100.000 Facebookvrienden op Facebook!

Wie Troost Mij dinsdag 4 oktober 2016 14:49 0 reacties

100.000 volgers op Facebook voor wie troost mij

Hier zijn we een beetje stil van: twee jaar geleden begonnen wij Wie Troost Mij, een snel groeiend online ontmoetingsplatform voor en door nabestaanden. We hadden nooit kunnen bedenken dat we nu al meer dan 100.000 Facebookvrienden zouden hebben. Daarmee is Wie Troost Mij het grootste nazorgplatform op Facebook.

Dank jullie wel voor jullie openhartige verhalen, maar ook voor jullie lieve troostende woorden voor elkaar. Dat is mooi om te zien. Jullie laten zien dat niemand er alleen voor staat. En dat het delen van verdriet kan helpen. Daar doen we het voor, en daar gaan we samen met jullie onverminderd mee door.

Sterker nog; wij willen in de nabije toekomst nóg meer steun en troost bieden aan iedereen die ons volgt, zowel op Facebook als hier op het forum. Daarom hebben we onlangs een onderzoek gedaan onder onze Facebookgebruikers. Hierin kwamen vragen aan bod als ‘wat is er goed aan Wie Troost Mij?’ en ‘Hoe vaak leest u een bericht van Facebook?’

Deelnemers aan het onderzoek geven aan dat ze troost en steun putten uit de berichten – gedichten, foto’s en ervaringen van anderen. Facebookfans van Wie Troost Mij beoordelen de pagina gemiddeld met een 8 (op een schaal van 1 tot 10).

We zijn er trots op dat we zoveel mensen kunnen ondersteunen in een moeilijke periode. Maar we vroegen in het onderzoek vooral ook naar wat er nog beter kan. De komende tijd gaan we de uitkomsten gebruiken om verbeteringen door te voeren.

Heeft u zelf suggesties, opmerkingen of ideeën voor Wie Troost Mij? Reageer dan onder dit blog of op ons forum, onder ‘Wat vindt u van Wietroostmij.nl?’. En we waarderen het natuurlijk enorm als u ons ook volgt op Facebook: facebook.com/WieTroostMij

afbeelding van Wie Troost Mij

Gerelateerde blogberichten

Er is nog niet gereageerd op dit blog