beloofde me te helpen. Lord Bubuza vertelde me dat Nicole me zal vergeven en met me zal trouwen. Ik geloofde hem eerst niet, maar nadat ik de items had gekocht, sprak Lord Bubuza de spreuk uit en zei hij me te wachten op resultaat. Uren later belde Nicole me en vroeg waar ik was, vertelde ik hem, hij kwam huilend en smeekte me hem terug te accepteren. Hij heeft me voorgesteld en we zijn nu 2 jaar getrouwd en we hebben samen een dochter. Het was als een droom, maar ik ben gaan begrijpen dat Lord Bubuza een God OP AARDE is. Neem contact op met Lord Bubuza voor elke vorm van hulp via Whatsapp:: +1 505 569 0396 of via e-mail:: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

afbeelding van chaissastam92
Zonnig
#21

Het leven was voor mij ondraaglijk toen Willem het uitmaakte, mijn geluk was weg en ik huil bijna elke dag. Ik deed mijn best om Willem te vergeten, maar hoe meer ik probeerde, hoe meer hart gebroken ik werd, ik kon niets doen zonder de gedachte aan Willem. Ik voelde me ongemakkelijk en toen zocht ik hulp op internet over hoe ik mijn ex terug kon krijgen toen ik verschillende getuigenissen zag van mensen die getuigen over Lord Bubuza wonderbaarlijke krachten. Lord Bubuza heeft een gebroken huis hersteld, een minnaar herenigd, mensen geholpen om loterij te winnen, echtscheidingsparen herenigd, kanker genezen en nog veel meer gedaan met zijn magische spreuk. Ik was overtuigd en verrast, dus nam ik contact op met Lord Bubuza voor hulp via Whatsapp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem hoe mijn vriend het met me uitmaakte en hij antwoordde dat hij me zal helpen en dat mijn vriend me zal smeken om hem terug te accepteren.. Het was als een grap en grappig, maar ik volgde Lord Bubuza Instructions en deed wat hij me vertelde. Uren later stuurde Willem me een sms met de vraag hem te vergeven en hem terug te nemen. Hij kwam huilend naar mijn huis en smeekte me hem te vergeven. We leven nu gelukkig. Lord Bubuza is een emotionele en hartgenezer. Hij kan alles doen met zijn wonderbaarlijke spreuk, Lord Bubuza is een God op aarde. Neem contact met hem op via E-mail:: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of via Whatsapp:: +1 505 569 0396

afbeelding van chaissastam92
Zonnig
#22

Het leven was voor mij ondraaglijk toen Willem het uitmaakte, mijn geluk was weg en ik huil bijna elke dag. Ik deed mijn best om Willem te vergeten, maar hoe meer ik probeerde, hoe meer hart gebroken ik werd, ik kon niets doen zonder de gedachte aan Willem. Ik voelde me ongemakkelijk en toen zocht ik hulp op internet over hoe ik mijn ex terug kon krijgen toen ik verschillende getuigenissen zag van mensen die getuigen over Lord Bubuza wonderbaarlijke krachten. Lord Bubuza heeft een gebroken huis hersteld, een minnaar herenigd, mensen geholpen om loterij te winnen, echtscheidingsparen herenigd, kanker genezen en nog veel meer gedaan met zijn magische spreuk. Ik was overtuigd en verrast, dus nam ik contact op met Lord Bubuza voor hulp via Whatsapp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem hoe mijn vriend het met me uitmaakte en hij antwoordde dat hij me zal helpen en dat mijn vriend me zal smeken om hem terug te accepteren.. Het was als een grap en grappig, maar ik volgde Lord Bubuza Instructions en deed wat hij me vertelde. Uren later stuurde Willem me een sms met de vraag hem te vergeven en hem terug te nemen. Hij kwam huilend naar mijn huis en smeekte me hem te vergeven. We leven nu gelukkig. Lord Bubuza is een emotionele en hartgenezer. Hij kan alles doen met zijn wonderbaarlijke spreuk, Lord Bubuza is een God op aarde. Neem contact met hem op via E-mail:: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of via Whatsapp:: +1 505 569 0396

afbeelding van chaissastam92
Zonnig
#23

Het leven was voor mij ondraaglijk toen Willem het uitmaakte, mijn geluk was weg en ik huil bijna elke dag. Ik deed mijn best om Willem te vergeten, maar hoe meer ik probeerde, hoe meer hart gebroken ik werd, ik kon niets doen zonder de gedachte aan Willem. Ik voelde me ongemakkelijk en toen zocht ik hulp op internet over hoe ik mijn ex terug kon krijgen toen ik verschillende getuigenissen zag van mensen die getuigen over Lord Bubuza wonderbaarlijke krachten. Lord Bubuza heeft een gebroken huis hersteld, een minnaar herenigd, mensen geholpen om loterij te winnen, echtscheidingsparen herenigd, kanker genezen en nog veel meer gedaan met zijn magische spreuk. Ik was overtuigd en verrast, dus nam ik contact op met Lord Bubuza voor hulp via Whatsapp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem hoe mijn vriend het met me uitmaakte en hij antwoordde dat hij me zal helpen en dat mijn vriend me zal smeken om hem terug te accepteren.. Het was als een grap en grappig, maar ik volgde Lord Bubuza Instructions en deed wat hij me vertelde. Uren later stuurde Willem me een sms met de vraag hem te vergeven en hem terug te nemen. Hij kwam huilend naar mijn huis en smeekte me hem te vergeven. We leven nu gelukkig. Lord Bubuza is een emotionele en hartgenezer. Hij kan alles doen met zijn wonderbaarlijke spreuk, Lord Bubuza is een God op aarde. Neem contact met hem op via E-mail:: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of via Whatsapp:: +1 505 569 0396

afbeelding van chaissastam92
Zonnig
#24

Het leven was voor mij ondraaglijk toen Willem het uitmaakte, mijn geluk was weg en ik huil bijna nacht. Ik deed mijn best om hem te vergeten, maar hoe meer ik probeerde, hoe meer gebroken ik werd, ik kon niets doen zonder aan hem te denken. Ik voelde me ongemakkelijk en toen zocht ik hulp op internet. Ik zag verschillende getuigenissen van mensen die over Lord Bubuza wonderbaarlijke krachten getuigen. Lord Bubuza heeft een gebroken huis hersteld, een minnaar herenigd, mensen geholpen om een ​​loterij te winnen, echtscheidingsparen herenigd, kanker genezen en nog veel meer gedaan. Met zijn betovering kan hij niets doen. Ik nam contact op met Lord Bubuza voor hulp via Whatsapp: +1505 569 0396 en vertelde hem hoe mijn vriend het met mij uitmaakte. Lord Bubuza reageerde en ik gaf hem alles wat hij vroeg. Ik volgde de instructies van Lord Bubuza en deed wat hij me vertelde. Enkele uren later stuurde Willem me een sms om me te zien, hij kwam huilend naar mijn huis en smeekte me hem te vergeven. Ik was zo verrast dat de spreuk van Lord Bubuza zo snel en actief was. Ik heb hem vergeven en we leven nu gelukkig. Lord Bubuza is een emotionele en hartgenezer. Hij kan alles doen met zijn wonderbaarlijke spreuk, Lord Bubuza is een God op aarde. Neem contact met hem op via Whatsapp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

afbeelding van chaissastam92
Zonnig
#25

OMG, ik heb geen woord om mezelf uit te drukken omdat ik overweldigd ben, ik geloof nooit in wonderen of magische krachten, maar Lord Bubuza heeft mijn pijn genezen met zijn krachten. Deze man is een pijngenezer die van bovenaf is gestuurd, nu geloof ik degenen die hem God op aarde noemen. Ik geloofde niet dat mijn ex op mijn knieën zou komen om me te vragen hem te vergeven, maar Lord Bubuza heeft het voor elkaar gekregen. God gebruikt deze man echt. Neem contact met hem op via de app: +1505569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

afbeelding van chaissastam92
Zonnig
#26

OMG, ik heb geen woord om mezelf uit te drukken omdat ik overweldigd ben, ik geloof nooit in wonderen of magische krachten, maar Lord Bubuza heeft mijn pijn genezen met zijn krachten. Deze man is een pijngenezer die van bovenaf is gestuurd, nu geloof ik degenen die hem God op aarde noemen. Ik geloofde niet dat mijn ex op mijn knieën zou komen om me te vragen hem te vergeven, maar Lord Bubuza heeft het voor elkaar gekregen. God gebruikt deze man echt. Neem contact met hem op via de app: +1505569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

afbeelding van chaissastam92
Zonnig
#27

Het leven was voor mij ondraaglijk toen Willem het uitmaakte, mijn geluk was weg en ik huil bijna nacht.. Ik deed mijn best om hem te vergeten, maar hoe meer ik probeerde, hoe meer gebroken ik werd, ik kon niets doen zonder aan hem te denken. Ik voelde me ongemakkelijk en toen zocht ik hulp op internet. Ik zag verschillende getuigenissen van mensen die over Lord Bubuza wonderbaarlijke krachten getuigen. Lord Bubuza heeft een gebroken huis hersteld, een minnaar herenigd, mensen geholpen om een ​​loterij te winnen, echtscheidingsparen herenigd, kanker genezen en nog veel meer gedaan.. Met zijn betovering kan hij niets doen. Ik nam contact op met Lord Bubuza voor hulp via Whatsapp: +1505 569 0396 en vertelde hem hoe mijn vriend het met mij uitmaakte. Lord Bubuza reageerde en ik gaf hem alles wat hij vroeg. Ik volgde de instructies van Lord Bubuza en deed wat hij me vertelde. Enkele uren later stuurde Willem me een sms om me te zien, hij kwam huilend naar mijn huis en smeekte me hem te vergeven. Ik was zo verrast dat de spreuk van Lord Bubuza zo snel en actief was. Ik heb hem vergeven en we leven nu gelukkig. Lord Bubuza is een emotionele en hartgenezer .. Hij kan alles doen met zijn wonderbaarlijke spreuk, Lord Bubuza is een God op aarde .. Neem contact met hem op via Whatsapp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com..

afbeelding van chaissastam92
Zonnig
#28

Het leven was voor mij ondraaglijk toen Willem het uitmaakte, mijn geluk was weg en ik huil bijna nacht.. Ik deed mijn best om hem te vergeten, maar hoe meer ik probeerde, hoe meer gebroken ik werd, ik kon niets doen zonder aan hem te denken. Ik voelde me ongemakkelijk en toen zocht ik hulp op internet. Ik zag verschillende getuigenissen van mensen die over Lord Bubuza wonderbaarlijke krachten getuigen. Lord Bubuza heeft een gebroken huis hersteld, een minnaar herenigd, mensen geholpen om een ​​loterij te winnen, echtscheidingsparen herenigd, kanker genezen en nog veel meer gedaan.. Met zijn betovering kan hij niets doen. Ik nam contact op met Lord Bubuza voor hulp via Whatsapp: +1505 569 0396 en vertelde hem hoe mijn vriend het met mij uitmaakte. Lord Bubuza reageerde en ik gaf hem alles wat hij vroeg. Ik volgde de instructies van Lord Bubuza en deed wat hij me vertelde. Enkele uren later stuurde Willem me een sms om me te zien, hij kwam huilend naar mijn huis en smeekte me hem te vergeven. Ik was zo verrast dat de spreuk van Lord Bubuza zo snel en actief was. Ik heb hem vergeven en we leven nu gelukkig. Lord Bubuza is een emotionele en hartgenezer .. Hij kan alles doen met zijn wonderbaarlijke spreuk, Lord Bubuza is een God op aarde .. Neem contact met hem op via Whatsapp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com..

afbeelding van Cathy McAlle
Zonnig
#29

Toen ik Dr. DODO vond, had ik dringend behoefte aan het terugbrengen van mijn ex-geliefde. Hij verliet me voor een andere vrouw. Het ging zo snel en ik had helemaal niets te zeggen over de situatie. Hij heeft me na 3 jaar gewoon gedumpt zonder uitleg. Ik nam contact op met Dr.DODO via de zijne en hij vertelde me wat ik moet doen voordat hij me kan helpen en ik deed wat hij zei, nadat ik had gegeven wat hij wilde, sprak hij een liefdesbetovering uit om ons te helpen weer bij elkaar te komen. Kort nadat hij zijn spreuk had uitgesproken, begon mijn vriend me opnieuw te sms'en en voelde hij zich vreselijk voor wat hij me zojuist had aangedaan. Hij zei dat ik de belangrijkste persoon in zijn leven was en dat weet hij nu. We trokken bij elkaar in en hij stond meer voor mij open dan voorheen en toen begon hij meer tijd met mij door te brengen dan voorheen. Sinds Dr. DODO me heeft geholpen, is mijn partner erg stabiel, trouw en dichter bij me dan voorheen. Ik beveel Dr. DODO ten zeerste aan aan iedereen die hulp nodig heeft. op via whatsapp, +1706871 4571, e-mail: drdodotemple@gmail.com

afbeelding van Cathy McAlle
Zonnig
#30

Toen ik Dr. DODO vond, had ik dringend behoefte aan het terugbrengen van mijn ex-geliefde. Hij verliet me voor een andere vrouw. Het ging zo snel en ik had helemaal niets te zeggen over de situatie. Hij heeft me na 3 jaar gewoon gedumpt zonder uitleg. Ik nam contact op met Dr.DODO via de zijne en hij vertelde me wat ik moet doen voordat hij me kan helpen en ik deed wat hij zei, nadat ik had gegeven wat hij wilde, sprak hij een liefdesbetovering uit om ons te helpen weer bij elkaar te komen. Kort nadat hij zijn spreuk had uitgesproken, begon mijn vriend me opnieuw te sms'en en voelde hij zich vreselijk voor wat hij me zojuist had aangedaan. Hij zei dat ik de belangrijkste persoon in zijn leven was en dat weet hij nu. We trokken bij elkaar in en hij stond meer voor mij open dan voorheen en toen begon hij meer tijd met mij door te brengen dan voorheen. Sinds Dr. DODO me heeft geholpen, is mijn partner erg stabiel, trouw en dichter bij me dan voorheen. Ik beveel Dr. DODO ten zeerste aan aan iedereen die hulp nodig heeft. op via whatsapp, +1706871 4571, e-mail: drdodotemple@gmail.com

afbeelding van Muna Vassel
Zonnig
#31

Dit is de website die ik over dokter Ilekhojie heb gelezen en contact met hem heb opgenomen om me te helpen mijn ex-vriend terug te krijgen om met mij te trouwen in de maand maart van dit jaar en ik ben hier teruggekomen om over hem te posten. Dokter Ilekhojie helpt u bij het oplossen van uw probleem, wat u ook doormaakt. Het plaatsen van een spellcaster is erg vreemd voor mij omdat ik nooit had gedacht dat ik zou kunnen zeggen dat ik door een spellcaster werd geholpen om mijn ex-vriendje terug te brengen na 3 jaar zonder contact. Ik las over dokter Ilekhojie van andere websites en nam contact met hem op om me te helpen en in minder dan 48 uur belde mijn ex-vriend me en ik was blij dat hij terug wilde komen. We ontmoetten elkaar op vrijdag en hij stelde me voor, ... Het was de mooiste ring. Neem alsjeblieft iedereen hier contact op met dokter Ilekhojie om je probleem voor je op te lossen en je gelukkig te maken met je relatie die je pijn doet. Liefde is het beste gevoel dat ooit is ervaren. E-mail hem op (gethelp05@gmail.com) of rechtstreeks op whatsApp hem + 2348147400259

afbeelding van Teterissa449
Zonnig
#32

Lord Bubuza is geweldig. Ik ben erg blij en stoutmoedig om te zeggen dat ik een begunstigde van zijn hulp ben. Ik heb nooit in wonderen geloofd, maar mijn gebroken huis heeft me ertoe aangezet contact op te nemen met Heer Bubuza en ik ben erg blij dat ik vandaag getuige. Mijn man is van me gescheiden en heeft me bij onze kinderen achtergelaten, ik was diepbedroefd, ik heb geprobeerd hem te bellen en te sms'en om me te vergeven, ik vertelde hem dat wat er ook tussen ons is gebeurd, we moeten vergeven en een vredig gezin hebben vanwege onze mooie kinderen maar hij weigerde en blokkeerde me. Ik nam contact op met mijn oudere zus en zij vertelde me hoe Lord Bubuza haar vriendin hielp haar mislukte huwelijk te herstellen, dus nam ik contact op met Lord Bubuza via WhatsApp +1 505 569 0396 en vertelde hem mijn probleem. Hij reageerde en zei dat hij me zou helpen mijn man terug te krijgen met zijn krachtige betovering, ik geloofde hem en deed wat hij zei. Ongeveer 12 tot 16 uur nadat de betovering was uitgesproken, belde mijn man me en smeekte me hem te vergeven en hem terug te nemen. Het was als een grap later op de avond dat hij thuiskwam en me op zijn knieën smeekte om hem te vergeven. Lord Bubuza's spreuk is wonderbaarlijk. Laat uw situatie u niet ongelukkig maken. Neem contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

Zonnig
#33

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om dr. Ajayi te bedanken, omdat hij de vrede in mijn gebroken huwelijk heeft helpen herstellen, ik leer hem kennen via een vriend die hij heeft geholpen met geluksgetallen om groot te worden in een loterij. ik wil niet in details treden, maar wat ik je graag wil laten weten is dat Dr. Ajayi een echte spirituele man is omdat ik hulp zocht uit verschillende bronnen, maar er gebeurde niets totdat mijn vriend me aan hem voorstelde, ik nam contact met hem op over mijn verbroken huwelijk en legde hem alles uit, hij vertelde me wat er moest gebeuren wat ik deed en vandaag ben ik een gelukkige man in mijn huwelijk, mijn vrouw kwam thuis en zei dat ze niet langer wilde scheiden en dankzij dr. Ajayi is zwanger van een zoontje en mijn financiële status is verbeterd. als je hulp nodig hebt bij wat je ook dwarszit, neem dan contact op met de Great Spell Caster Dr Ajayi via e-mail drajayi1990@gmail.com of Whatsapp: + 2347084887094 hij is 100% gegarandeerd.
 

afbeelding van Teterissa449
Zonnig
#34

Lord Bubuza is geweldig. Ik ben erg blij en stoutmoedig om te zeggen dat ik een begunstigde van zijn hulp ben. Ik heb nooit in wonderen geloofd, maar mijn gebroken huis heeft me ertoe aangezet contact met hem op te nemen en ik ben erg blij dat ik vandaag getuige. Mijn man heeft me bij onze kinderen achtergelaten, ik was diepbedroefd, maar vraag me af waarom hij ons zal verlaten zonder een woord te zeggen. Enkele dagen later kreeg hij een nieuw huis en woonde hij bij een andere vrouw. Ik heb alle moeite gedaan om hem te bellen en te sms'en, maar blokkeerde me. Ik nam contact op met mijn oudere zus en zij vertelde me hoe Lord Bubuza haar vriendin hielp haar mislukte huwelijk te herstellen, dus nam ik contact op met Lord Bubuza via WhatsApp +1 505 569 0396 en vertelde hem onmiddellijk mijn probleem. Hij reageerde en zei dat hij me zou helpen mijn man te krijgen en dit zal binnen 12 tot 16 uur gebeuren, ik gaf wat hij vroeg en deed wat hij zei. Het was tussen 12 en 16 uur nadat de betovering was uitgesproken, belde mijn man me om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Het was als een grap later op de avond dat hij thuiskwam en me op zijn knieën smeekte om hem te vergeven. Lord Bubuza's spreuk is wonderbaarlijk. Laat uw situatie u niet ongelukkig maken. Neem contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1505569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com  ..!!

afbeelding van Teterissa449
Zonnig
#35

Ik ben erg blij en stoutmoedig om te zeggen dat ik een begunstigde van zijn hulp ben. Ik heb nooit in wonderen geloofd, maar mijn gebroken huis heeft me ertoe aangezet contact met hem op te nemen en ik ben erg blij dat ik vandaag getuige. Mijn man liet me bij onze kinderen achter, ik was diepbedroefd, maar vraag me af waarom hij ons zal verlaten zonder een woord te zeggen. Enkele dagen later kreeg hij een nieuw huis en woonde hij bij een andere vrouw. Ik heb alle moeite gedaan om hem te bellen en te sms'en, maar blokkeerde me. Ik nam contact op met mijn oudere zus en zij vertelde me hoe Lord Bubuza haar vriendin hielp haar mislukte huwelijk te herstellen, dus nam ik contact op met Lord Bubuza via WhatsApp +1 505 569 0396 en vertelde hem onmiddellijk mijn probleem. Hij reageerde en zei dat hij me zou helpen mijn man te krijgen en dit zal binnen 12 tot 16 uur gebeuren, ik gaf wat hij vroeg en deed wat hij zei. Het was tussen 12 en 16 uur nadat de betovering was uitgesproken, belde mijn man me om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Het was als een grap later op de avond dat hij thuiskwam en me op zijn knieën smeekte om hem te vergeven. Lord Bubuza's spreuk is wonderbaarlijk. Laat uw situatie u niet ongelukkig maken. Neem contact op met Lord Bubuza via WhatsApp :: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com  ....

afbeelding van Teterissa449
Zonnig
#36

Ik ben erg blij en stoutmoedig om te zeggen dat ik een begunstigde van zijn hulp ben. Ik heb nooit in wonderen geloofd, maar mijn gebroken huis heeft me ertoe aangezet contact met hem op te nemen en ik ben erg blij dat ik vandaag getuige. Mijn man liet me bij onze kinderen achter, ik was diepbedroefd, maar vraag me af waarom hij ons zal verlaten zonder een woord te zeggen. Enkele dagen later kreeg hij een nieuw huis en woonde hij bij een andere vrouw. Ik heb alle moeite gedaan om hem te bellen en te sms'en, maar blokkeerde me. Ik nam contact op met mijn oudere zus en zij vertelde me hoe Lord Bubuza haar vriendin hielp haar mislukte huwelijk te herstellen, dus nam ik contact op met Lord Bubuza via WhatsApp +1 505 569 0396 en vertelde hem onmiddellijk mijn probleem. Hij reageerde en zei dat hij me zou helpen mijn man te krijgen en dit zal binnen 12 tot 16 uur gebeuren, ik gaf wat hij vroeg en deed wat hij zei.. Het was tussen 12 en 16 uur nadat de betovering was uitgesproken, belde mijn man me om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Het was als een grap later op de avond dat hij thuiskwam en me op zijn knieën smeekte om hem te vergeven. Lord Bubuza's spreuk is wonderbaarlijk. Laat uw situatie u niet ongelukkig maken. Neem contact op met Lord Bubuza via WhatsApp :: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com  ....

Zonnig
#37

Hij verrast altijd iedereen die zijn hulp zoekt. Het is honderd procent zonder twijfel met zijn magische krachten. Ik dank je hartelijk voor het weer normaal maken van mijn relatie na 5 maanden breken met mijn ex-vriendje. WhatsApp op 27736117700 voor Elumelu The Great Okaikulo, hij is de grote en krachtigste tovenaar die ik vertrouw. Zelfs in deze pandemie wereldwijd Elumelu, The Great Okaikulo was in staat om mijn ex-vriend binnen 48 uur met zijn spirituele krachten te brengen, nadat ik de initiële vergoeding van 350 euro had betaald om de items te kopen die nodig waren om het werk voor mij te doen. Nadat hij klaar was, kwam mijn ex-vriendin binnen 48 uur bij me terug en vandaag zijn we nu het beste voor elkaar. U kunt contact opnemen met Elumelu, The Great Okaikulo via zijn WhatsApp-lijn op 27736117700 voor hulp in uw relaties / huwelijken.

Zonnig
#38

Hij verrast altijd iedereen die zijn hulp zoekt. Het is honderd procent zonder twijfel met zijn magische krachten. Ik dank je hartelijk voor het weer normaal maken van mijn relatie na 5 maanden breken met mijn ex-vriendje. WhatsApp op 27736117700 voor Elumelu The Great Okaikulo, hij is de grote en krachtigste tovenaar die ik vertrouw. Zelfs in deze pandemie wereldwijd Elumelu, The Great Okaikulo was in staat om mijn ex-vriend binnen 48 uur met zijn spirituele krachten te brengen, nadat ik de initiële vergoeding van 350 euro had betaald om de items te kopen die nodig waren om het werk voor mij te doen. Nadat hij klaar was, kwam mijn ex-vriendin binnen 48 uur bij me terug en vandaag zijn we nu het beste voor elkaar. U kunt contact opnemen met Elumelu, The Great Okaikulo via zijn WhatsApp-lijn op 27736117700 voor hulp in uw relaties / huwelijken.

Zonnig
#39

Hij verrast altijd iedereen die zijn hulp zoekt. Het is honderd procent zonder twijfel met zijn magische krachten. Ik dank je hartelijk voor het weer normaal maken van mijn relatie na 5 maanden breken met mijn ex-vriendje. WhatsApp op 27736117700 voor Elumelu The Great Okaikulo, hij is de grote en krachtigste tovenaar die ik vertrouw. Zelfs in deze pandemie wereldwijd Elumelu, The Great Okaikulo was in staat om mijn ex-vriend binnen 48 uur met zijn spirituele krachten te brengen, nadat ik de initiële vergoeding van 350 euro had betaald om de items te kopen die nodig waren om het werk voor mij te doen. Nadat hij klaar was, kwam mijn ex-vriendin binnen 48 uur bij me terug en vandaag zijn we nu het beste voor elkaar. U kunt contact opnemen met Elumelu, The Great Okaikulo via zijn WhatsApp-lijn op 27736117700 voor hulp in uw relaties / huwelijken.

afbeelding van Teterissa449
Zonnig
#40

Ik kan niet ophouden Lord Bubuza te bedanken. Ik ben erg blij en stoutmoedig om te zeggen dat ik een begunstigde van zijn hulp ben. Ik heb nooit in wonderen geloofd, maar mijn gebroken huis heeft me ertoe aangezet contact met hem op te nemen en ik ben erg blij dat ik vandaag getuige. Mijn man liet me bij onze kinderen achter, ik was diepbedroefd, maar vraag me af waarom hij ons zal verlaten zonder een woord te zeggen. Enkele dagen later kreeg hij een nieuw huis en woonde hij bij een andere vrouw. Ik heb alle moeite gedaan om hem te bellen en te sms'en, maar blokkeerde me. Ik nam contact op met mijn oudere zus en zij vertelde me hoe Lord Bubuza haar vriendin hielp haar mislukte huwelijk te herstellen, dus nam ik contact op met Lord Bubuza via WhatsApp +1 505 569 0396 en vertelde hem onmiddellijk mijn probleem. Hij reageerde en zei dat hij me zou helpen mijn man te krijgen en dit zal binnen 12 tot 16 uur gebeuren, ik gaf wat hij vroeg en deed wat hij zei. Het was tussen 12 en 16 uur nadat de betovering was uitgesproken, belde mijn man me om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Het was als een grap later op de avond dat hij thuiskwam en me op zijn knieën smeekte om hem te vergeven. Lord Bubuza's spreuk is wonderbaarlijk. Laat uw situatie u niet ongelukkig maken. Neem contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

afbeelding van Buuren7794
Zonnig
#41
Ik had ruzie met mijn vriendin en dit leidde tot ons uiteenvallen, ik deed er alles aan om contact met haar op te nemen en haar te laten zien hoe erg het me speet, maar ze weigerde terug te komen. Ik was verdrietig en bleef een eenzaam leven leiden, onze breuk raakte mij en ik kon niet meer van elkaar houden, dus vertelde ik mijn vriend alles wat er gebeurde en we zochten samen naar een oplossing op internet en we zagen verschillende getuigenissen van mensen die waardeerden en bedankten Lord Bubuza omdat hij hen hielp hun geliefden terug te krijgen, dus nam ik contact op met Lord Bubuza voor hulp en vertelde hem mijn probleem. Ik deed precies wat Lord Bubuza me vertelde en tot mijn grote verbazing belde mijn vriendin me om haar te vergeven en haar terug te nemen. Het was voor mij een droom, dus terwijl ik bij mijn vriendin in huis zat, kwam ze binnen, viel huilend op haar knieën en smeekte me haar te vergeven en sindsdien leven we gelukkig zonder ruzie of ruzie. Ik heb mezelf beloofd dat ik de wereld zal laten weten over heer Bubuza en hoe krachtig en snel hij is in het helpen van mensen. Heeft u problemen? Neem contact op met Lord Bubuza via whatsapp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com ..!
afbeelding van Buuren7794
Zonnig
#42
Mijn hart is vervuld van vreugde en daardoor heb ik geen woorden meer om Lord Bubuza te bedanken voor het helpen om mijn vriendin terug te krijgen. Ik had ruzie met mijn vriendin en dit leidde tot ons uiteenvallen, ik deed er alles aan om contact met haar op te nemen en haar te laten zien hoe erg het me speet, maar ze weigerde terug te komen. Ik was verdrietig en bleef een eenzaam leven leiden, ons uiteenvallen trof mij en ik kon niet meer van elkaar houden, dus vertelde ik mijn vriend alles wat er gebeurde en we zochten samen naar een oplossing op internet en we zagen verschillende getuigenissen van mensen die waardeerden en bedankten Lord Bubuza omdat hij hen hielp hun geliefden terug te krijgen, dus nam ik contact op met Lord Bubuza voor hulp en vertelde hem mijn probleem. Ik deed precies wat Lord Bubuza me vertelde en tot mijn grote verbazing belde mijn vriendin me om haar te vergeven en haar terug te nemen. Het was voor mij een droom, dus terwijl ik bij mijn vriendin in huis zat, kwam ze binnen, viel huilend op haar knieën en smeekte me haar te vergeven en sindsdien leven we gelukkig zonder ruzie of ruzie. Ik heb mezelf beloofd dat ik de wereld zal laten weten over heer Bubuza en hoe krachtig en snel hij is in het helpen van mensen. Heeft u problemen? Neem contact op met Lord Bubuza via whatsapp :: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com ..!
afbeelding van Buuren7794
Zonnig
#43
Mijn hart is vervuld van vreugde en daardoor heb ik geen woorden meer om Lord Bubuza te bedanken voor het helpen om mijn vriendin terug te krijgen. Ik had ruzie met haar en dit leidde tot ons uiteenvallen, ik deed er alles aan om contact met haar op te nemen en haar te laten zien hoe erg het me speet, maar ze weigerde en stond erop dat het voorbij was. Ik was verdrietig en bleef een eenzaam leven leiden, ons uiteenvallen trof mij en ik kon niet meer van elkaar houden, dus ik vertelde mijn vriend erover en we zochten samen naar een oplossing op internet en we zagen verschillende getuigenissen van mensen die Lord waardeerden en dankten Bubuza omdat ze hen hielpen hun geliefden terug te krijgen, dus nam ik contact op met Lord Bubuza voor hulp en vertelde hem mijn probleem. Ik deed precies wat Lord Bubuza me vertelde en tot mijn grote verbazing belde mijn vriendin me om haar te vergeven en haar terug te nemen. Het was een droom voor mij, maar terwijl ik met mijn vriendin in mijn huis zat, kwam ze binnen, viel op haar knieën huilend en smeekte me haar te vergeven en sindsdien leven we gelukkig zonder te vechten of ruzie te maken. Ik heb mezelf beloofd dat ik de wereld zal laten weten over heer Bubuza en hoe krachtig en snel hij is in het helpen van mensen met zijn krachten. Heeft u problemen? Neem contact op met Lord Bubuza via whatsapp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
afbeelding van Buuren7794
Zonnig
#44
Mijn hart is vervuld van vreugde en daardoor heb ik geen woorden meer om Lord Bubuza te bedanken voor het helpen om mijn vriendin terug te krijgen. Ik had ruzie met haar en dit leidde tot ons uiteenvallen, ik deed er alles aan om contact met haar op te nemen en haar te laten zien hoe erg het me speet, maar ze weigerde en stond erop dat het voorbij was. Ik was verdrietig en bleef een eenzaam leven leiden, ons uiteenvallen trof mij en ik kon niet meer van elkaar houden, dus ik vertelde mijn vriend erover en we zochten samen naar een oplossing op internet en we zagen verschillende getuigenissen van mensen die Lord waardeerden en dankten Bubuza omdat ze hen hielpen hun geliefden terug te krijgen, dus nam ik contact op met Lord Bubuza voor hulp en vertelde hem mijn probleem. Ik deed precies wat Lord Bubuza me vertelde en tot mijn grote verbazing belde mijn vriendin me om haar te vergeven en haar terug te nemen. Het was een droom voor mij, maar terwijl ik met mijn vriendin in mijn huis zat, kwam ze binnen, viel op haar knieën huilend en smeekte me haar te vergeven en sindsdien leven we gelukkig zonder te vechten of ruzie te maken. Ik heb mezelf beloofd dat ik de wereld zal laten weten over heer Bubuza en hoe krachtig en snel hij is in het helpen van mensen met zijn krachten. Heeft u problemen? Neem contact op met Lord Bubuza via whatsapp: +1 505 569 0396 of via e-mail: (lordbubuzamiraclework@hotmail.com) ...
afbeelding van Buuren7794
Zonnig
#45
Mijn hart is vervuld van vreugde en daardoor heb ik geen woorden meer om Lord Bubuza te bedanken voor het helpen om mijn vriendin terug te krijgen. Ik had ruzie met haar en dit leidde tot ons uiteenvallen, ik deed er alles aan om contact met haar op te nemen en haar te laten zien hoe erg het me speet, maar ze weigerde en stond erop dat het voorbij was. Ik was verdrietig en bleef een eenzaam leven leiden, ons uiteenvallen trof mij en ik kon niet meer van elkaar houden, dus ik vertelde mijn vriend erover en we zochten samen naar een oplossing op internet en we zagen verschillende getuigenissen van mensen die Lord waardeerden en dankten Bubuza omdat ze hen hielpen hun geliefden terug te krijgen, dus nam ik contact op met Lord Bubuza voor hulp en vertelde hem mijn probleem. Ik deed precies wat Lord Bubuza me vertelde en tot mijn grote verbazing belde mijn vriendin me om haar te vergeven en haar terug te nemen. Het was een droom voor mij, maar terwijl ik met mijn vriendin in mijn huis zat, kwam ze binnen, viel op haar knieën huilend en smeekte me haar te vergeven en sindsdien leven we gelukkig zonder te vechten of ruzie te maken. Ik heb mezelf beloofd dat ik de wereld zal laten weten over heer Bubuza en hoe krachtig en snel hij is in het helpen van mensen met zijn krachten. Heeft u problemen? Neem contact op met Lord Bubuza via whatsapp: +1 505 569 0396 of via e-mail: (lordbubuzamiraclework@hotmail.com)
Zonnig
#46
Ik kan niet vergeten hoe dr. Ilekhojie me hielp om mijn huwelijk terug te herstellen na 2 maanden scheiden met mijn vrouw uit ruzie en ze vertrok en kwam nooit meer bij me terug, ik heb zoveel gedaan om haar terug te krijgen, maar niets werkte niet totdat ik zag een opmerking online toen iemand getuigde hoe dr. Ilekhojie haar hielp haar man terug te herstellen en zo nam ik contact met hem op via zijn e-mail en na het schrijven van mijn probleem verzekerde hij me dat hij me zou helpen om terug te gaan met mijn vrouw binnen 3 dagen na het uitspreken van de verzoeningsspreuk, en nadat hij de spreuk had uitgesproken, kwam mijn vrouw terug naar huis en smeekte ze dat het haar erg speet vandaag, ik ben terug bij mijn vrouw en we zijn allebei gelukkig en leven weer samen. ik weet dat er veel mensen zijn die hun liefde terug willen krijgen, neem contact op met Dr. Ilekhojie want hij is het perfecte antwoord op uw probleem zijn contactgegevens zijn; (gethelp05@gmail.com) of zijn Viber, Whatasapp Mobile: +2348147400259
afbeelding van Amelia057
Zonnig
#47
Ik had nooit gedacht dat kruidengeneesmiddelen zo effectief kunnen zijn. Ik had een zeer ernstige rugpijn en mijn man leed aan kanker; we zijn al een tijdje op zoek naar hulp om deze ziekten te genezen, maar de inspanningen van onze lokale arts hier in Nederland konden ons niet helpen, dus besloot ik om contact op te nemen met Lord Bubuza via Whatsapp: +1 505 569 0396 voor hulp. Ik legde hem ons probleem uit en hij zei dat hij ons zou genezen met zijn kruiden, ik gaf wat hij vroeg om de kruidengeneesmiddelen te bereiden en na de voorbereiding stuurde hij ons de kruiden en we namen het zoals hij had opgedragen. Binnen 48 uur na inname van de kruidenmedicatie voelde ik geen rugpijn meer. Ik rende naar mijn man en vertelde het hem. Hij was verrast en zei dat hij zich beter voelde en dat hij het zeker wilde weten, dus gingen we naar het ziekenhuis en de dokter bevestigde dat mijn rugpijn en de kanker van mijn man verdwenen waren. Onze dokter was verrast en vroeg hoe het gebeurde, ik ben erg opgewonden en ik zwoer de wereld over Lord Bubuza te vertellen. Heeft u een soort ziekte en heeft u dringend genezing nodig ?? neem contact op met heer Bubuza via WhatsApp: +1505569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
afbeelding van Amelia057
Zonnig
#48
Ik had nooit gedacht dat kruidengeneesmiddelen zo effectief kunnen zijn. Ik had een zeer ernstige rugpijn en mijn man leed aan kanker; we zijn al een tijdje op zoek naar hulp om deze ziekten te genezen, maar de inspanningen van onze lokale arts hier in Nederland konden ons niet helpen, dus besloot ik om contact op te nemen met Lord Bubuza via Whatsapp: +1 505 569 0396 voor hulp. Ik legde hem ons probleem uit en hij zei dat hij ons zou genezen met zijn kruiden, ik gaf wat hij vroeg om de kruidengeneesmiddelen te bereiden en na de voorbereiding stuurde hij ons de kruiden en we namen het zoals hij had opgedragen. Binnen 48 uur na inname van de kruidenmedicatie voelde ik geen rugpijn meer. Ik rende naar mijn man en vertelde het hem. Hij was verrast en zei dat hij zich beter voelde en dat hij het zeker wilde weten, dus gingen we naar het ziekenhuis en de dokter bevestigde dat mijn rugpijn en de kanker van mijn man verdwenen waren. Onze dokter was verrast en vroeg hoe het gebeurde, ik ben erg opgewonden en ik zwoer de wereld over Lord Bubuza te vertellen. Heeft u een soort ziekte en heeft u dringend genezing nodig ?? neem contact op met heer Bubuza via WhatsApp: +1505569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
afbeelding van Amelia057
Zonnig
#49
Ik had nooit gedacht dat kruidengeneesmiddelen zo effectief kunnen zijn. Ik had een zeer ernstige rugpijn en mijn man leed aan kanker; we zijn al een tijdje op zoek naar hulp om deze ziekten te genezen, maar de inspanningen van onze lokale arts hier in Nederland konden ons niet helpen, dus besloot ik om contact op te nemen met Lord Bubuza via Whatsapp: +1 505 569 0396 voor hulp. Ik legde hem ons probleem uit en hij zei dat hij ons zou genezen met zijn kruiden, ik gaf wat hij vroeg om de kruidengeneesmiddelen te bereiden en na de voorbereiding stuurde hij ons de kruiden en we namen het zoals hij had opgedragen. Binnen 48 uur na inname van de kruidenmedicatie voelde ik geen rugpijn meer. Ik rende naar mijn man en vertelde het hem. Hij was verrast en zei dat hij zich beter voelde en dat hij het zeker wilde weten, dus gingen we naar het ziekenhuis en de dokter bevestigde dat mijn rugpijn en de kanker van mijn man verdwenen waren. Onze dokter was verrast en vroeg hoe het gebeurde, ik ben erg opgewonden en ik zwoer de wereld over Lord Bubuza te vertellen. Heeft u een soort ziekte en heeft u dringend genezing nodig ?? neem contact op met heer Bubuza via WhatsApp: +1505569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
afbeelding van Muna Vassel
Zonnig
#50
HOE KRIJG IK MIJN EX-ECHTERMAN TERUG MET DE HULP VAN DR. Ilekhojie ....... Mijn naam is Muna Vassel, uit Canada, ik wil de wereld snel vertellen dat er een echte en effectieve online spellcaster is die krachtig en echt, Zijn naam is Dr. Ilekhojie, hij heeft me onlangs geholpen om mijn relatie met mijn man die mij verliet te herenigen. Toen ik contact opnam met Dr. Ilekhojie, sprak hij een liefdesbetovering voor mij uit, en mijn man die zei dat hij niets te doen heeft weer bij me, belde me en begon me te smeken om terug te komen. hij is nu terug met zoveel liefde en zorg. Vandaag ben ik blij jullie allemaal te laten weten dat deze spellcaster de kracht heeft om een verbroken relatie te herstellen en ze terug te brengen. omdat ik nu heel blij ben met mijn man. Aan iedereen die dit artikel leest en zijn hulp nodig heeft, kan dr. Ilekhojie ook elke vorm van hulp aanbieden, zoals het oplossen van echtscheidingszaken, rechtszaken, doodsbreuk, spirituele bescherming. Dank u! contact e-mail: (gethelp05@gmail.com) of bel + 2348147400259

Pagina's